Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Nie mam możliwości wrzucenia napisów na serwer, po zaakceptowaniu pisze że wrzuciłem napisy np Little Witch, które wrzucił 1h wcześniej ktoś inny.
Próbuje wrzucić napisy Toriko.
Zrób zdjęcie wypełnionych rubryk i pokaż.
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
Wyczyściłeś ciastka/zmieniłeś przeglarkę?
Z fusów my tu (jeszcze) nie wróżymy.
Dodaje tak jak robiłem to wcześniej.
I wychodzi coś takiego, nie pokazując moich napisów na serwisie, problem jest od niedzieli.
Zmieniałem przeglądarkę, nawet Ratini próbował wrzucić z mojego konta ale mu się nie udało.
Ostatnio edytowany przez Jurekorzuch (2013-08-07 09:49:18)
A spróbuje jeszcze bez opisu (ktoś miał problem ze znakami czy jego długością).
Zamiast Xam'em daj Xam`em (lub w ogóle bez apostrofu, w końcu bez niego powinno być).
P.S. Głównym problemem jest to ', wystarczy go zmienić na `, i po problemie.
Ostatnio edytowany przez L0NG3r (2013-08-07 09:57:10)
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
Strony 1