Nie jesteś zalogowany.
Nie jest źle. Dzięki za ep, już bliżej jak dalej.
A skąd ten optymizm, czyżbym ja nie był pierwszy i są już zdane jakieś inne odcinki?
GG: 1677958
bodzio napisał:Nie jest źle. Dzięki za ep, już bliżej jak dalej.
A skąd ten optymizm, czyżbym ja nie był pierwszy i są już zdane jakieś inne odcinki?
Owszem.
Tak z ciekawości. I jak tam się sprawy z tym projektem mają;>?
Grupa RTT na razie dała ciała
Spokojnie. Co się odwlecze, to nie uciecze. Wszystko idzie zgodnie z moim planem.
U nas jest bardziej z górki. Została druga korekta i QC.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Dobrze wiedzieć, że nie zapomnieliście o tym xD
Panie Nadzorco, na czym stoimy? Mnie się coś mgliście kojarzy, że ep Kuzynów oddałem, prawda to? I co z brakującym epem od RTT (chyba)?
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Ale że co?
Ty dulowaty userze!
Miałem encode'a i przetłumaczony skrypt, ale jak mi się dysk zepsuł w lapku (ponad rok temu), to wszystko przepadło i nie miałem chęci robić tego po raz drugi, ale o tym chyba pisałem nadzorcy, prawda to? Ale link do encode'a komuś przesłałem, żeby już następcy mieli mniej roboty.
Q, weź już nie rozkopuj grobów i daj nieboszczykowi spoczywać w pokoju .
Ostatnio edytowany przez LordCrane (2014-01-14 22:19:58)
Wywaliłem w kosmos razem ze zdechłym dyskiem. Choć ci, co zrobili swoje, pewnie gdzieś to mają (a epki były całkiem niezłe).
A ja już myślałem, że ten projekt ostatecznie poległ pod warstwą kurzu. :]
Uuuu, to ja mam tylko skrypt i fonty... Epek poszedł się walić razem z f.pl. Chyba że qwigowi gdzieś się na dysku wala.
No dobra, a co z resztą? Kto co ma?
EDIT
Crane, akurat jestem w trakcie porządków subowych, to i o tym mi się przypomniało
Ostatnio edytowany przez Quithe (2014-01-14 22:29:38)
Nasz jest zrobiony i musiałbym go tylko znaleźć.
GG: 1677958
Hahaha, co ja znalazłem ostatnio na dysku podczas sprzątania Wywalić, publikować, bo możne ktoś się zlituje i dorobi resztę?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Publikuj. Gorzej, że nie było wszystkiego i raczej nikt nie dorobi.
To już ja szybciej Majokko wydałem.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.