Nie jesteś zalogowany.
Ło, tak się zastanawiałem, czy kogoś uda się strollować, a tu proszę! Nawet coellus się nawinęła. (Miałem wrażenie, że chociaż mnie kojarzysz itp. i że akurat Ty się nie nabierzesz)
Hyrule napisał:(...) Ja znam japonski tak jak większość fanów bo oglądam dużo anime (...)
Mój ulubiony tekst. :3
Swoją drogą, jakby napisać to na siundenie, to by były same propsy i głosy poparcia. xD
Ostatnio edytowany przez Hyrule (2013-10-25 18:10:39)
Z tego co pamiętam Hyrule, to ty byłeś jednym z 10 pierwszych, co odświeżyli ten temat, no ale że niektórzy są pyszni, to trudno się nie zgodzić.
No i właśnie w taki sposób odświeża się temat i ludzie "debatują" .
To ja sobie czytam tema o 6 rano, patrzę, Hyrule coś skrobnął. E, słaby troll, a tu taki myk.
To ja sobie czytam tema o 6 rano, patrzę, Hyrule coś skrobnął. E, słaby troll, a tu taki myk.
Co nie? Życie potrafi zaskakiwać.
Ostatnio edytowany przez Hyrule (2013-10-25 18:28:51)
Ło, tak się zastanawiałem, czy kogoś uda się strollować, a tu proszę! Nawet coellus się nawinęła. (Miałem wrażenie, że chociaż mnie kojarzysz itp. i że akurat Ty się nie nabierzesz)
Zabrzmiało trochę jak wyrzut
Na swe usprawiedliwienie mam tylko to, że przeczytałam to po łebkach i po dzieciach siundena ten post wcale nie był taki niemożliwy
Ty dulowaty userze!
http://www.video.anyfiles.pl/videoblog/Kandziula/40001
Ktoś tłumaczy Hakkendena.
Taki losowy moment sobie włączyłem
http://i.imgur.com/i4j0STj.jpg
Ostatnio edytowany przez wtas (2013-10-25 20:34:43)
He, he. Genialny urywek.
Próbują wykreować własną fabułę - chyba na troll-wydaniu Crane'a się wzorowali.
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
Wy tu gadu gadu, a tam duchy są w roamingu!
W roamingu i do tego w Orenż!!... Ale kto wie, może fabuła będzie lepsza niż normalnie hahahah.
Oj tam, idźcie się zrelaksować do gorącej wiosny, zamiast przejmować duchami w roamingu. (niestety nie chce mi się szukać i robić screena)
edit: (jakby ktoś nie skumał - hot spring, czyli japoński onsen)
Ostatnio edytowany przez Hyrule (2013-10-26 23:18:22)
Jak ktoś chce się pośmiać (ostatni komentarz):
http://myanimelist.net/profile/masagrator
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-10-30 21:18:06)
Śmiechłem
Nie oglądam online!
Czyżby ban na ansi, że polazł aż tam?
Ty dulowaty userze!
Zalozyc konto tylko w celu dodania komentarza.
Umarłem ze śmiechu i zmartwychwstałem ^^
Widział ktoś appkę siundena w google play? :>
Nie.
A z czym się to je?
Ty dulowaty userze!
Google Play
Wrzuciłem na telefon. Chciałem sprawdzić, czy ma reklamy i nie zawiodłem się... Smutne to jest, że ktoś zarobi na czyjejś pracy włożonej w tworzenie subków.