Nie jesteś zalogowany.
Chyba piniondz im się kończy, skoro muszą sięgać po dodatek
Już mi nawet ksiąg złotnictwa po 1 euro nie chcą kupować (sic!). Kiedyś to na nich fortunę zbijałem. Do tej pory jestem na plusie kilka stówek za książki warte kilka tysięcy złota z gry
Pozdrawiam tych co to kupują.
Ciekawe co zaprezentują w tym dodatku. Runy? Lepszy rozwój postaci? Pewnie nową postać? Wydaje mi się, że duża ilość rzeczy będzie pewnie sprawdzonym-czymś z dwójki...
Ostatnio edytowany przez CoUsT (2013-08-21 16:32:15)
Ciekawe co zaprezentują w tym dodatku. Runy? Lepszy rozwój postaci? Pewnie nową postać? Wydaje mi się, że duża ilość rzeczy będzie pewnie sprawdzonym-czymś z dwójki...
Dzięki za link. Z tego co piszą, to poziom gry powinien znacząco się podnieść. Możliwe, że gra się rozkręci tak jak D2. Przynajmniej mam taką nadzieję, to będzie do czego wracać.
Boli mnie tylko jeden fakt:
"wraz z nim przybędzie nowa klasa – Crusader (w polskim D3 będzie to... Krzyżowiec), ciężko opancerzony bohater z bronią jednoręczną oraz tarczą"
Twórcy chcieli odejść od tego, by postacie nie musiały być tankami, a tu proszę... Pamiętam jak sami mówili, że więcej frajdy sprawia bicie się z potworami/ubijanie ich, niż zbieranie obrażeń i powolne wykańczanie.
Ostatnio edytowany przez CoUsT (2013-08-21 16:43:25)
Myślę, że w tym przypadku "tank" po prostu oznacza, że postać wytrzyma więcej bicia a nie postać, która będzie zbierać dmg i aggro dla party. Taka postać może być całkiem fajna, np. w trybie hardcore.
Chyba piniondz im się kończy, skoro muszą sięgać po dodatek jezor
To, że D3 będzie miało dodatek, prawdopodobnie nie jeden, było wiadomo na długo przed premierą.
Co do samego Reaper of Souls - ma być mroczniejszy, więc duży plus. Nie przepadam za kolorowością D3. W dodatku mają być w pełni losowe lokacje do farmienia, czyli coś za czym wielu graczy tęskni. Fabuła także wygląda ciekawie, ale to może moje obniżone standardy z powodu tego co pokazało D3.
Chyba piniondz im się kończy, skoro muszą sięgać po dodatek
Gra prawie umarła i zostali sami hax0rzy na Inferno. Na niższych poziomach nie da się party znaleźć, a tak zarobią i pobudzą ruch.
a mi zablokowali z pół roku temu konto trzeba będzie przed oddatkiem odblokować
zablokowali mi hamy konto bo niby hackowałem ale tak naprawdę nic nie robiłe i za niewinność ban na konto miał ktoś taki sam przypadek ???
Może ktoś rejestrował się tylko po to, żeby dodawać link do jakieś innej strony? (taki spam pozycjonerski)? ; )
a mi zablokowali z pół roku temu konto trzeba będzie przed oddatkiem odblokować
zablokowali mi hamy konto bo niby hackowałem ale tak naprawdę nic nie robiłe i za niewinność ban na konto miał ktoś taki sam przypadek ???
Znajomemu na email przyszło chyba 10k emaili od blizzarda, że wykryto podejrzaną działalność, ale on to olał i pewnego dnia hasło zmienione, a jak przywrócił hasło miał bana. Napisał do Blizzarda, że sporo nie grał, a chciał zalogować, ale miał inne hasło. Jak ustawił własne, to była wiadomość, że miał bana i dostał 10k emaili. Po zgłoszeniu odblokowali mu konto (bodajże wymagali jeszcze skanu dowodu w celu potwierdzenia tożsamości).
