Nie jesteś zalogowany.
Kolejna część sagi o Chirico. Akcja rozwija się 32 lata po wydarzeniach znanych z serii TV. Konflikt pomiędzy Gilgameszem i Balarantem rozgorzał na nowo. Ogromna ilość rannych żołnierzy przyczyniła się do rozwoju tzw. Zimnej Kapsuły. Dojdzie do wybudzenia Chirico, który zmierzy się z następcą PS - Nextantem.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2013-08-30 19:57:17)
Jest drugi odcinek.
Zrobiłeś ten patch do 1 poprawiający?
Nie. Może jeszcze coś znajdę nim dobiję do końca serii.
Link do anidb spartolony. Dzięki za napisy.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Link do anidb spartolony. Dzięki za napisy.
Poprawiłem. Ale to dziwne, bo wklejałem jednocześnie na bloga i forum... i tylko tutaj było coś dodane.
Można się zgłaszać po 3 odcinek.
Zasadniczo 4 i 5 też już leżą, ale do nich torki zrobie jakoś w tygodniu.
Najlepiej łapać mnie na ircu.
Torrent odcinka 04: klik
Tylko ten, kto po obejrzeniu 4 odcinka powie, dlaczego Theo VIII nie mógł wydać rozkazu zaatakowania Chirico Tarczy Zakonu, Nextantowi, dostanie 5 odcinek.
Uwaga - trzeba pomyśleć.
Torrent odcinka 04: klik
Tylko ten, kto po obejrzeniu 4 odcinka powie, dlaczego Theo VIII nie mógł wydać rozkazu zaatakowania Chirico Tarczy Zakonu, Nextantowi, dostanie 5 odcinek.
Uwaga - trzeba pomyśleć.
Strzelam.
Bo nosił majtki w teletubisie i się wstydził?
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Wiem, że myślenie nie jest waszą mocną stroną, ale żeby aż tak?
bodzio a jest szansa na torka 3 odcinka ?
bodzio a jest szansa na torka 3 odcinka ?
Jak masz konto na kanale rizon, to zajrzyj na #bodzio, jest w nagłówku tematu lista z torkami.
Choć jeśli się nie mylę, jesteś tym gościem, co wszystko wrzuca na chomika.
nie, nie wrzucam wszystkiego, gdyby tak było to wylądowało by tam :
[bodzio] Gokujo
[bodzio] Ebiten - Doki Doki no Onsen Gasshuku [BD 720p]
i
[bodzio] Hanasaku Iroha 01-05 [720p][BD]
a przecież niema :}
ps
poprawka
gakujo jest do 6ep, a ja mam całość :}
pps
no i 2 pierwsze odcinki
[bodzio]_Soukou_Kihei_Votoms_Kakuyaku_taru_Itan
mam od maja, czerwca, a na chomiku nie ma :}
Ostatnio edytowany przez cameleon (2013-08-28 00:03:14)
Łaskawca się znalazł, trzymajcie mnie...
chyba ktoś nie zrozumiał mojego przesłania, więc postaram się napisać jaśniej
tak, nie przeczę, mam konto na chomiku, parę lat temu gdy ta usługa starowała to była to niezła alternatywa, dysk twardy który pozwala przechowywać dane i mieć do nich stały dostęp
Po zamknięciu mega upload przezywał nawet chwile świetności, przynajmniej na polskim rynku.
Wykazałem że mam pliki bodzia które nie znalazły się na chomiku
A teraz trochę MOICH przemyśleń i MOJEGO zdania
OSOBIŚCIE uważam że w chwili obecnej chomik jest trochę passe i nie na czasie, lepszą alternatywą jest np. MEGA, na starcie i za darmo dostajesz tyle przestrzeni dyskowej że MI starcza z nawiązką.
