Nie jesteś zalogowany.
kończe oglądać serie inu yashy. wszystkim polecam. ale czy ktoś może mi polecic cos podobnego
Kończy się tak jak mógłby się skończyć każdy odcinek w środku serii... i to jest tam własnie denerwujące. Są co prawda jeszcze filmy pełnometrazowe ale i tak czuje się niedosyt (po 162 odcinkach...) tego zakończenia
Ja skończyłam oglądać, lecz nie pamiętam gdzie A nie chce mi się od nowa oglądać wszystkiego, ale samo anime świetne (lecz szczerze mówiąc manga chyba lepsza, ale każdy może mieć swój gust )
Ja też widziałam Inuśa ale to tak dziwnie, bo troche na RTL 2 troche ściągłam Ale polecam wszystkim Kinówki zwłaszcza czwartą (ostatnią) !
Chcesz coś podobnego?? Nie wiem, może Ranma tej samej autorki Rumiko Takahashi. Też dłuuuuga seria i w sumie założenie jest podobne (na początku główne postacie się nienawidzą itp). Jak chcesz to mam tę serię i chętnie się wymienię. Jak coś to pisz na GG
"Skazany na zajebistość"
inu yasha tv sie skonczyl bo za bardzo mange podgonili. jesli ktos chce znac dalsze losy bohaterow powinien siegnac po mange.
猫が大好き!!!
ale manga to nie to samo co anime szkoda jedno z lepszych anime jakie powstało obejrzałem całosci plus movie i aż grzech ze twórcy tak zrobili
A mnie wkurza zawieszona przez polski Egmont edycja mangi Inu Yasha ( po zaledwie 6 tomach!) [cenzura]
Ostatnio edytowany przez Turquoise (2006-10-03 23:11:53)
Czyli mowicie ze warto ściągnąć to anime? Bo do odc 167 i z filmami kinowymi zajmuje 31,38 gb ja juz mam 18,1% i nadal nie jestem pewien czy ciagnąć to dalej bo jak tego nie ściągne to zaczne ściągać coś innego
sciagaj... inuyasha jest boski mimo wszystko...
Czyli mowicie ze warto ściągnąć to anime? Bo do odc 167 i z filmami kinowymi zajmuje 31,38 gb ja juz mam 18,1% i nadal nie jestem pewien czy ciagnąć to dalej bo jak tego nie ściągne to zaczne ściągać coś innego
Wypalaj se na DVD, albo na CD.
hehe ok to bede sciagal i to jest oczywiste ze trzeba to wypalic bo nie sciagalbym tylko po to zeby po obejzeniu wykasowac
Kto śmie twierdzić, że nie warto?? Anime jest bardzo dobre. Uwielbiam, co tu kryć, też i ścieżkę dźwiękową.
Dla mnie zwłaszcza pierwszy opening "Change the world" (później zamieniony na ending...) i końcowe (od 70 odcinka chyba) "Every Heart"
A którą wersję wolicie z angielskim dubbingiem czy japońskim ?
Japońskim, ponieważ:
- angielski jest do bani
- w japońskim Inuyasha ma świetny głos
"Skazany na zajebistość"
Mam pytanko. Z jakiej grupy ściągać Inuyashe (AHQ,a4e,Blitz-Anime czy może coś innego), tak by pasowało to wszystkich polskich napisów? Bo pewnie nie będzie mi się chciało robić synchra co jeden odcinek.
Ostatnio edytowany przez arystar (2008-08-21 10:57:18)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Ja mam od a4e do momentu, aż przestali wydawać, a później AHQ. Jak coś, to Ci mogę synchro wysłać (autorstwa Marcina).
"Skazany na zajebistość"
Możesz mi wysłać na arystar@tlen.pl. DZIĘKI
Ostatnio edytowany przez arystar (2008-08-21 17:42:10)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!