Ostatnio edytowany przez CoUsT (2013-08-27 14:22:22)
Miałem dokładnie te samą sytuację. Po dość długim odpoczynku od swojego konta otrzymałem niedawno maila w którym była zawarta treść o zablokowaniu mojego konta. Nie chcąc czekać na tickety do supportu zadzwoniłem na infolinie. W czasie rozmowy wyszło na to, że z uwagi na brak załączonego do konta auntenticatora ktoś włamał się na moje konto i użytkował bota.
Po całej procedurze odzyskałem konto i załączyłem auntenticator do telefonu.
Teraz mam dodatkowego Monka 60 (55), którym i tak grać nie będę.
Ciekawostka:
Nowa zaleta Poziomów Mistrzowskich: Obrazek
Ostatnio edytowany przez Dx51 (2013-08-27 16:22:58)
Także włamali mi się na konto w grze, ale nie zdołali włamać się na konto blizardowe ;p
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Skoro aż tylu osobom się włamali, ciekawi mnie, jak to robią... Brute force? System powinien wykryć taki atak i zablokować dane IP lub ograniczyć ilość zapytań do x na sekundę/minutę. Jakieś lewe pliki na kompie? Ale znowu aż tyle osób by to miało?
Ps. Dodam, że na moim koncie nie spotkałem się ani z emailami o podejrzanej aktywności, ani ze zmienionym hasłem.
Ostatnio edytowany przez CoUsT (2013-08-27 18:01:37)
Dodam, że na moim koncie nie spotkałem się ani z emailami o podejrzanej aktywności
Blizzard jest dość przewrażliwiony na tym punkcie. Wystarczyło się zalogować na swoje konto, podając prawidłowy login i hasło, ale z innej lokalizacji, a blokowali konto podejrzewając wykradnięcie danych. Sam tak miałem parę razy zaraz po instalacji, próbując logować się z innego miejsca niż to, na którym nastąpiło pierwsze uruchomienie gry. Dodanie authenticatora do konta rozwiązuje ten problem.
Blizzard twierdzi, że szykuje "coś dużego" na Blizzcon w sprawie Diablo 3. Spekulanci twierdzą, że może to być druga klasa! Tak samo jak to było w przypadku dodatku do Diablo 2.
Przed dodaniem tokena na konto blokowali mi je co każde logowanie, bo mam zmienne ip xD
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Żeby ludzie powoli zaczęli wracać do D3, to muszą naprawdę zrobić coś niesamowitego. Niby D2 też na początku nie było za bardzo grywalne, ale potem się ustabilizowało - tak mi znajomi mówili, bo diablo trójka, to pierwsza produkcja Blizzarda z jaką się spotkałem.
Jak będzie ciekawszy loot i mniejszy nacisk na random system (że jeden gra przez rok i biega w crapie, a inny od miesiąca i biega w itemkach z 500k dpsu), dodatkowo zrobią coś ciekawszego niż 24/7 farma (ja nie wiem - może 10 lat temu to było coś super), to prawdopodobnie kupię ponownie D3 z dodatkiem jak to wszystko już wyjdzie. Obecnie trzymam się od tego z dala... no dobra, czasem wystawiam książki na RMAHu, bo darmowa kasa wpada.
Dzięki pewnemu testerowi zamkniętej bety wyciekło bardzo dużo informacji dotyczących całości rozgrywki, bossów, modeli ich, itp itd, a nawet filmik końcowy po pokonaniu Śmierci, dzięki któremu, na 100% wiadomo, że będzie jeszcze jeden dodatek do Diablo 3 poza RoS kończący całkowicie całą sagę Diablo. Filmik już zdążył zostać usunięty z YT dzięki Blizzowi.
Ostatnio edytowany przez Dx51 (2013-09-13 20:24:00)
będzie jeszcze jeden dodatek do Diablo 3 poza RoS kończący całkowicie całą sagę Diablo
Jakby ktokolwiek w trójce zwracał uwagę na fabułę... Za parę lat Blizzard znowu zreanimuje markę z historią jeszcze głupszą, żeby jakoś dowiązać ją do "definitywnego zakończenia" :-/