Nie jesteś zalogowany.
Wpadłem na taki głupi pomysł abysmy umieszczali muzyke z anime ( openingi i endingi ) ( na rapidshare czy innych podobnych stronach ) i zgadywali z jakiego anime pochodzi dana piosenka:P Co wy na taki pomysł?8-D Ponadto moglibyście sobie uzupełnić zbiory o nowe ciekawe piosenki
Zasady takie jak w inncyh "konkursach". Kto wygra ten zadaje dalej
Ostatnio edytowany przez B4RT3K (2006-03-06 23:09:59)
no tak tylko powinno sie zgadywać a taki ci sciągnie piosenke zaluka na necie z czego to jest i już będzie wiedział:d chyba że się będzie umieszczało fragmenty nutek i będzie sie usuwało z nich tagi to może wtedy
W sumie to nie jest głupi pomysł, ale ja mam tylko muzyke z Beck i Shuffle:(
A w finale będziemy zgadywać po jednej nutce?
Ja wiem, ja! Zbigniew Wodecki - Pszczółka Maja
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-03-06 22:44:08)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Jak będzie finał to czemu nie
Ostatnio edytowany przez B4RT3K (2006-03-06 22:59:49)
Słyszałem już to gdzieś aaa zaraz sobie może przypomne:P
No to zgaduje chociarz niewiem Fullmetal alchemist??[baka] Ale muzyka dość znana
elfen lied, opening, lillum
fajnie a teraz jakie pomysly na sposób wrzucania muzy? jest cos w stylu imageshack? bo serwer na który zwykle wrzucam pliki chodzi koszmarnie wolno
Ostatnio edytowany przez opcy (2006-03-06 23:11:56)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Ja wiem co to jest
To opening z Elfen lied - Liluim
Ale Opcy mnie wypszedził:P
Ja radzę na rapidshare lub megaupload lub blurg... jak się piosenka spodoba, to moża sobie ją zatrzymać:P
Ehh... za glupi jestem,[baka] moze nastepnym razem, niech da ten kto byl zaraz po mnie (czyli ard)
nawet nie wiecie jak bardzo net mi zabi i to akurat teraz gdy pliki trzeba przesylac
B4RT3K a czy poza openingami i endingami moga tez byc piosenki z anime, albo motywy przewodnie?
i druga sparwa jak dokladnie to ma byc opisane? wystarczy tytul czy moze tylko podac z jakiego anime, czy tez wszystko (tytul, wykonawca, anime)
Ostatnio edytowany przez opcy (2006-03-06 23:51:01)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Lepiej żeby były tylko openingi i endingi żeby nie było za trudno. I sam tytuł anime wystarczy
GSG czyli inaczej mowiac gunslinger girl ;P
jest to nutka z Shaman Kinga i rozwincie ten temat bo może z tego wyjdzie coś jak "Opisowa gra anime":D
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-03-08 23:11:05)
Zgadleś, jak dla mnie dobry pomysł z tym tematem.
tak tak bardzo dobry pomysł.
a o to moja zagadka
uwaga plik jest w formacie WMA
i co? temat się nie rozkręcił co? (lol odkopanie po 3 miechach) naprawdę dobry pomysł, może coś z tego będzie. dam wam zagadke na nowo nawet zaraz, bo ten link z wcześniej nawet nie działa ^^.
EDIT: no dobra, to na początek coś cholernie łatwego: Zagadka ŁATWA
PS: polecam wrzucać pliki na ten serw Sendspace gdzieś tak do 40 sekund, w mp3 tak, żeby każdy mógł odsłuchać. btw. B4RT3K niech będą też z soundtracków:P
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-06-22 03:34:10)
slayers:)
NA pewno slayers[yahoo]
Ostatnio edytowany przez szefu (2006-06-22 10:08:32)