Nie jesteś zalogowany.
AniDB
Co by było, gdyby stworzyć opowieść o chłopaku z yakuzy i córce gangstera z rywalizujących ze sobą rodzin mafijnych, którzy z pewnych powodów darzą się nienawiścią, a których rodzice zadecydowali, że trzeba ich ze sobą spiknąć w imię pokoju między gangami?
Tłumaczenie: bodzio
Korekta: Besamir
Piosenki: Besamir
Ostatnio edytowany przez bodzio (2014-11-08 22:54:49)
Też się zapisałem na listę, ale wiadomo co dalej. Można się obawiać właśnie braku odpowiedzi?
Czy macie problem z czytaniem? Piszę odnośnie ludków, którzy ślą mi pm - pisać do Besamira. Niby po co macie link do jego bloga z info?
Już 8 osób, za co...
Ostatnio edytowany przez bodzio (2014-01-13 21:08:51)
Wiedziałem , po prostu wiedziałem, że będą pisać do bodzia.
Cytat z bloga dla tych co nie potrafią czytać ze zrozumieniem :
"[...] Jeśli ktoś chce się załapać, nie mi wyśle prywatną wiadomość przez ansi. [...]
Autor: Besamir o 14:21 "
Ostatnio edytowany przez patryksawcio (2014-01-13 21:03:04)
Ludek zrozumiał
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Wiedziałem , po prostu wiedziałem, że będą pisać do bodzia.
Cytat z bloga dla tych co nie potrafią czytać ze zrozumieniem :
"[...] Jeśli ktoś chce się załapać, nie mi wyśle prywatną wiadomość przez ansi. [...]
Autor: Besamir o 14:21 "
No właśnie - "nie mi".
Zjedzone literki. Ale całość wpisu jest jasna.
może tam miało być "niech mi" ?
Czy ta lista obowiązuje do każdego anime wydawanego, czy tylko Nisekoi
Nisekoi zostanie rozesłany dopiero wtedy, gdy ogarnę listę. Dostałem jak na razie prawie setkę pmów, więc się zejdzie, żeby to wszystko uzupełnić. Realny termin - jutro po południu.
W ramach wyjaśnienia - na razie lista będzie jedna. Będą z niej wysyłane Mikakunin, Nourin i Nisekoi. Oneechan raczej będzie ogólnodostępne w odpowiednim temacie na forum.
Tak jak pisałem na blogu - będziemy się bawić, dopóki odcinki gdzieś nie wypłyną. Jeśli tak się stanie, wówczas z ładnych kilkudziesięciu osób zostanie może z 10, reszta poleci.
A więc "módlmy" się, aby tak się nie stało
Ja mam takie pytanie, jaki jest limit tej listy mailingowej?
Też mam taką nadzieję, ale przy ponad setce ludzi nie trudno o czarną owce, która wszystkich ud*pi
Też mam taką nadzieję.
Przyłącz się do akcji "Nie wspieram onlajnów".
Nadzieja matką głupich. Najlepiej po prostu nikomu nie ufać. Besamir dostał 100 PMów. Zakładajmy, że 50 z nich zostanie wybrana. Zrobić 50 wersji napisów, w każdej jakiś inny błąd, podpisać komu jaki epek się wysłało i szukać na onlajnach błędu. Odpowiednia osoba zostaje wykreślona. Oczywiście sporo (to mało powiedziane) z tym zachodu, ale z pewnością skuteczne xD
Nadzieja matką głupich. Najlepiej po prostu nikomu nie ufać. Besamir dostał 100 PMów. Zakładajmy, że 50 z nich zostanie wybrana. Zrobić 50 wersji napisów, w każdej jakiś inny błąd, podpisać komu jaki epek się wysłało i szukać na onlajnach błędu. Odpowiednia osoba zostaje wykreślona. Oczywiście sporo (to mało powiedziane) z tym zachodu, ale z pewnością skuteczne xD
Takie działanie ma sens, ale tylko przy softach, przy hardach za dużo zachodu.
A tak swoją drogą, osoba, która wiedząc, że w ten sposób 3/4 osób z listy wyleci, i tak to doda, jest zwykłym bucem. Zawsze można użyć też bata w postaci deklaracji, iż jest to już ostatni nabór do listy mailingowej, więcej już nigdy nie będzie, a jeśli wyląduje na onlajnach - 90% z niej wyleci na wieki wieków. Może to coś da.
Ty dulowaty userze!
Idiota zawsze będzie idiotą i nawet groźby tego nie zmienią.
Taka deklaracja też nic nie da. Sposób myślenia onlajnów jest taki, że jeśli ja nie dostanę, inni też nie. Przecież w jednym z tematów, onlajny tłumaczyły się, że pytałyby się o zgodę, gdyby wszystkie strony to robiły. A że większość się nie pyta, tylko kradnie, a oni nie dostają zgody, to i oni kradną. Innymi słowy, albo wszyscy, albo nikt.