Nie jesteś zalogowany.
Powstanie czas zacząć!!
Powstanie? [roftl] To kto zacznie?
Kisiel napisał:Powstanie czas zacząć!!
Powstanie? [roftl] To kto zacznie?
Nikt! bo mowia o tobie ze jestes zly!
~pa3cja oglądałaś "Potwory i spółka"? Nie bój się... to Zgrzyt boi się Ciebie Ja sie o szafe swoją nie martwie bo mam tak sprytnie zastawioną biurkiem ze sama sie czasami nie moge do niej dostac.. dla każdego kto zdołałby stamtąd wyjść niepostrzeżenie
Nikt! bo mowia o tobie ze jestes zly!
To tylko wredna plotka. Jak już się ogolę to przypominam nawet człowieka
Ps. A kto mówi?[kombinuje]
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-03-06 00:22:45)
Precz z Moderatorami! Oddajcie władzę użytkownikom! Przywrócić wolność słowa i możliwość wstawiania obrazków z hentajów! To jest bunt.:-D
A tak na poważnie, jakby to potraktować jako swoisty bunt przeciwko władzy to ~Zgrzyt urasta nam tutaj do miana Winkelrida wszystkich użytkowników ANSI. (nie jestem pewien, jak się tego Winkelrida pisało):).
Całkiem fajnie się zrobiło.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Winkelried- niedawno to miałam...
O tylko jedną literkę bym zgubił. Dzięki, zapamiętam.:)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
Winkelried- niedawno to miałam...
"Kordian" rulezz
pa3cja napisał:Nikt! bo mowia o tobie ze jestes zly!
To tylko wredna plotka. Jak już się ogolę to przypominam nawet człowieka
Ps. A kto mówi?[kombinuje]
Tajemnica! ale wiedz, ze krazy legenda na tym forum, o okrutnym moderatorze ktorego zwa gracol
~pa3cja oglądałaś "Potwory i spółka"? Nie bój się... to Zgrzyt boi się Ciebie Ja sie o szafe swoją nie martwie bo mam tak sprytnie zastawioną biurkiem ze sama sie czasami nie moge do niej dostac.. dla każdego kto zdołałby stamtąd wyjść niepostrzeżenie
To mnie pocieszylas juz sie nie boje! najwyzej przyloze mu butelka po wodzie mineralnej "Żywiec" :]
Winged podziwiam, ja zapomniałam jak on się nazywa dwa dni po skończeniu Teraz tylko cudem mi się przypomniało...
robak nie mów że podobał Ci się Kordian... Nawet jeśli było przeciwnie to zaprzecz - choćby dla mojego komfortu psychicznego...
Tajemnica! ale wiedz, ze krazy legenda na tym forum, o okrutnym moderatorze ktorego zwa gracol
Hehe, mam już swoją legendę!
A oto moja prawdziwa postać
Prawdziwa postać
To mnie pocieszylas juz sie nie boje! najwyzej przyloze mu butelka po wodzie mineralnej "Ĺťywiec" :]
Nie chce nic sugerować ale butelki po piwie "Ĺťywiec" mają nieco... trwalsza strukture i lepiej ich używać do samoobrony
A ja mam pod ręką tylko "Kroplę Beskidu"...
Prawdziwa postać
Hmm powiem Ci, że przystojniacha z Ciebie[slina]
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
robak nie mów że podobał Ci się Kordian... Nawet jeśli było przeciwnie to zaprzecz - choćby dla mojego komfortu psychicznego...
Coty nie podoba mi sie ale prace maturalna z niego pisze wiec mi sie od razu przypomialo... Tak wogole to prawie zadna lektura nie podoba mi sie, moze tylko pare bylo w porzadku, ostatnio probowalem przeczytac ferdydurke, niestety nie udalo mi sie doczytac do konca..... jeszcze 2 miechy a juz mam dosc
pa3cja napisał:Tajemnica! ale wiedz, ze krazy legenda na tym forum, o okrutnym moderatorze ktorego zwa gracol
Prawdziwa postać
a to mi sie zawsze wydawalo ze mam brzydki nos
Winged podziwiam, ja zapomniałam jak on się nazywa dwa dni po skończeniu Teraz tylko cudem mi się przypomniało...
Ja aż tak stary to nie jestem, miałem to w tamtym roku. A co do utworów romantycznych w tym i do "Kordiana" to nie były najgorsze, chociaż Werterowi mówimy nie.:) Ale dla Twego konfortu powiem, że mi się żaden nie podobał.
pa3cja napisał:Tajemnica! ale wiedz, ze krazy legenda na tym forum, o okrutnym moderatorze ktorego zwa gracol
Prawdziwa postać
Gdybyś był wolny to już bym się za Ciebie brał.
[EDIT] Widzę, że nie tylko mnie Gracol do gustu przypadł. No, ale ładny z niego Mod.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-03-06 00:39:51)
gracol... Jesteś bóstwem, zjawiskiem, niespotykanym w dzisiejszym świecie... Gdzie i kiedy możemy sie spotkać? [kombinuje]
Eh, i co ja takiego narobiłem. Teraz zyskam kolejnąsetkę fanek, od których nie będę mógł się uwolnić
~Winged:
Wiecie co, dziewczyny? Wrzucajcie tu swoje foty.
Hehe, ale sprytnie do pierwotnego tematu wróciłem
Edit:
gracol... Jesteś bóstwem, zjawiskiem, niespotykanym w dzisiejszym świecie... Gdzie i kiedy możemy sie spotkać? [kombinuje]
Adres na PM. Panie, kto pierwszy ten lepszy
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-03-06 00:42:24)
ej no co wy?! z takim nie ogolonym chcecie sie umawiac? Gracol gdybys uzywal maszynke Gilette ze sprezynkami, i pianke do golenia Nivea dla mezczyzn, to nie byloby problemu z twoim owlosieniem! nie wszyscy lubia owlosionych facetwo
ej no co wy?! z takim nie ogolonym chcecie sie umawiac? Gracol gdybys uzywal maszynke Gilette ze sprezynkami, i pianke do golenia Nivea dla mezczyzn, to nie byloby problemu z twoim owlosieniem! nie wszyscy lubia owlosionych facetwo
Jeeeeeej, mówisz jako moja Pani