W dzisiejszych czasach płacenie za transfer według MNIE to wyrzucanie pieniędzy, pod tym względem MEGA bije chomika o głowę, a najważniejszą rzeczą DLA MNIE która dyskwalifikuje chomika na starcie to OGRANICZENIE transferu przy wrzucaniu/ściąganiu
Z MEGA idzie tyle ile łącze wyciąga, co o chomiku niemożna powiedzieć :{
Do tego ludzie udostępniają anime na swoich kontach za DORMO ( bez kupowania transferu ) więc z mojego punktu widzenia chomik w swojej obecnej formie się kończy :{
Wbrew pozorom czas dla mnie się liczy, jeżeli coś mam ściągnąć z chomika w 2, 3 godziny, płacąc za to 10-15zł za transfer, a mogę to samo ściągnąć z MEGA w ~15-20 minut i to za darmo to jak myślisz co wybiorę ?
niestety nowe serwisy mimo ich "przyjazności" dla użytkownika mają jedną wadę, żaden z nich nie udostępnia ~2,5 tera powierzchni od reki i za darmo :[
Więc z powodu bad sektorów na dysku i jego nieuniknionej reklamacji musiałem gdzieś upchnąć moją kolekcję, zostało tylko wysłać ja na chomika :[
Co przy ograniczeniu do 0,5 mega wysyłu, stosowanie przez chomika już zajęło mi tydzień, a pisze że potrwa to jeszcze 5 dni {
Ostatnio edytowany przez cameleon (2013-08-28 12:47:58)
@UP
Ale Hataraku, które było udostępnianie tylko dla wybranych, wrzuciłeś całe, czyli teraz każdy może sobie ściągnąć. Dlatego też nie licz więcej na jakieś linki z mojej (i pewnie bodzia) strony.
Ostatnio edytowany przez Besamir (2013-08-28 08:59:56)
ok, przyznaje dałem ciała
jak widzisz mam dużą kolekcje polskiej sceny fansuberskiej, i mój "wypasiony" 3 terabajtowy hd na którym mam całość anime pl nagle zaczął mi wywalać bad sektory ( po niecałym roku użytkowania ) na systemowym wyskrobałem jakieś ~200 giga, ale to 1/10 mojej kolekcji :{
resztę musiałem gdzieś upchnąć zanim mi kompletnie dysk padnie, i puszcze go do reklamacji ( na na zaraz nie miałem ~550 zł by kupić 2 dysk 3 tera :{ )
więc zaznaczyłem wszystko co zostało i zrobiłem wyślij na chomika ( niektóre rzeczy i tak już przepadły, bo okazało się ze odcinek, lub film jest zapisany akurat tam gdzie zrobił się bad sektor :{ ) , a i tak jestem wkurzony, bo jak na inne serwery leci z pełna przepustowością to na chomika wysyła od 300 do 500 kilo, i tak już od tygodnia :{
ale w żadnej mierze mnie to nie usprawiedliwia, wiem :{
przejrzałem to co już się wrzuciło i już to naprawiłem
wszystkie relki bodzia i twoje przeniosłem do ukrytego i za hasłowanego folderu
przez moją chęć zachowania waszej ciężkiej pracy "mleko się wylało", mam tylko nadzieje ze niepowołane osoby nie zdołały poprać relków
jeszcze raz przepraszam, moja wina :{
Ostatnio edytowany przez cameleon (2013-08-28 12:40:17)
wszystkie relki bodzia i twoje przeniosłem do ukrytego i za hasłowanego folderu
Nie no, ja to wychodzę z takiego założenia: nie wrzucać na chomika nowości i rzeczy, które dostaje się pokątnie, albo właśnie zakładać hasło. Ale co mojego nie jest już nowe czy zostało udostępnione, nie widzę przeciwskazań. Przynajmniej ktoś gdzieś to trzyma, bo nawet ja nie mam już wszystkich swoich wydań.
Ponawiam pytanie, bo jeszcze nikt nie odpowiedział poprawnie, a 5 ep czeka.
Uwaga - trzeba pomyśleć.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2013-08-30 17:29:10)