Nie jesteś zalogowany.
E panowie bez takiej wymiany bo zepsujecie projekt;P wyamna dopiero w dniu spotkanai pozdro
No dobra ale projekt od paru dni stoi w miejscu:P wiec ja odrazu na wszelki wypadek pomysle tez o indywidualnej wymianie:D
a to 5 marca ciąg dalszy :p
Słuchaj karoleq114 nie wszyscy maja czas tak jak ty przesiadywać całe dnie na kompie więc jakiś czas trzeba dać ludziom do wglądu na pewne sprawy więc się nie gorączkuj
Oj ta młodość:P tyle energi do działnia wigoru [hehe] a trzeba troche spokojnie przedziez nas Miszczu dał czas do 5 marca to poczekajmy do 5 marca i ruszamy dalej wtedy się okaże ile osub jest na tyle odpowiedzialnych że się zgłosili, to czy wysłali liste, I będzie wsztko jasne ile ludzi jest goyów na spotkanie więc slow down
Hehe przykro mi ze sie tak zachowuje, ale ja poprostu chce sie powymieniac:P!!
5 marca juz jutro wiec czekam z niecierpliwoscia:D
Ostatnio edytowany przez karoleq114 (2006-03-04 11:37:41)
Ah ta młodść <lol> grónt to opanowanie spokuj A sam jestem trzy lata starszy zaużmy ze mam 17 lat liczmy rocznikowo ;P
PS: Ja tak się nie pale bo własnie wczoraj dostałem paczke z anime to mam co oglądac[yahoo]
wiec mowisz karoleq ze 5 marca czyli jutro szkoda bo caly dzien pewnie na ogrodniczkach bede siedzial z przyjaciolmi, a tak na marginesie to gdzie to spotkanie ma byc?? zapraszam do zobaczenia co robie z ekipa na ogrodniczkach http://adh.piasta.pl/filmy/
Heheh jania ty mowisz "ah ta mlodosc":P brzmi to jakbys mial przynajmniej z 60 lat:D w koncu nie jestes tak duzo starszy odemnie;)
to była Ironia <lol> a w tym zecz że 5 marca będzie wiadmo co dalej, ile ludzi naprawde sie zgłosiło a nie tylko poinformowało że są z białego
Panie Miszczu juz jest 5 maraca to poinformuj nas ile ludzi wysyało liste i sie zobaczy co z tym spotkaniem
ma ktos moze DBZ wszystkie odcinki??
poinformuj nas ile ludzi wysyało liste
U mnie - jak mowilem - nie ma co wysylac . Wszystko co mam na plytkach to:
1) Soukyuu no Fafner [A-E]
2) Soukyuu no Fafner OAV: Right of Left [Mendoi]
3) Gunparade March [KAA]
Nie sa to jakies moje ulubione tytuly, po prostu akurat mialem to na twardzielu.
Ja mam cale db (zwykle, z i gt) z rtl7
Wieczor sie zbliza a my nadal nie znamy szczegolow:D
Ostatnio edytowany przez karoleq114 (2006-03-05 18:43:39)
Dobra ludziska skończyłem spis!!! wszyscy chętni i zainteresowani zgłaszać się do mnie przez GG po niego!!! Jeśli są jeszcze chętni do wymiany na terenie Białegostoku to się zgłaszać !!! (GG 1643230)
tak więc osoby na liście to :
DedKids
Edda
Jania
karoleq114; Dabek
Krzych
Miszczu_beer
pawel198804
Silver
Inne informacje w Spisie...
Aha... nawet jeśli nie macie nic konkretnego do wymiany to i tak się odezwijcie im nas więcej tym weselej
PS dawajcie maile bo GG coś mi nie działa za dobrze
Ostatnio edytowany przez Miszczu_beer (2006-03-05 22:13:43)
heh dosc obszerny ten spis:D wiekszy niz sie spodziewalem;]
Mnie na niej nie ma, wnioskuje wiec, ze słusznie myslałem ze moja lista jest za mala .
Milego wymieniania sie chłopaki!
Thar, sam siebie wykreslasz z listy:P Zglaszales sie wogole do Miszczu_beer'a? bo jesli nie to sie nie dziw ze ciebie nie ma:D
To właśnie chciałem napisać karoleq114
No to już kilku ludziów będzie
P.S Założyłem team fansuberski
http://www.buntaiteam.prv.pl/