Nie jesteś zalogowany.
Warunki udziału:
Należy być zarejestrowanym użytkownikiem Animesub.info do dnia 31.08.2013r i można brać udział w losowaniach.
Jeśli ktoś nie spełni tego warunku (np. zarejestruje się dzisiaj), a wejdzie w giveaway'a i go wygra, to losuję kolejną osobę.
Wyniki:
Crysis 2 Maximum Edition
Crysis 2 Maximum Edition klucz Origin GIVEAWAY==> zwycięzca: Vossler
kluczyk poszedł na pw
WYNIKI
Jak poprzednio rozlosowałem po 2 klucze, które przesłałem wiadomością poprzez ANSI.
Pozostało mi życzyć dobrej zabawy.
MEDAL OF HONOR NA ORIGIN
MEDAL OF HONOR GIVEAWAY==> zwycięzcy: kostek00 i Rudy102
MIRROR'S EDGE NA ORIGIN
MIRROR'S EDGE GIVEAWAY==> zwycięzcy: usui78 i Sidorf
RA3 UPRISING NA ORIGIN
RA3 UPRISING GIVEAWAY==> zwycięzcy:QuarioX i kochanka001
Oraz SID MEIER'S CIVILIZATION V NA STEAM==> zwycięzca w giveawayu, klucz poszedł na emaila
UWAGA
Tego Giveawaya stworzyłem dla grupy Steamowej Łowcy Gier Giveaway, po wejściu powinien być link na steama do grupy, a potem już tylko wystarczy się zapisać (przypuszczam, że kilka osób stąd już tam jest zapisanych, żeby się zapisać trzeba poprosić na forum o przyjęcie do grupy - bezpośredni link na steamowej stronie grupy).
Szczęśliwym zwycięzcą jest kolega: krzykr
Kluczyk wysłałem jako prywatną wiadomość poprzez stronkę (gdyby nie dotarł proszę o kontakt).
Klucze posłałem poprzez prywatną wiadomość.
Jako że raz się żyje, dla Dead Space i Burnout Paradise rozlosowałem po 2 klucze.
Jedna osoba zgarnęła 2 gry (szczęściarz).
BATTLEFIELD 3 NA ORIGIN
BATTLEFIELD 3 GIVEAWAY==> Zwycięzca: Oin
Wersja standardowa bez dodatków.
DEAD SPACE NA ORIGIN
DEAD SPACE GIVEAWAY ==> Zwycięzca: ~Bajnor oraz kochanka001
Burnout™ Paradise: The Ultimate Box NA ORIGIN
BURNOUT GIVEAWAY ==> Zwycięzca: ~Sidorf oraz ~Bajnor
Warunki udziału jak poprzednio. Należy być zarejestrowanym użytkownikiem Animesub.info do dnia 31.08.2013r i można brać udział w losowaniach.
Życzę wszystkim powodzenia
Goście nie mogą przeglądać wyników ankiety.
Ostatnio edytowany przez sabaton (2013-12-08 01:04:58)
skopiuj kod z raffa do pliku html i go gdzieś upnij(dropbox albo coś podobnego). a tu na forum daj linka do tego html'a.
Ostatnio edytowany przez lukio (2013-10-09 23:42:27)
Podbijam temat, jak na razie jest 4 chętnych na Crysis 2, GA kończy dzisiaj o 24, nie wiem czy będę o tej godzinie na chodzie (grill od 17 - rozpoczęcie sezonu jesienno zimowego). Kluczyk podeślę najwyżej jak mi się uda obudzić (w okolicach poniedziałku?).
Jak konkurs wyjdzie dobrze, to jutro albo pojutrze wrzucę coś ekstra.
Podbijam temat, jak na razie jest 4 chętnych na Crysis 2,
Może dlatego, że niezbyt trafiłeś do grupy docelowej. Trudno znaleźć czas na oglądanie bajek, co dopiero na granie.
Jak konkurs wyjdzie dobrze, to jutro albo pojutrze wrzucę coś ekstra.
Wyjdzie dobrze, to znaczy?
Trudno znaleźć czas na oglądanie bajek, co dopiero na granie.
"Ech, zagrałbym sobie, ale nie mogę mieć zaległości w oglądaniu bajek"? Stary, nie mierz wszystkich swoją miarą.
Pomysł fajny, choć nie dołączam do losowania, bo gra mnie nie interesuje.
kishida napisał:Trudno znaleźć czas na oglądanie bajek, co dopiero na granie.
"Ech, zagrałbym sobie, ale nie mogę mieć zaległości w oglądaniu bajek"? Stary, nie mierz wszystkich swoją miarą.
Pomysł fajny, choć nie dołączam do losowania, bo gra mnie nie interesuje.
Nie mierze, nawet nie przyszłoby mi to do głowy. :>
To coś extra też związane z grami?
Bardzo dobry pomysł, z chęcią skorzystam, gdy gra będzie na steamie, bo za origin nie bardzo przepadam, ale nie wykluczam wzięcia udziału również na origin.
Swoją drogą to daj linki na strony steama i origin w pierwszym poście.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Akurat w przypadku gier EA lepiej brać Origin, bo na Steamie w większości gier nie ma polskich wersji.
Origin wygląda fajnie dopiero wtedy, gdy znajduje się na nim sporo gier
http://i43.tinypic.com/27wvocp.jpg (nie wydałem ani złotówki na żadną z tych gier tak btw - w część nawet nigdy nie grałem)
Konkursy zawsze możesz robić, mi to lotto. Nie będę jednak nimi zainteresowany, dopóki będą to gry EA
Akurat w przypadku gier EA lepiej brać Origin, bo na Steamie w większości gier nie ma polskich wersji.
Ta, i ten przymus połączenia z internetem, żeby pograć na Origin, je.
Ostatnio edytowany przez L0NG3r (2013-10-12 20:21:47)
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
marek2fgc napisał:Akurat w przypadku gier EA lepiej brać Origin, bo na Steamie w większości gier nie ma polskich wersji.
Ta, i ten przymus połączenia z internetem, żeby pograć na Origin, je.
Nikt ci nie każe. Po prostu odpalasz grę z folderu gry bez włączonego Origina. Nie będziesz miał wyłącznie dostępu do multi ani do chmury.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-10-12 20:42:55)
Jeżeli gry byłyby jakieś ciekawe, to dla mnie bomba.
Origin wygląda fajnie dopiero wtedy, gdy znajduje się na nim sporo gier
http://i43.tinypic.com/27wvocp.jpg (nie wydałem ani złotówki na żadną z tych gier tak btw - w część nawet nigdy nie grałem
Humbel Bundel rządzi
chętnie spróbuje, pomysł fajny coś jak steamgifts
Napisz warunki udziału i niech będą cały czas, bo jak ktoś nowy będzie chciał uczestniczyć, to nie będzie ich znał.
Edit: A i za każdym razem podawaj daty rozpoczęcia i zakończenia w pierwszym poście
Ostatnio edytowany przez kostek00 (2013-10-13 17:08:36)
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Bardzo ciekawa akcja. Gierka właśnie mi się pobiera na HD.
B3 - dla kuzyna zdobędę. Mi tam by komp nie uciągnął czegoś takiego.
Dzięki za giveawaye. Ja taki dobroduszny nie jestem i wszystkie kody, które mi zalegają, sprzedaję.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-10-16 16:32:37)
Bardzo fajna inicjatywa
Od bety trochę minęło i bardzo chętnie położę swoje obleśne łapska na BF-ie 3.
Ostatnio edytowany przez iruel89 (2013-10-16 18:45:12)