Nie jesteś zalogowany.
Nie chce być chamski, ale co się w końcu stało po zniszczeniu kamieniu światan w D2: LoD?
Bo w fabule D3 spada frajerski anioł który wspomina o ratowaniu świata xD
Frajer, bo przegrywa z Niedorozwiniętym Diablo(mroczny wędrowiec)...
Ostatnio edytowany przez LagoonCompany (2013-09-13 22:11:42)
Chytra baba z Radomia ukradła kamień i przechowała go przez stulecia
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Oficjalnie zostało ogłoszone, że Dom Aukcyjny zostanie całkowicie usunięty.
Barb WW dostanie nerfa.
Czyli zapewne głównym miejscem handlu będzie teraz d2jsp.
Barb ww i tak był zbyt op. Nawet po tych mininerfach, co go kilka % osłabili (oj, to już dosyć dawno temu było).
A tak z innej beczki, jak ja jeszcze grałem w tamtym roku w D3, to mój kumpel zaczął grać. Obecnie po ponad połowie roku... cieszy się, że wbił 56 poziom i mówi, że mu się fajnie biega po trzecim akcie... na piekle
Ostatnio edytowany przez CoUsT (2013-09-17 23:38:17)
Nie chce być chamski, ale co się w końcu stało po zniszczeniu kamieniu światan w D2: LoD?
Bo w fabule D3 spada frajerski anioł który wspomina o ratowaniu świata xD
Frajer, bo przegrywa z Niedorozwiniętym Diablo(mroczny wędrowiec)...
Polecam siegnac po ksiazke Diablo 3 Zakon, akcja dzieje sie po D2:LoD , a przed D3
Dzięki.
Gdzieś w otchłani neta dowiedziałem się że kamień świata dawał siłe kamieniom dusz oraz ukrywał Sanktuarium przed aniołami i demonami.
Notabene świat ten był stworzony przez uchodźców z obojga frakcji...
Ostatnio edytowany przez LagoonCompany (2013-11-10 03:30:37)
W ksiazce masz konsekwencje zniszczenia kamienia, skad sie wziela Leah, troche histori z D1 i D2. Ogolnie wczoraj skonczylem czytac:D Mila lektura na 2 wieczory
http://www.youtube.com/watch?v=Tr83i9am … iDZ-HLAeJg
http://www.youtube.com/watch?v=sZk6xk9H … iDZ-HLAeJg
W powyższych dwóch linkach jest podsumowanie blizcomu przez Rivida. Jak ktoś chce lepiej poznać fabułę to prawdopodobnie powinien zapoznać się z księgą Caina i Tyraela.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl … 5NFU#t=120
Gameplay z bety.
Ostatnio edytowany przez Dx51 (2013-11-20 18:44:25)
Nie mówcie, że kupicie dodatek do diablo 3 xD
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Nie mówcie, że kupicie dodatek do diablo 3 xD
A czemu nie? Z chęcią go kupię.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
W końcu wywalą ten durny AH. Kupie napewno, zobaczymy co z tego wyjdzie.
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
W końcu wywalą ten durny AH. Kupie napewno, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Dom aukcyjny nie był durny (no może z wyjątkiem tej części, gdzie kupowało się za realne pieniądze), tylko ludzie, jak to mają w zwyczaju, wszystko roz... zepsuli.
Dom aukcyjny nie był durny (no może z wyjątkiem tej części, gdzie kupowało się za realne pieniądze), tylko ludzie, jak to mają w zwyczaju, wszystko roz... zepsuli.
Ludzie i boty
Gdyby wprowadzili sezony to dom aukcyjny nie byłby taki problemem. Mogli by tylko wyłączyć ah dla ladera. Zresztą w becie ikonka domu aukcyjnego jest nieaktywna a nie usunięta więc może kiedyś powróci.
Sporo zmian jest w klasach postaci i systemie leczenia co przyczyni się do odświeżenia gry.
Dodatek do takich gier kupuje się dla rozszerzenia dotychczasowej rozrywki a nie kolejnego aktu, więc jeśli się gra mi się podoba to na pewno kupię
Witax napisał:W końcu wywalą ten durny AH. Kupie napewno, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Dla mnie owszem durny, psuł fun z zbierania przedmiotów
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
psuł fun z zbierania przedmiotów
Jakiego zbierania?
A na serio, chyba nie zdarzyło mi się znaleźć przedmiotu (poza paroma legendarnymi na początkowych levelach) lepszego od tego, co bym za grosze (w sensie małych ilości złota, a nie realnej waluty) kupił. Nie wyobrażam sobie gry na poziomie Inferno ani nawet czasem Piekło wyłącznie na podniesionych przedmiotach. Loot w grze jest skopany i jeżeli w dodatku to naprawią, chętnie kupię (dobra, i tak kupię...).