Nie jesteś zalogowany.
Przeglądał/oglądał może już ktoś pierwsze dwa odcinki z BD? Są jakieś różnice?
Niby nie ma. Jedynie obraz jest lekko zwężony. Ale nie ma co się dziwić. Radziłbym patrzeć na kolejne odcinki, które już prezentują się gorzej.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-07-27 11:20:43)
Sam pobrałem [RUELL-Raws] Shingeki no Kyojin DISC 1 (1080p) i powiem że jest tak samo jak w wersji tv, troche lepszy obraz i ostrość, ale po za tym nic innego nie ma.
1.Odc. jak tytan zjada matke eren jaeger to jest tak samo jak w wersji tv, czyli cenzura, jedyny moment bezcenzury to jak odział zwiadowców wraca do miasta i daje tą rękę tej babie to nie ma cenzury.
2.Odc. jest bez zmian wszystko to samo co było w wersji tv, tylko dodali troche wiecej krwi i to wszystko.
Za to odcinek specialny jest super.
Tu macie link do Vol.1
http://www.nyaa.eu/?page=view&tid=456223
Ostatnio edytowany przez winlux (2013-07-27 12:39:25)
A na co niby liczyliście? Że przerobią całe anime? Parzcież to nie SHAFT...
Jedynie obraz jest lekko zwężony.
Zwężony? Możesz to rozwinąć?
1.Odc. jak tytan zjada matke eren jaeger to jest tak samo jak w wersji tv, czyli cenzura, jedyny moment bezcenzury to jak odział zwiadowców wraca do miasta i daje tą rękę tej babie to nie ma cenzury.
Co niby tam odcenzurowali? Bo jak dla mnie, to ta scena wyglądała identycznie w TV.
edit
Swoją drogą, to do limitowanej edycji 1 BD dodawali one-shot z 2006 .
Ostatnio edytowany przez FAiM (2013-07-27 13:12:24)
Shingeki no Kyojin Nendoroid:
Wiadomo ile odcinków ma mieć to animu ?
Prawdopodobnie ma mieć 25 odcinków.
Niezły recykling:
Wyszło kolejne BD. Tym razem trochę pozmieniali:
Odcinek 3:
Odcinek 4:
Rozumiemy, Vladimir1, a teraz idź się pochwal swoją oblubienicą mamusi.
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
Właśnie zauważyłem kolejny odzysk, w 21 odcinku od 8:58 do 9:01 jest scena, jak niby lecą sprzętem do trójwymiarowego poruszania się uciekając przed tytanką, a widać w tym, że to tak naprawdę scena jak jechali na koniach przy pierwszym spotkaniu z tytanką. Brak słów jaką fuszerkę odwalają.
^ no faktycznie - lipa trochę . Anime jest ekstra, lecz budżetowość czasami przeraża. Zrobienie animca 13+ odcinków w tych czasach w stylu F/Z (animacja, grafika) to ciężka sprawa jak widzę.
Czy napisy z wersji tv pasują do wersji bluray??
A tymczasem pojawiły się pierwsze screeny z gry Attack on Titan: The Last Wings of Mankind:
http://www.cdaction.pl/news-34873/pierw … zenie.html
...Ale czy ktokolwiek w Polsce ma w ogóle Nintendo 3DS? ;P
Ale to brzydkie :O
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
A właśnie miałem pisać o tej grze...
Ale widzę, że CD-Action podpierniczyło jedynie obrazki. A Famitsu ujawniło trochę więcej informacji...
Premiera gry będzie miała miejsce 5 grudnia br.
Początkowo jedynie Eren będzie odblokowany w Story Mode. Kolejne postacie - czyli Mikasa i Armin - odblokują się wraz z postępem gry.
Natomiast multiplayer będzie oferował wspólną grę do 4 graczy.
Screeny nie pochodzą z wersji ostatecznej, więc może jeszcze poprawią to brzydactwo .
Na koniec, w przyszłym numerze Weekly Famitsu - który ukaże się 26 września - mają znaleźć się kolejne informacje ...
LOL, teraz dopiero odpaliłem sobie tą przeglądarkową gierkę SnK i jest naprawdę świetna, zwłaszcza jak się gra na coopa w trzy osoby ;P Kilkukrotnie z młodszymi braćmi ocaliliśmy Trost przed Tytanami ;P