Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Kurna, inni Kuzyni robią siekę, a my się obijamy na naszym terytorium... Cóż, trudno xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Oddajemy wam do obejrzenia anime, w którym maczał palce sam mistrz Miyazaki:
Panda Kopanda
Opis:
Mimiko jest rezolutną kilkulatką, która wychowuje się bez rodziców. Pewnego dnia opiekująca się nią babcia musi wyjechać na kilka dni, zostawiając dziewczynkę samą w domu. Jednak do Mimiko szybko dołączą nowi domownicy.
Jest to pierwszy z planowanych tytułów "Dla Jagódki (i innych dzieci)". Hasłem przewodnim dzisiejszego wydania jest "Nie każdy ma szczęście wybrać sobie ojca".
Zapraszamy do pobierania.
Dane techniczne znajdziecie w bazie f.pl, gdy dodam suba.
Ostatnio edytowany przez Quithe (2012-07-12 19:00:56)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
To tylko 1 ep.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Dlatego nie używa się MAL-a
Druga Panda zostanie wydana na następne urodziny Jagódki w maju przyszłego roku.
Cum me a river, czyli nowy relek Kuzynów i Sró-chan już do pobrania!
+18
Marine, głupiutka licealistka obdarzona niesamowitym ciałem, podstępem zostaje wciągnięta w plan zbawienia narodu japońskiego. Jego pomysłodawcą i wykonawcą jest profesor Narutaki, który za pomocą Marine, fletu Naru oraz żółwia Pońcia chce zebrać nasienie stu najbardziej obiecujących młodych Japończyków. Zadanie oczywiście nie będzie proste, ponieważ oprócz nauczenia Marine sztuki miłości, pojawi się wiele innych przeszkód!
Co wyróżnia tego hentajca od innych? Całkiem nieźle skrojona fabuła (kto nie wierzy, niech sprawdzi!) oraz komediowe podejście. Tym razem szczerze polecam
Quithe napisał:Dlatego nie używa się MAL-a
Druga Panda zostanie wydana na następne urodziny Jagódki w maju przyszłego roku.Chyba nie.
Chciałem to samo zauważyć : ) - chyba, że urodziny się przesunęły
Ale mamy jeszcze kwiecień....
Ale mamy jeszcze kwiecień....
!? chyba się zgubiłem...
Przeca jest rok przestępczy...
qwig napisał:Ale mamy jeszcze kwiecień....
!? chyba się zgubiłem...
Do maja zdążymy. Maja też zresztą powinna coś dostać od kuzynów
Szlag, to mi przypomniało, że nie dałem do qc relka :/
Wszystkie do tej pory wydane przez Kuzynów hardki są ponownie dostępne. Linki znajdziecie w pierwszym poście.
A QC dało ciała i nie zrobiło tego, co miało. Teraz muszę dać ponownie xD
Obstawiam, że większość osób pracujących przy tym chciałaby, żeby to była Panda
Ale luz, jest następna w kolejce.
Co Pan Da?
Myśleliście, że Kuzyni i Sró olali suby? Ha! Nie! Tylko znaaaacznie dłużej nam z nimi teraz schodzi xD
Po zejściu hipnozy prezentujemy nowego relka, zapowiadanego 10 miesięcy temu!
+18
Jak na mój wybór przystało, poryta pozycja, nad którą mało kto chciał pracować, więc polecam!
Kurna, niby Panda 2 teraz w kolejce... xD
EDIT
Dobra, drugi odcinek jest do poprawy, kodowanie się skopało.
EDIT2.
Oba epy już są!
Ostatnio edytowany przez Quithe (2014-11-16 22:38:11)
Strony Poprzednia 1 2