Nie jesteś zalogowany.
Co tutaj dużo pisać? Macie jakąś tam pierdółkę, która to opowiada dwóch rodzeństwach i ich perypetiach. Lekkie, fajne, przyjemne i co najważniejsze - krótkie. xD
Obejrzało się bodziowe popierdółki, obejrzy się i to.:D
Co tutaj dużo pisać? Macie jakąś tam pierdółkę, która to opowiada dwóch rodzeństwach i ich perypetiach. Lekkie, fajne, przyjemne i co najważniejsze - krótkie. xD
Obejrzało się bodziowe popierdółki, obejrzy się i to.:D
Bes próbował mi to wcisnąć jako projekt. Ale nie dałem się. Za dużo w tym tekstu.
Chodź raz zachowałeś się po bohatersku, jak głosi slogan w twojej sygnaturze.
Chodź raz zachowałeś się po bohatersku, jak głosi slogan w twojej sygnaturze.
Cóż, liczba moich rozpoczętych projektów przekroczyła 20, nie ma żartów.
Widzisz, żaden z ciebie bohater, bodzio. Nie to co ja, przestałem tłumaczyć bajki i zostałem bohaterem!
A wracając do tematu, obejrzałem ten odcinek, już wiem, czemu nie nie dałeś sobie tego wcisnąć.
Widzisz, żaden z ciebie bohater, bodzio. Nie to co ja, przestałem tłumaczyć bajki i zostałem bohaterem!
A wracając do tematu, obejrzałem ten odcinek, już wiem, czemu nie nie dałeś sobie tego wcisnąć.
Pokaż spoilerNie było majciochów ani cycków.
http://media.tumblr.com/tumblr_m8c45cVMmh1qa48df.jpg
Ew. nie było mechów.
LordCrane napisał:Widzisz, żaden z ciebie bohater, bodzio. Nie to co ja, przestałem tłumaczyć bajki i zostałem bohaterem!
Pokaż spoilerNie było majciochów ani cycków.
http://media.tumblr.com/tumblr_m8c45cVMmh1qa48df.jpgEw. nie było mechów.
Widzę, że masz zapędy jak Rika z Haganai.
LordCrane napisał:Chodź raz zachowałeś się po bohatersku, jak głosi slogan w twojej sygnaturze.
To ja cię pobiłem, mam rozpoczętych 34. Plus 7, ale na razie się tylko nad nimi zastanawiam.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
bodzio napisał:LordCrane napisał:Chodź raz zachowałeś się po bohatersku, jak głosi slogan w twojej sygnaturze.
To ja cię pobiłem, mam rozpoczętych 34. Plus 7, ale na razie się tylko nad nimi zastanawiam.
Tylko że ty coś kończysz. I twoje projekty nie mają po 100-300 epków jeden [projekt], nie?
Dobra, macie drugi odcinek.
Dobra, macie drugi odcinek.
A linni więcej niż w Gintamie.
Besamir napisał:Dobra, macie drugi odcinek.
A linni więcej niż w Gintamie.
W trzecim z efektami jest ponad 700. xD No nic, może jutro się wyda.
No to trzeci odcinek do pobrania, a tym samym seria dogoniona. Teraz czekamy na emisję kolejnego.
Czwarty do pobrania.
Piąty.
I szósty.
Do pobrania kolejny odcinek.
Bes za dużo animu wydaje. Zdecydowanie.