Nie jesteś zalogowany.
Według informacji z nowego numeru Newtype - o ile dobrze zrozumiałem - Hanamonogatari nie zostanie wyemitowane w ramach tego sezonu, tylko ukaże się w innej formie - bo znowu nie zmieścili się w 2 courach.
http://www.animenewsnetwork.com/news/20 … 2nd-season
Wygląda, że dobrze zrozumiałeś.
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
Chyba już zdjęli. Z tym filmem to powoli robi się DN Saga w wersji japońskiej.
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
No i koniec Neko(S), a za tydzień Kabuki recap .
Ostatnio edytowany przez FAiM (2013-08-04 09:18:57)
I dobrze ze wreszcie koniec za duzo Hanekawy.
"po winstalowaniu wszystko dziala samoczynnie i nie mozna tego zatrzymac..."
I co?
Wrócili do poziomu Bakemono, czy ciąg dalszy biegania za kotką w samej bieliźnie?
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
I co?
Wrócili do poziomu Bakemono, czy ciąg dalszy biegania za kotką w samej bieliźnie?
Póki co, ani jedno, ani drugie
Czyli biegają za kimś innym lub kotka jest ubrana.
Czyli nie warto łapek brukać.
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
Hm... za tydzień recap Nekomonogatari (Kuro) - przynajmniej tak wyniki z opisu, który właśnie pojawił się na oficjalnej stronie.
Jeśli tak, to już wiadomo dlaczego po raz pierwszy wyemitowali go w taki nietypowy sposób
I dobrze ze wreszcie koniec za duzo Hanekawy.
Brak Koyomiego był odświeżający, przydałoby się więcej Monogatari bez niego
Ostatnio edytowany przez ill (2013-08-06 11:35:21)
GG: 1677958
Pytanie, jeśli się nie lubi Hanekawy ale lubi się tą kocice to warto brać się za to anime? Nekomonogatari było do przełknięcia ale gdyby miało więcej Hanekawy dla mnie byłoby już nie do obejrzenia.
PS. Wiadomo coś w końcu o Kizumonogatari?
Co wy wszyscy w tej nieszczęsnej Hanekawie nie lubicie?
Edyt: Nie preferujecie, znaczy się.
Ostatnio edytowany przez L0NG3r (2013-08-08 16:30:05)
U mnie okulary, i w sumie tylko to. Wiem dziwny jestem ale nie cierpię widoku dziewczyn w okularach w mandze/anime (na żywo mi tam rybka).
U mnie okulary, i w sumie tylko to. Wiem dziwny jestem ale nie cierpię widoku dziewczyn w okularach w mandze/anime (na żywo mi tam rybka).
W Nekomonogatari Hanekawa już nie nosi okularów
Ostatnio edytowany przez pyransc (2013-08-08 16:44:43)
Ba, już od Nise ich nie nosi .
FAiM hmm... w sumie racja, chyba mi niechęć została z okresu kiedy nosiła, jak jakiejś postaci nie polubię to niechęć długo się utrzymuje. A skoro w Neko white nie nosi okularów trzeba obejżeć.
Hanekawa była denerwująca przez większość Bakemonogatari - aż do ostatniego arcu. To się zmieniło, kiedy ścięła włosy i zdjęła okulary. I chociaż nadal ma swoje denerwujące odchyły (akceptowanie wszystkiego), to jest to zdecydowanie lepsza postać.
Porównanie:
Foris napisał:U mnie okulary, i w sumie tylko to. Wiem dziwny jestem ale nie cierpię widoku dziewczyn w okularach w mandze/anime (na żywo mi tam rybka).
W Nekomonogatari Hanekawa już nie nosi okularów
Nekomonogatari jest przed Bakemonogatari. Nosi okulary w obu, gdyby nie nosiła, to by była wtopa na całej linii (nie liczymy "kociej wersji").
W Nisemonogatari was nie wkurzała, bo się na niej nie skupiała fabuła. Bo jeśli uważacie, że ścięcie włosów i brak okularów zmienił postać - to lecicie na wygląd.
Ale są dwa Nekomonogatari, Kuro dziejące się przed Bakemonogatari oraz Shiro dziejące się po Nisemonogatari .