#1 2013-11-29 03:05:09

stoner
Użytkownik

[Stoner] Heartwork: Symphony of Destruction [18+]

heartwork.png?w=450
AniDB, ANN
Strona oficjalna

Kurczę, ale ten czas leci. Mało co, a by stuknęły dwa lata od mojego wejścia-zejścia.  Ale dobra, “nie bedzie opierdalania sie” i przechodzimy do naszego krwistego “stejka”.

Przed wami kolejny projekt spod mojej ręki.  Heartwork: Symphony of Destruction to trzyodcinkowa  OVA sprzed prawie dziesięciu lat w wersji XXX. Historia kręci się wokół pewnego pistoletu, który, jak wieść gminna niesie, jest podobno przeklęty. Cóż, nie odstrasza to jednak jego kolejnych właścicieli, a jego szlak jego wędrówki ścieli gęsto trup. A gdzie przemoc, tam i seks. Yu Asakura, typowy cichy i spolegliwy uczeń, prawiczek, ogólnie szkolna parówa, w skutek zbiegu okoliczności wchodzi pewnego dnia w posiadanie owej przeklętej broni. I wszystko się zmienia. Staje się łowcą, mordercą działającym na zlecenie, dzieciakiem ze spluwą i, hm… matkojebcą (oczywiście matka przyszywana).

Co do oceny samego anime ciężko przyjąć jednoznaczną opinię. Razi w oczy kiepska praca grafików komputerowych (patrz tła), za to sama fabuła  sili się przynajmniej na odrobinę sensu. Mnie osobiście spodobała się muzyka, zwłaszcza opening, który nie był kolejnym param-pa-pam bez ładu i składu. Ending też ujdzie, chociaż nie znalazłem do dziadostwa żadnych słów, więc obyło się bez tego.

Chcesz wiedzieć więcej, zajrzyj na BLOG

Pliki do pobrania:
Rozdzielczość: 640×480 XviD
Źródło: DVD
Dźwięk: Ogg Vorbis (105-109 kbps)

Pliki do pobrania
OVA 01
OVA 02
OVA 03
Czcionki

#2 2013-11-29 05:31:08

_musichunter
Użytkownik

Odp: [Stoner] Heartwork: Symphony of Destruction [18+]

W takim zestawieniu jak to, jestem ciekaw jak się potoczy historia szalony
Dobrze, że jest cudowny google translator, bo za cholerę nie wiedziałbym jak pobrać  bzdura

Ostatnio edytowany przez _musichunter (2013-11-29 05:32:58)

#3 2013-11-29 08:25:25

bodzio
Użytkownik

O tym, jak ściagać z tego serwera, było na tym forum już kilka razy. Po co się powtarzać? szalony

wladza1.png

#4 2013-11-29 13:39:36

LordCrane
Użytkownik

Skoro to hentajec, w nazwie tematu wypadałoby dodać jakieś [+18].

Stopka forum

© Animesub.info 2024