Nie jesteś zalogowany.
~Rixed: A moje "dzieło" ocenisz??
Ty się wymykasz mojej skali oceniania xP
ja ocenie nie chciało mi sie całego czytac ale za sam zmarnowany czas pisania:P i wymyślania
Wishmaster jesteś dobry a wręcz zajebis** ,ale jest jedno ale jak je znajde to powie.[baka]
B4RT3K napisał:~Rixed: A moje "dzieło" ocenisz??
To dobrze czy źle?[hehe]
ja ocenie nie chciało mi sie całego czytac ale[respekt]za sam zamrnowany czas pisania:P i wymyślania
Dzięki:P a tak btw. za co masz już dwa ostrzeżenia?:P
Wishmaster zajebisty txt dla Ciebie
constans73 napisał:Zgrzyt napisał:constans73 , jak dla mnie to żałosne , może kiedyś ci wyjdzie;)
Jakoś mnie nie dziwi twe pisanie.
Umiesz tylko zrzedzić, czy coś wreszcie napiszez, co nie będzie jak zgrzyt metalu o metal na dnie.
No takl, napisał i se kaj poleciał. Nic dodać nic ujać.Constaaaaaaaaaaaaans.... Ty się pogrążaaaaasz! Jeśli oczekujesz samych pochwał to nie wystawiaj swojego "dzieła" w miejscu publicznym tylko idź do mamusi.
Jeśli ktoś jest prawdziwym "tfurcom" to MUSI być otwarty na krytykę... Dlaczego? Bo to pozwala zauważyć błędy których autor sam by nie zauważył... I ofc je poprawić tak, aby za następnym razem bło lepiej. Over.
~Wishmaster: Perf. Simply perf...
Radze pomyśleć.
RiXeD napisał:B4RT3K napisał:~Rixed: A moje "dzieło" ocenisz??
To dobrze czy źle?[hehe]
ZA dobrze xP
RiXeD napisał:constans73 napisał:Zgrzyt napisał:constans73 , jak dla mnie to żałosne , może kiedyś ci wyjdzie;)
Jakoś mnie nie dziwi twe pisanie.
Umiesz tylko zrzedzić, czy coś wreszcie napiszez, co nie będzie jak zgrzyt metalu o metal na dnie.
No takl, napisał i se kaj poleciał. Nic dodać nic ujać.Constaaaaaaaaaaaaans.... Ty się pogrążaaaaasz! Jeśli oczekujesz samych pochwał to nie wystawiaj swojego "dzieła" w miejscu publicznym tylko idź do mamusi.
Jeśli ktoś jest prawdziwym "tfurcom" to MUSI być otwarty na krytykę... Dlaczego? Bo to pozwala zauważyć błędy których autor sam by nie zauważył... I ofc je poprawić tak, aby za następnym razem bło lepiej. Over.
Radze pomyśleć.
Przyganiał kocioł grankowi...
Na constansowy:
SAM ZACZNIJ MYŚLEĆ DEBILU BO JAK NIE ROZUMIESZ MOEGO GENIUSZU TO NIEZŁA PAŁA Z CIEBIE I TO TY JESTEŚ GŁUPI!
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-03-06 23:27:25)
Constaaaaaaaaaaaaans.... Ty się pogrążaaaaasz! Jeśli oczekujesz samych pochwał to nie wystawiaj swojego "dzieła" w miejscu publicznym tylko idź do mamusi.
constans73 napisał:Radze pomyśleć.
RiXeD napisał:Przyganiał kocioł grankowi...
Na constansowy:
SAM ZACZNIJ MYŚLEĆ DEBILU BO JAK NIE ROZUMIESZ MOEGO GENIUSZU TO NIEZŁA PAŁA Z CIEBIE I TO TY JESTEŚ GŁUPI!
Sprubuj jeszcze raz. Narazie jest coraz gorzej.
Ostatnio edytowany przez constans73 (2006-03-06 23:53:21)
Właśnie o tym mówiłem.
W cudzym drzazgę, a we własnym oku belki nie widzi.
Poza tym to nie ma to jak sensowna wypowiedź poparta odpowidnimi argumentami... nie, Constans?
Właśnie o tym mówiłem.
W cudzym drzazgę, a we własnym oku belki nie widzi.
Poza tym to nie ma to jak sensowna wypowiedź poparta odpowidnimi argumentami... nie, Constans?
No, trzeba sensownie mówić.
Ale zastanawiałes się kiedyś nad tym, co napisałeś.
Mam nadziej że to zrobisz gruntownie i dokładnie.
Ostatnio edytowany przez constans73 (2006-03-07 00:03:17)
Nadal... Wciąż czekam...
I takie wyjaśnienie: Jeśli ktoś nie ma takiego samego zdania jak ty (choćby o twoim dziele) to WCALE NIE ZNACZY ĹťE JEST GĹUPI! To takie *wzdechnięcie* polskie...
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-03-07 00:08:57)
RiXeD daj spokój ja sobie dałem tak to jest z innymi(choć czasami są fajni ten jest jakiś odmienny) z constans73 nie warto dyskutować bo i tak donikąd to prowadzi ale tym co nie wieżą radzę nie próbować
Właśnie dajcie sobie spokój z wyżywaniem. obrazaniem i się wywyższaniem.[bzdura]
Jak pozwolicie innym mieć inne zdanie, to może się kiedys dogadamy.[papa]
Ostatnio edytowany przez constans73 (2006-03-07 00:17:24)
Właśnie dajcie sobie spokój z wyżywaniem. obrazaniem i się wywyższaniem.[bzdura]
Jak pozwolicie innym miec inne zdanie to moze sie kiedys dogadamy.[papa]
Wreszcie jakaś konstruktywna samokrytyka na koniec.
Gratuluję!
constans73 napisał:Właśnie dajcie sobie spokój z wyżywaniem. obrazaniem i się wywyższaniem.[bzdura]
Jak pozwolicie innym miec inne zdanie to moze sie kiedys dogadamy.[papa]Wreszcie jakaś konstruktywna samokrytyka na koniec.
Gratuluję!
Mam nadzieje że się nie zaksztusiłeś, tym jadem w ustach i sprytem, co odwraca kota ogonem.
Człowieku ić spać ,a jak nie możesz zasnąć przypierdo* głową o ściane pomoże.
No cóz prubowałem nawiązać z tymi ludzmi kontakt.
Ale chyba to nie są ludzie.
Idźcie naelktrowstrząsy, to może pomoże upodobnic się do ludzi.
Bułahahahah!!!!!!!!!!!!
Nie będe wyzywał, ani poniżał, tylko uświadamiał.
Ostatnio edytowany przez constans73 (2006-03-07 00:40:59)
I kto to mówi to ty nie jesteś człowiekiem ,a mówiłem by trzymali eksperymenty z sterfy 51 pod kluczem ale nie!
I kto to mówi to ty nie jesteś człowiekiem ,a mówiłem by trzymali eksperymenty z sterfy 51 pod kluczem ale nie!
Bułahahahahahahah
Czemu ty dręczysz ludzi ,ja chce tylko normalnie spędzić czas a ty to psujesz. podpisze cyrograf a moim życzeniem będzie abyś wylądował w jakimś dramacie miłosnym gdzie wszyscy umierają