Nie jesteś zalogowany.
Mammoth napisał:Nadzieja matką głupich. Najlepiej po prostu nikomu nie ufać. Besamir dostał 100 PMów. Zakładajmy, że 50 z nich zostanie wybrana. Zrobić 50 wersji napisów, w każdej jakiś inny błąd, podpisać komu jaki epek się wysłało i szukać na onlajnach błędu. Odpowiednia osoba zostaje wykreślona. Oczywiście sporo (to mało powiedziane) z tym zachodu, ale z pewnością skuteczne xD
Takie działanie ma sens, ale tylko przy softach, przy hardach za dużo zachodu.
A tak swoją drogą, osoba, która wiedząc, że w ten sposób 3/4 osób z listy wyleci, i tak to doda, jest zwykłym bucem. Zawsze można użyć też bata w postaci deklaracji, iż jest to już ostatni nabór do listy mailingowej, więcej już nigdy nie będzie, a jeśli wyląduje na onlajnach - 90% z niej wyleci na wieki wieków. Może to coś da.
Oczywiście, że przy hardach jest za dużo zabawy. Teraz rób specjalnie jakąś jedną literówkę i 100 razy upychaj na serwer odcinek około 300 MB. Przy softach nie ma najmniejszego problemu, ale też jest dużo zabawy.
Mam taką nadzieję, że nikt nie wrzuci tego na onlajny, bo po prostu przez jedną osobę około 80 osób(w wypadku 100 osób na liście) straci możliwość obejrzenia po polsku danego tytułu. Zobaczymy jak to będzie, nie ma co gdybać.
Ostatnio edytowany przez Marsmall (2014-01-13 23:36:08)
Zawsze są onlajny z bardzo przeciętnym lub beznadziejnym tłumaczeniem
W sumie nie potrzeba 100 wersji, tak naprawdę wystarczy 3-4 wersje i już można zawęzić krąg podejrzanych.
Meh, to powodzenia życzę przy setce osób
Ty dulowaty userze!
Matko, niektórzy to nawet nie potrafią prawidłowo podać swojego maila.
Ostatnio edytowany przez Besamir (2014-01-14 00:12:05)
A ja dostałem 16 pmów, żebym na listę wpisał. Jak ludzie nie umieją czytać, to po co im napisy?
A wy ich jeszcze namawiacie do oglądania po angielsku
A ja dostałem 16 pmów, żebym na listę wpisał. Jak ludzie nie umieją czytać, to po co im napisy?
Wcześniej była literówka, a na zabezpieczenie nadziało się już 8 osób, tak?
Ciekawe ile z tych 8 osób napisało do Was dwojga? Aby zwiększyć swoje szanse?
Robicie konkurs, to co się dziwicie?
BTW, jest jakaś szansa aby dostać "archiwalne" odcinki?
O serie ~gatari mi chodzi
Ostatnio edytowany przez LagoonCompany (2014-01-14 00:33:47)
BTW, jest jakaś szansa aby dostać "archiwalne" odcinki?
Tak, żadna.
Podziękował za hardki (mam nadzieję, że nie ostatnie ).
Ostatnio edytowany przez fanthomas (2014-01-14 01:23:46)
Podziękował za hardki (mam nadzieję, że nie ostatnie ).
Czyli załapali się tylko ci z dużym przebiegiem na ANSI? Trudne czasy dla młodych adeptów anime
Ostatnio edytowany przez YimKXS (2014-01-14 01:41:07)
Na jedynym onlajnie można już obejrzeć. Z gównianymi subami. Tu by zbierały słabe, tam są wystarczające, ba, nawet dobre. Na poziomie.
Coś w tym jest skoro nawet tu ich nie dali
fanthomas napisał:Podziękował za hardki (mam nadzieję, że nie ostatnie ).
Czyli załapali się tylko ci z dużym przebiegiem na ANSI? Trudne czasy dla młodych adeptów anime
Takie czasy, bez znajomości nic nie załatwisz. Ja mam nadzieję, że jeszcze mnie może tam dodadzą (nadzieja matką głupich ), ale liczę na jakikolwiek odzew D:
PS Tam jest napisane "niech mi" ale autorem nie jest bodzio =.="
Bo jeśli pisało "nie mi" to znaczy, że do bodzia wysyłać, a przynajmniej ja to tak rozumiem D:
EDIT
@Hunter Killer
oj D: Dzięki, że mnie poprawiłeś.
Ostatnio edytowany przez Diablos (2014-01-14 14:28:29)
Mam nadzieję, że dostanę pierwszy epek na mejla
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Diablos napisał:PS Tam pisze "niech mi" ale autorem nie jest bodzio =.="
Bo jeśli pisało "nie mi" to znaczy, że do bodzia wysyłać, a przynajmniej ja to tak rozumiem D:A myślałem, że jest napisane, a to ciągle ktoś tam pisze?
Tutaj bym polemizował. Na kartce może być napisane lub tablicy, ale na monitorze tekst jest pisany w czasie rzeczywistym (odświeżanie obrazu ), więc błędem nie jest, mówiąc pisze
bodzio napisał:Na jedynym onlajnie można już obejrzeć. Z gównianymi subami. Tu by zbierały słabe, tam są wystarczające, ba, nawet dobre. Na poziomie.
Czyżby z tymi napisami?
Nie, poziom... podobny.