Nie jesteś zalogowany.
Drugi odcinek gotowy. OVA zakończona.
Ostatnio edytowany przez Besamir (2013-12-11 17:35:56)
Jak można to pobrać;>?
Musisz być VIPem lub mieć plecy.
Napisy powoli stają się dobrem luksusowym :x
Ale dobrze że jednym z wymogów jest ze trzeba mieć plecy. W sumie mam jedną sztukę. Trochę przygarbione od siedzenia przed komputerem ale są!
Rozumiem, że jeszcze będą:P? Ewentualnie jak być VIPem lub mieć "plecy":P?
Trzeba marnować czas na kanale irc, ew. można kogoś przekupić ciastkami i wtedy idzie wydębić większość linków.
Nawet nie próbuj go przekupywać. Nieważne, co i ile wyślesz, on dalej twierdzi, że do niego nie doszło. Szkoda czasu i pieniędzy, mówię ci.
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
http://www.youtube.com/watch?v=I5e6ftNpGsU Już wiem czemu ciastka są tab bardzo ważne
A tak po za tym dzięki za dokończenie tych wszystkich serii związanych z Hidamari Sketch. Nawet mimo, że to nie ulubiony mój rodzaj anime z Twoimi napisami naprawdę dobrze to się oglądało