Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Tak się zastanawiam, dlaczego za każdym razem jak wyrażę opinię odrębną od opinii Pana C., to w mojej skrzynce odbiorczej ląduje wiadomość w stylu "aleź ty głupji jezd lolololol!!!!"?
Moderatorzy, adminowie... Proszę o interwencję. Jeśli Pan C. nie zgadza się na wyrażanie opinii innych niż jego sama, to należało by go albo zresocjalizować, albo zabronić dostępu do forum (kóre, jak z samej nazwy wynika, służy do publicznego wyrażania własnej opinii)...
I w dodatku dyskryminuje forumowiczów! Ja się z nim nie zgadzałem, a nic na pm nie dostałem!
Ĺťartuję (tzn, naprawdę nic nie dostałem, ale dalej się w sprawę nie mieszam
Zliczować go,nabić na pal, AAAAAAaaa za wolność ,do izolatki go .
Hmm a nie uważacie że to troche nie fair wszyscy na jednego?
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Fakt... pan "C" jest doĹÄ wyjÄ tkowÄ postaciÄ na tym forum, osobiĹcie nie jestem w stanie pojÄ Ä jego toku myĹlenia (moĹźe to i lepiej...) btw. ja teĹź jakoĹ nie dostaĹem od niego Ĺźadnego PM'a ^^ chociaĹź pewnie powinienem LoL
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
Radze uwaząć, bo pewnie pan "C" wcale nie śpi, i wnet każdy z nas dostanie coś na PM.
[szpan][szpan]
A tak na powaznie to ja o niczym nie wiem, i się nie mieszam w to
Hmm a nie uważacie że to troche nie fair wszyscy na jednego?
No to każdy po kolei
lilith_ napisał:Hmm a nie uważacie że to troche nie fair wszyscy na jednego?
No to każdy po kolei
Hahaha świetnie zrozumiałeś moje intencje8-D
Słyszeliście chłopcy ustawiać się w kolejce Suchy przyjmuje zapisy[hehe]
Ostatnio edytowany przez lilith_ (2006-03-07 00:58:08)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
No to każdy po kolei
Spokojnie... wyrwij sztachete i ustaw się w kolejce, starczy dla wszystkich.
A tak na poważnie to naprawdę nie widzę sensu aby drążyć ten temat... chyba, że główny oskarżony zechce powiedzieć coś (sensownego) w swojej obronie. Ja już swoje zdanie wyraziłem i nie będę się więcej wypowiadał.
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
No tak, sam nie mógł rozwiązać swego problemu.
~RiXeD i nie kłam, poniewarz nikogo nie nazwałem głupim. Właśnie takiego sposobu dyskusji nie lubie.
Ostatnio edytowany przez constans73 (2006-03-07 01:23:01)
Sprawa zostanie wyjaśniona, ale jutro bo teraz spać mi się strasznie chce Wątek tymczasowo zamknięty.
Strony 1