Nie jesteś zalogowany.
Akurat ten Gundam jest na razie mocno schematyczny, ale ten element o
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-10-23 17:41:26)
Bayonetta: Bloody Fate
Może coś z tego wyjdzie??
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
^ Dzięki za info. Fabuła więc na pewno będzie odpowiednikiem z gry.
Bayonetta jest marką Segi, nie Sony, i to Sega oraz PlatinumGames decydują na jakie platformy ukażą się ich gry.
Dałem ci trochę czasu do namysłu - bez efektu (bezpodstawne określenie mnie trollem lub idiotą). Sony wyrzuciło na zbity pysk Bayonnetę (za mało zarobiła), Nintendo zgodziło się zostać wydawcą tej produkcji, wyłożyli swoje pieniądze, by stworzyć kontynuację, więc jedynie dzięki inicjatywie Nintendo możemy ujrzeć sequel, więc teraz Sega ani PG nie mają nic do gadania. A Sony to może sobie jeszcze więcej.
Ostatnio edytowany przez L0NG3r (2013-10-24 15:54:48)
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
Dałem ci trochę czasu do namysłu - bez efektu (bezpodstawne określenie mnie trollem lub idiotą).
Widać, że jednak niebezpodstawne ^^
Sony wyrzuciło na zbity pysk Bayonnetę (za mało zarobiła)
Co ma piernik do wiatraka? Jak Sony mogło wyrzucić coś, co nigdy do nich nie należało? Gra wyszła też na X360, to znaczy, że Microsoft też wyrzucił ją "na zbity pysk"? Wydawcą tej gry była SEGA. Marka należy do Platinum Games (wcześniej myślałem, że marka przeszła do SEGI, jak to czasem bywa przy wydawaniu gier) i to ich sprawa, na jaką platformę/kto wyda ich gry.
EDIT:
Żeby była jasność. Tak, Platinum Games chciało pieniędzy od Sony na dokończenie/stworzenie gry, ale im odmówiono, bo Bayonnetta słabo się sprzedała, więc poszli do Nintendo. Ale tak samo by było, gdyby zamiast do Sony poszli do Microsoftu - gra nie przynosi zysków, więc nie ma sensu w nią inwestować. Nie można zrzucać odpowiedzialności na żadną z firm, bo winę za całą sytuację ponosi jedynie słaba sprzedaż Bayonnetty.
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2013-10-24 17:14:08)
Ostatnio edytowany przez Xam10 (2013-10-24 17:24:11)
Bayonnetta sprzedała się lepiej niż Killzone 1. Ktoś tu coś ściemnia.
Nie można zrzucać odpowiedzialności na żadną z firm, bo winę za całą sytuację ponosi jedynie słaba sprzedaż Bayonnetty.
I wszystko rozchodzi się o to, że użyłem zwrotu "oblać kogoś ciepłym moczem"? Poczułem się strollowany.
Ostatnio edytowany przez L0NG3r (2013-10-24 18:04:56)
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
;-)
W odpowiedzi trochę mnie poniosło (to przez ten fragment o czasie do namysłu), sorka.
Wracając do tematu:
Moje TOP 5: Kill la Kill, Galilei Donna, Samurai Flamenco, Golden Time, Log Horizon.
Po obejrzeniu kilku odcinków serii z tego sezonu, podtrzymuje powyższe (kolejność przypadkowa jakby co).
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2013-10-24 18:47:05)
Zapowiedziano drugi sezon Yama no Susume. Emisja - wiosna 2014.
Zapowiedziano drugi sezon Gatchaman Crowds.
Odliczanie do "ujawnienia" nowego filmu Saint Seiya (jakoś nie widziałem tutaj informacji o nim).
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2013-10-28 12:29:15)
Ostatnio edytowany przez Xam10 (2013-11-01 17:53:06)
Z najnowszych informacji wynika, że pupa będzie 5 pięciominutówką .
Skąd masz to info?
FAiM napisał:Z najnowszych informacji wynika, że pupa będzie 5 pięciominutówką .
Skąd masz to info?
FAiM czytuje japońskie stronki.
żal.pl
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Ujowo... To praktycznie jedyny animiec, jaki chciałam obejrzeć w tym sezonie. Reszta to szajs.
FAiM napisał:Z najnowszych informacji wynika, że pupa będzie 5 pięciominutówką .
Ujowo... To praktycznie jedyny animiec, jaki chciałam obejrzeć w tym sezonie. Reszta to szajs.
Bzdura.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-11-04 08:38:16)
JinX3d napisał:Reszta to szajs.
Bzdura.
Rozwiń myśl.