Nie jesteś zalogowany.
kishida napisał:Besamir napisał:http://www.cotoznaczy.com.pl/wp-content … 00x216.jpg
Te, geniuszu, przecież mu chodzi o wydanie Olka.Ale jak wydał soft suby, to po co?
http://animesub.info/szukaj.php?szukane … t_ang&od=1Po gucio. Skoro się pytał o reupa, to chodziło mu o harda, co nie?
Whats your problem?
Zasugerowałem lepszą opcję, w końcu hostingi oprócz mega mają zabóczą predkość, no i czekanie, by pobrać kolejny plik. Strasznie dużo zabawy, mało efektywnej. Chcociaż jak się ma neostradę, czy potrafi się zmienić adres mac w routerze to nie problem z czekaniem, odnośnie limitu.
Besamir napisał:kishida napisał:Ale jak wydał soft suby, to po co?
http://animesub.info/szukaj.php?szukane … t_ang&od=1Po gucio. Skoro się pytał o reupa, to chodziło mu o harda, co nie?
Whats your problem?
Zasugerowałem lepszą opcję, w końcu hostingi oprócz mega mają zabóczą predkość, no i czekanie, by pobrać kolejny plik. Strasznie dużo zabawy, mało efektywnej. Chcociaż jak się ma neostradę, czy potrafi się zmienić adres mac w routerze to nie problem z czekaniem, odnośnie limitu.
A może lubi mp4, ma za dużo miejsca na dysku, chce sobie obejrzeć animu na swojej 2-calowej komórze?
Besamir, gdyby Musichunter odpowiedział, że jednak nie potrzebuję torrentów i zależy mu na hostingu, to by ten temat się skończył. Nie napisałem tego przecie, by się bezsensownie kłócić o bzdet, tylko by pomóc. Proszę cię.
~olek_mi Jeśli jednak zdecydujesz się podjąć reupa, to prosiłbym o upload na MEGA, dzięki temu będzie można szybciej bez limitów pobrać dany odcinek. Jak zaczniesz upać to użyj do tego aplikacji zwanej MegaUploader, bo przez przeglądarkę lubi się wieszać.
~kishida torrentem nie pogardę, dzięki za zainteresowanie tematem, ale jeśli olek_mi zdecyduje się reupać to nie skorzystam raczej
Przygotuję zatem kilka pierwszych epków i jak będzie popyt, to zajmę się resztą, a jak nie, to skupię się na tłumaczeniu nowszych.
Żaden problem. Pamiętajcie, że to jeszcze wersja przed ostatnimi poprawkami w napisach.
Będę wdzięczny za jakiś komentarz o etapie tłumaczenia nowych odcinków Olek.
Aktualnie jest 16 odcinków do nadgonienia do najnowszych w sofcie.
Jak już odkopaliście temat to się zapytam o coś. Jest przewidziana jakaś paczka z napisami do najnowszych odcinków w najbliższym czasie?
Jeśli olek_mi nie ma za złe to dam linka do jego hardsubów.
Mega 1-48
Nie mogę wejść na ten folder, zamiast niego ładuje się moje konto. Po wylogowaniu każe wpisać login i hasło i znowu wchodzi na moje konto. Przydałyby się linki do poszczególnych plików
Dopiero zacząłem prace nad nowymi epkami, tak więc po jakimś czasie będę wiedział, ile się tego uzbiera. Albo po prostu będę wrzucał na bieżąco to, co skończę. Zobaczę jeszcze.
Tak, źle skopiowałem teraz powinno śmigać.
dzięki ~Kasiyoni, teraz śmiga
Odkopuję temat, żeby dowiedzieć się, czy częstotliwość wydawania napisów wzrośnie. W ogóle cieszę się, że wydajesz je chociaż raz na miesiąc.
No nie wiem. Jeszcze Yowamushi Pedal na karku, niedługo Ping Pong the Animation. Sam czekam na reakcję w stronę bicyklisty.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-03-17 20:28:14)
Sam czekam na reakcję w stronę bicyklisty.
Nie tylko ty. Na razie jeden epek został wydany.
Ostatnio edytowany przez Sasha1 (2014-03-17 20:32:49)
To ja podbiję z pytaniem nie o same napisy, ale o anime.
Z tego co wiem, to Chimera Arc jest w mandze zakończony, a następny nadal trwa. A w anime? Chimera arc już się zakończył? A jeśli nie, to planują zakończyć emisję anime wraz z końcem tego arcu? Głupio by było, jakby odświeżyli serię i robili ją zgodnie z mangą, bez żadnych fillerów(oprócz swego rodzaju recapów), a na koniec jebut! Dogonili mangę i studio wymyśli swoje zakończenie.
Ja tam przestałem oglądać Huntera wraz z końcem Greed Island, wolę czekać rok na napisy do całego Chimera Arc i znaleźć parę dni, żeby obejrzeć pod rząd(bo w cholerę wciągają te głupie szołneny i jak zaczniesz oglądać, to chcesz więcej i więcej ), a czekając na napisy jakieś inne serie oblukać.
P.S. Trochę mi się smutno zrobiło, jak zobaczyłem na forum info, że olek bierze się za Ping Ponga. Szybkość wypuszczenia napisów do całego arcu Huntera ma pewno przez to ucierpi...
Z tego co wiem, to Chimera Arc jest w mandze zakończony, a następny nadal trwa. A w anime? Chimera arc już się zakończył?
Jeszcze nie, dopiero się rozkręca.
A jeśli nie, to planują zakończyć emisję anime wraz z końcem tego arcu? Głupio by było, jakby odświeżyli serię i robili ją zgodnie z mangą, bez żadnych fillerów(oprócz swego rodzaju recapów), a na koniec jebut! Dogonili mangę i studio wymyśli swoje zakończenie.
Nie wiem, czy planują zakończyć po tym arcu, ale raczej wątpliwe. Materiału z mangi jest wystarczająco, żeby dalej ciągnąć animu. Wypadałoby, aby dobili do wydarzeń z mangi i zakończyli emisję, a nie zakończyli to wcześniej.
Ostatnio edytowany przez Sasha1 (2014-03-17 21:19:50)
W dodatku przy Chimera Arc mocno przystopowali. Wcześniej szli z materiałem jak burza, teraz jest szerzej rozłożony scenariusz (i się nie dziwię. Mistrzowsko to zrobili).
To chyba najdłuższy arc w tym anime, jestem ciekawy czy pobije historię Kurapiki i Trupy Fantomu(tak olek ich nazywał? ). No cóż, przyjdzie mi jeszcze trochę poczekać, ale na pewno nie będę żałował oglądając odcinek za odcinkiem.
Nie wiem w jakim punkcie jest manga, może ich kusić dopisać własne zakończenie. A wychodzi ona teraz w miarę normalnie? Czy też autor nadal jest chory/naśladuje Miurę?
Ostatnio edytowany przez DanteBanKai (2014-03-17 21:33:37)