Nie jesteś zalogowany.
A ja ci radzę (boś chyba zblazowany) odpocząć sobie od anime na jakiś czas .
Rzucaj resztę i kończ Monstera!
Dokładnie. To jest zdecydowanie najlepsza rada ze wszystkich.
Ty dulowaty userze!
- Little Busters! (dla Refrain)
Ten sezon jest gorszy od 1 serii. Przekombinowany i ogólny pointless.
Rzucaj resztę i kończ Monstera!
+1
Chyba że czekasz na dokończenie [SRS], ale i tak "trochę" możesz nadgonić
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2013-12-01 20:01:58)
Jest jakieś anime w klimatach podobne do Death_Billiards?
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
A co dokładnie masz na myśli? Animacja bardzo króciutka, ale bogata w różne "cosie".
Oglądam sobie Ranmę. I jest w porządku. W związku z czym szukam czegoś z nieco starszych pozycji, najlepiej komediowego. Warunek - dostępne polskie suby.
Możesz sprawdzić urusei yatsura.
Slam Dunk - bardzo miła seria sportowa z ogromną dawką humoru.
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
Oglądam sobie Ranmę. I jest w porządku. W związku z czym szukam czegoś z nieco starszych pozycji, najlepiej komediowego. Warunek - dostępne polskie suby.
Ja również od niedawna mam chrapkę na starsze animacje. Mogę polecić Maison Ikkoku, Touch, Miyuki (napisy aktualnie wychodzą ).
Kimagure Orange Road, chociaż polskie napisy urywają się w jakiejś połowie. W ogóle zbyt dużo sobie nie pooglądasz, bo polskich subów do fajnych staroci jak na lekarstwo.
Slam Dunk - bardzo miła seria sportowa z ogromną dawką humoru.
I w dodatku jest nadawany na kanale HD (już 20 odcinków wyszło), więc może się załapiesz jeszcze na pierwsze odcinki. Lepszej jakości nie znajdziesz.
A co masz na myśli poprzez "starsze pozycje"? Tylko te z XX w. czy jakoś bardziej konkretnie? Bo jeżeli pierwsze, to mogę podać z 10 pozycji (filmy, seriale, OVA).
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-12-11 21:49:49)
L0NG3r napisał:Slam Dunk - bardzo miła seria sportowa z ogromną dawką humoru.
A co masz na myśli poprzez "starsze pozycje"? Tylko te z XX w. czy jakoś bardziej konkretnie? Bo jeżeli pierwsze, to mogę podać z 10 pozycji (filmy, seriale, OVA).
Sam nie wiem, powiedzmy, że lata 90, może koniec 80.
Poleci ktos cos mroczniejszego? Np jak Shigurui.
"po winstalowaniu wszystko dziala samoczynnie i nie mozna tego zatrzymac..."
Kurozuka - taki lepiej poprowadzony Hellsing, moim zdaniem.
Perfect Blue
Jin-Roh: The Wolf Brigade
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
Thx obejrzalem juz Perfect Blue i calkiem niezle. W pewnym momencie robi sie jednak tak pokrecone ze nasuwa sie tylko jedna mysl "glowna bohaterka ma nie rowno pod sufitem" ale pod koniec wyjasnia sie mniej wiecej.
Obejrzalem tez Paprike potem wezme sie za reszte.
Mialo swietna muzyke
Parade
The Girl in Byakkoya
Ostatnio edytowany przez rika09 (2014-01-02 03:28:00)
"po winstalowaniu wszystko dziala samoczynnie i nie mozna tego zatrzymac..."
Poleci ktos cos mroczniejszego? Np jak Shigurui.
Polecam Basilisk.
Thx obejrzalem juz Perfect Blue i calkiem niezle. W pewnym momencie robi sie jednak tak pokrecone ze nasuwa sie tylko jedna mysl "glowna bohaterka ma nie rowno pod sufitem" ale pod koniec wyjasnia sie mniej wiecej.
Pokaż spoilerA scena udawanego gwaltu taka ze wiekszosc hentaicow sie chowa...
Ta udawana scena była w anime (i to ambitnym), więc jej sens był całkiem inny niż w jakichś hentajach. Zresztą powinieneś zauważyć podstawową różnicę. W hentajach pokazują szczegóły (dlatego Japończyki muszą je mozaikować), a w anime nigdy.
Tak w ogóle to zobacz "Paprikę", jeśli jeszcze nie widziałeś. Według mnie najlepszy z filmów Satoshi Kona.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2014-01-01 19:37:49)
Poszukuje anime ciekawego z lat 90 (fantasy,komedia) do 26 odcinków.
Poszukuje anime ciekawego z lat 90 (fantasy,komedia) do 26 odcinków.
Soul Hunter
Slayers - 3 serie po 26 odcinków.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.