Nie jesteś zalogowany.
World Conquest: Stratagem Star CM i informacje o serii.
Ostatnio edytowany przez Xam10 (2013-10-20 11:36:13)
Czekam na powrót Bones'ów
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Sekai Seifuku: Bouryaku no Zvezda
Może być ciekawe i może na poziomie Fate/Zero? Anime reżyserowane przez gościa od Wolf`s Rain, czy obu serii Darker Than Black, a za design odpowiada gość od Kino no Tabi i Shigofumi.
Może być ciekawe i może na poziomie Fate/Zero? Anime reżyserowane przez gościa od Wolf`s Rain, czy obu serii Darker Than Black, a za design odpowiada gość od Kino no Tabi i Shigofumi.
Zobacz sobie post 4822.
Może być ciekawe i może na poziomie Fate/Zero?
Hah. Oryginalny projekt od A-1 na poziomie adaptacji light novel Type-Moon?
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-10-20 18:55:35)
Aoki Hagane no Arpeggio: Ars Nova - Chyba pierwsze anime, dobre anime o dziewczynkach-broniach(Nie licząc Gunslinger Girls).
Okręt podwodny, jego SI, Intrygująca załoga (może po za kapitanem). Jestem ZA.
Galilei Donna - ładna grafika, ale to wszystko jakoś małe ciekawe
Machine-Doll wa Kizutsukanai - szybki skip, odpada.
Tokyo Ravens - miał być drop, ale byłem ciekawy (a o to chodzi w serialach) co bedzie z protagonistą i tą mała loli-goth.
Po drugim ep jednak będe dalej oglądał.
Outbreak Company - jestem za, ciekawi mnie to, co nie jest pokazane. Czyli przenikanie kulturowe oraz mam taką nadzieje że ta cesarzowa i otaku, to tylko przykrywka grubych szych z obu światów (albo jest totalnie głupie, no bo jak inaczej wytłumczyć budowę elektrowni w świecie fantasy).
Strike the Blood - średnie, ale daje radę, choć konwencja mogłaby być w stylu Toaru Majutsu no Index Hentai '
Nagi no Asukara - ładne, ale nie mój gust.
Tokyo Ravens - miał być drop, ale byłem ciekawy (a o to chodzi w serialach) co bedzie z protagonistą i tą mała loli-goth.
No to cię niestety rozczaruję, bo nie spojlerując mogę ci napisać, że po zamknięciu sprawy ożywienia braciszka goth-loli nie pojawi się zbyt szybko. A przynajmniej nie pojawiła się jak na razie ponownie w mandze
GG: 1677958
Kim jest ta dziewoja można domyślić dosyć szybko
Ja bym tam dał szansę jeszcze jednemu odcinkowi, jeśli ci się nie spodoba, to możesz spokojnie dropnąć, bo dalej będzie już podobny klimat.
GG: 1677958
Pokaż spoilerA to dziewczę z papierka?
Czy to raczej koniec przygód z tym anime?
Bo właśnie te dwie postacie kręcą tym anime(protagonista to jakiś pedał co kręci z chuliganem).
Ilustracja z 10 tomu powieści.
Moim zdaniem warto to obejrzeć do końca, w końcu LN jest podobno popularna, więc animiec na pewno jeszcze się rozkręci.
@down
Bieda jak każdej zimy.
Ostatnio edytowany przez Xam10 (2013-10-22 21:45:12)
Przejrzałem tą listę i nic ciekawego nie widzę w porównaniu do aktualnego sezonu. Pewnie obejrzę kontynuacje Seitokai Yakuindomo oraz Koi ga Shitai. Trzeba poczekać na następną listę, bo wiadomo, że wyjdzie więcej tytułów.
Eee tam, parę ciekawych serii jest. Space Dandy wygląda mi na murowany hicior. Druga propozycja od Bonesów również może okazać czymś ponad przeciętnym. Kontynuacje Gin no Saji oraz Chuunibyou zapewne też nie zawiodą .
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Drugi sezon Seitokai Yakuindomo. Nareszcie! No i Sailor Moon, zobaczę co oni wyczarowali.
Żarty się skończyły! Nadchodzi anime "Avengers"!
In The Avengers: Disc Wars, a technology developed to imprison digitized super villains is exploited by Loki to trap the heroes. With the help of Spider-man, a group of kids attempt to thwart this by traveling the world, searching for discs and summoning the Avengers for aid.
HULK PŁAKAĆ...
Ten nowy dziecinny Gundam jest całkiem spoko. Nawet walki są animowane tradycyjne, a nie zapchane byle jakim CG.