Nie jesteś zalogowany.
Głównym bohaterem jest Akihito Kanbara - uczeń drugiej klasy liceum. Na pierwszy rzut oka wydaje się być człowiekiem, lecz tak naprawdę w połowie jest sennym demonem, który potrafi się regenerować. Pewnego dnia Akihito spotyka Mirai Kuriyamę, uczennicę pierwszej klasy, próbującą skoczyć z dachu. Mirai jest osamotniona z powodu zdolności manipulacji krwią, która jest wyjątkowa nawet wśród członków świata duchów. Po tym, jak Akihito uratował Mirai, mają miejsce dziwne wydarzenia.
Tłumaczenie: Xam
Korekta: Mikacz, Yoyce
Typesetting: MasaGratoR
Karaoke: RonQ
Odcinek 01 OVA
Odcinek 02
Odcinek 03
Odcinek 04
Odcinek 05
Odcinek 06
Odcinek 07
Odcinek 08
Odcinek 09
Odcinek 10
Odcinek 11
Odcinek 12
Ale z was łapczuchy. Gdybym wiedział, że to przełożycie, to zaczekałbym z wrzuceniem własnych napisów, aż online'y nasycą się waszymi. No ale co się odwlecze, to nie uciecze, za tydzień będę cierpliwie czekał, hehe.
Zobaczymy, kto się pierwszy złamie, hehe.
Ale z was łapczuchy. Gdybym wiedział, że to przełożycie, to zaczekałbym z wrzuceniem własnych napisów, aż online'y nasycą się waszymi. No ale co się odwlecze, to nie uciecze, za tydzień będę cierpliwie czekał, hehe.
Wydawało mi się, że informacja w temacie jest wystarczająca...
Zobaczymy, kto się pierwszy złamie, hehe.
Wydawało mi się, że informacja w temacie jest wystarczająca...
A czy ja gdzieś napisałem, że nie poinformowaliście? Napisałem, że nie wiedziałem, a to jest różnica.
reddd napisał:Zobaczymy, kto się pierwszy złamie, hehe.
Pokaż spoilerVincent_Law napisał:Wydawało mi się, że informacja w temacie jest wystarczająca...
A czy ja gdzieś napisałem, że nie poinformowaliście? Napisałem, że nie wiedziałem, a to jest różnica.
Fakt, z logiką się nie dyskutuje.
Zauważyłam, że Shinden ma do nas jakąś dziwną słabość xD
Zauważyłam, że Shinden ma do nas jakąś dziwną słabość xD
Ową słabość Shindena zawdzięczacie temu, że macie na tę chwilę przyzwoite napisy i wydajecie je relatywnie bardzo szybko. Czego mogą chcieć więcej? Aby pokonać anime-online, trzeba obudzić w sobie siódmy zmysł, czyli dostąpić ostatecznego oświecenia, ale to potrafią tylko nieliczni. Mogę jedynie rzec, że na tę chwilę nie jesteście (jako grupa) w stanie tego dokonać, ale to nie znaczy, że nigdy wam się to nie uda, niemniej każdy z wam będzie musiał dokonać tego samodzielnie.
Mikacz napisał:Zauważyłam, że Shinden ma do nas jakąś dziwną słabość xD
Ową słabość Shindena zawdzięczacie temu, że macie na tę chwilę przyzwoite napisy i wydajecie je relatywnie bardzo szybko. Czego mogą chcieć więcej? Aby pokonać anime-online, trzeba obudzić w sobie siódmy zmysł, czyli dostąpić ostatecznego oświecenia, ale to potrafią tylko nieliczni. Mogę jedynie rzec, że na tę chwilę nie jesteście (jako grupa) w stanie tego dokonać, ale to nie znaczy, że nigdy wam się to nie uda, niemniej każdy z wam będzie musiał dokonać tego samodzielnie.
Mądrze waść prawisz. Od dziś zaczynam to wdrażać małymi krokami
Do tej wersji bd
https://nyaa.si/view/1222542
Będą któreś subki pasowały?
Stawiam, że będziesz musiał napisy przyspieszyć lub opóźnić o sekundę. Gorzej jeśli to wydanie ze sponsorami to wtedy trochę więcej kombinacji.
RTT miało harda z BD.
Ale pewnie musiałby ci ktoś zuploadować.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000