Nie jesteś zalogowany.
Resztę wrzucam na inny serwer z powodu ciągłych prób uploadu na MEGA zakończonych niepowodzeniem.
Próbowałeś wrzucać tym programem?
Ja używam programu Mega Desktop:
_musichunter napisał:Resztę wrzucam na inny serwer z powodu ciągłych prób uploadu na MEGA zakończonych niepowodzeniem.
Próbowałeś wrzucać tym programem?
Spróbuję.
Edit:
Póki co będę korzystać z tego programu, bo jak dotychczas wysłało mi plik bezbłędnie.
Ostatnio edytowany przez _musichunter (2013-11-18 18:34:48)
//Wprowadziłem ikony. Stare wygasły. Wykasowałem wygasłe linki.
Nie wiem czy to tylko u posiadacza konta, czy też u zalogowanego usera i to pewnie nic odkrywczego, ale można na aplikacji dla Androida o nazwie Mega v2 oglądać normalnie
Odcinek 16. został wymieniony na nowy (softsub), ponieważ koniec filmu był niezdatny do odczytania przez odtwarzacz.
Nie oglądałem tego anime więc chętnie zobaczę.
Dzięki za wydanie.
SC II LotV *** "I love it when a plan comes together" -- Hannibal Smith *** Pesymista to dobrze poinformowany optymista *** Punch first ask questions while punching - Vi ***
Warto obejrzeć. I nie ma za co. Tłumaczenie sprawiało mi frajdę. Tak gwoli ścisłości, to odcinek 16. nie jest z wrenderowanymi napisami, ponieważ nie mogłem zmusić meGUI do działania i jest on z innego źródła, ponieważ to, z którego go oryginalnie zdobyłem niestety wyschło. Jeśli ktoś byłby tak miły, to proszę o przetworzenie go na format x264, audio na ac-3, wliczając użycie pluginu vsfilter.dll, aby zostało wrenderowane również karaoke.
Ostatnio edytowany przez _musichunter (2015-04-10 09:31:40)
Odcinki 17, 20-25 wygasły i nie są już dostępne na serwisie MEGA. Jeżeli jest szansa na ponowny upload byłbym wdzięczny. Chyba, że ktoś ma importowane odcinki na swoim koncie MEGA.
Duży aligator za aktualizację
Odcinki 8 i 13 też chyba wygasły, mega krzyczy memu "chromkowi", że: "Plik, który chcesz pobrać nie jest już dostępny".
Byłbym wdzięczny za jakiego żywego linka.
Takto ^_^
Przeogromny ALIGATOR!
DeathNote83
Teraz, to już "po ptokach", ale warto wspomnieć, że chyba nie zaglądałeś (albo zajrzałeś, aleś otrzymał inny zestaw) pod ten zbiorczy link, gdzie nie widać wszystkich epków, nie mniej są (anooo... mój chromek widzi) epki: 1-7, 16-25 i pozostaje tylko dociągnąć spod pojedyńczych linków 8-15.
Tym sposobem, szybko i bezboleśnie otrzymujemy komplecik
Czemu sie produkuję, skoro już "po ptokach"? Anooo... tak jakoś, dla potomnych i zasady "chwyć wszystkie linki, zanim chwycisz za pióro".
Miłych wrażeń podczas oglądania tegoż anime
Ostatnio edytowany przez roobalek (2015-09-08 21:46:19)
Takto ^_^
Przeogromny ALIGATOR!DeathNote83
Teraz, to już "po ptokach", ale warto wspomnieć, że chyba nie zaglądałeś (albo zajrzałeś, aleś otrzymał inny zestaw) pod ten zbiorczy link, gdzie nie widać wszystkich epków, nie mniej są (anooo... mój chromek widzi) epki: 1-7, 16-25 i pozostaje tylko dociągnąć spod pojedyńczych linków 8-15.
Tym sposobem, szybko i bezboleśnie otrzymujemy komplecik
Czemu sie produkuję, skoro już "po ptokach"? Anooo... tak jakoś, dla potomnych i zasady "chwyć wszystkie linki, zanim chwycisz za pióro".Miłych wrażeń podczas oglądanie tegoż anime
A widzisz musiałem przeoczyć ;/ tak to jest jak się przegląda zbyt mało dokładnie bądź skacze z tematu na temat.
Następnym razem dokładniej się wczytam. Pozdrawiam
Działają komuś odcinki od 9 do 12 i 14-15. W linku zbiorczym ich nie ma, a pojedyńcze linki mi nie działają
Link do folderu ze wszystkimi odcinkami (prywatne zbiory)
Gdyby jednak miało nie być powszechnie dostępne, usunę .
Wielkie dzięki, już ściągam brakujące odcinki