Nie jesteś zalogowany.
Premiera: 24 stycznia 2014
Dystrybucja: Mayfly
Jestem wielce ciekaw, co z tego wyniknie...
Ostatnio edytowany przez martinru (2013-12-22 15:14:40)
Aihara Mei is not human.
Citrus OST - To fear love is to fear life
Życzę im wszystkiego najlepszego, czyli wysokiej frekwencji w kinach, chociaż nie wróżę cudów na kiju. Na przykład tym samym dniu ma polską premierę Ja, Frankenstein (widziałem trailer - obraz nędzy i rozpaczy ), który pewnie będzie miał 100 razy większe wzięcie. Tak to już jest, w dzisiejszych czasach dobre produkcje bledną na tle kolorowych i kiczowatych fajerwerków rodem z hollywoodu.
Nie wiem na ile można ufać takim statystykom z filmweba, ale do niedawna (3 dni temu) Grobowiec świetlików był jeszcze w pierwszej dziesiątce filmów które użytkownicy obejrzeliby najchętniej. Jak jest teraz, możecie sprawdzić klikając w link poniżej
http://www.filmweb.pl/base/top/wantToSe … daysPoland
Nie oglądam onlajn!
Bo choć jedno nad nami niebo, każdy co innego widzi w nim.
I z tylu chmur ponad głową czarną Ty, a ja różową wybrałbym. ♫♪
Gdyby to było w moim mieście lub jakoś blisko, na pewno bym poszedł. Chociażby po to, by się przyczynić do takich akcji
Miej oczy szeroko otwarte. Może któreś kino się skusi...
Aihara Mei is not human.
Hunter Killer +1
Jak dobrze pójdzie, to będzie to moje pierwsze animu oglądane w kinie.
Może to początek "zmian" (wiem, że nadzieja matką głupich, a każda matka kocha swoje dzieci). xD
W jakiś specjalnych rodzajach kin to będzie czy może ten Mayfly to jakiś rodzaj kina? Patrzyłem właśnie w zapowiedzi heliosa Białostockiego i nic nie widać:> Choć nie spodziewałem się, że tam to zobaczę...
W jakiś specjalnych rodzajach kin to będzie czy może ten Mayfly to jakiś rodzaj kina?
Też jestem ciekaw. Jakaś lista kin by się przydała, a na tej stronie praktycznie nic nie ma.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Zainteresowanych katowiczan i okolicznych sympatyków pragnę poinformować, że będą to grali w Kosmosie.
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Zainteresowanych katowiczan i okolicznych sympatyków pragnę poinformować, że będą to grali w Kosmosie.
Faktycznie! Dokładniej to w te dni:
24 stycznia | piątek | 16.00 | sala Solaris
25 stycznia | sobota | 16.00 | sala Solaris
26 stycznia | niedziela | 14.00, 18.00 | sala Soalris
27 stycznia | poniedziałek | 18.00 | sala Solaris
28 stycznia | wtorek | 16.00 | sala Solaris
29 stycznia | środa | 18.00 | sala Solaris
30 stycznia | czwartek | 18.00 | sala Solaris
http://myanimelist.net/animelist/usui78 - moja lista anime ^ ^
Z kolei we Wrocławiu (w Nowych Horyzontach) będzie pokaz przedpremierowy - pewnie w celu rozpoznania rynku. Tylko pora moim zdaniem niezbyt przystępna - wątpię żeby znalazły się rzesze chętnych w środę o 12...
Ja ze swej strony będę molestował decydentów Atlantica w Warszawie, by kino grało "Grobowiec" .
Mayfly nie jest raczej lubianym dystrybutorem w branży. Kiedyś z nimi współpracowałem i wiem, dlaczego.
Aihara Mei is not human.