Nie jesteś zalogowany.
Proszę o zapisanie na listę.
Rozwieję parę wątpliwości.
1) Linki będą wysyłane na PW ANSI osobom, które znajdą się na liście. Jeśli nie chcesz akurat ściągać danego tytułu, nie ściągaj, będziesz po prostu dostawał linki do wszystkich "niepublicznych" projektów. Nie ma czasu na babranie się.
2) Głosy oddane na nas w plebiscycie później niż data napisania pierwszego posta nie kwalifikują już do drugiej grupy tj. "przyjaciół".
3) Istnieje wysokie prawdopodobieństwo, że bogini Fortuna nie spojrzy łaskawym okiem na osoby, które zarejestrują się już po napisaniu pierwszego posta.
Oczywiście założenia mogą ulec zmianie. Fortuna kołem się toczy.
Proszę o dopisanie także i mnie.
W takim razie i ja poproszę o dopisanie do listy. Może i tym razem dopisze mi szczęście
Proszę o dodanie na listę chętnych na napisy
Może i na mnie Bogini spojrzy łaskawym wzrokiem? Prosiłbym o dopisanie do listy.
Proszę o zapisanie na listę.
Także proszę o dopisanie mnie do listy, jeśli jest taka możliwość.
Ja również proszę o wpisanie na listę.
Witam ja również chciałbym zgłosić swój akces do przyszłych napisów i o ile na Code Geass mi nie zależy, bo po prostu tego anime nie lubię to chciałbym być na liście ze względów na przyszłe projekty.
ps. Lord wyczytałem w innym temacie, że zgłosiłeś swój akces do tłumaczenia OVA anime Tonari no Kaibutsu-kun. Chciałem przy okazji zapytać kiedy mniej więcej można liczyć na napisy?
Jeśli jest taka możliwość, prosiłabym o dopisanie do listy.
Witam i proszę o dopisanie do listy
ps. Lord wyczytałem w innym temacie, że zgłosiłeś swój akces do tłumaczenia OVA anime Tonari no Kaibutsu-kun. Chciałem przy okazji zapytać kiedy mniej więcej można liczyć na napisy?
WUT? Nawet nie kojarzę tytułu takiej bajki.
Dobry wieczór. Niestety nie należę ani do grupy pierwszej, ani drugiej, dlatego też mam nadzieję, że Bogini Fortuny spojrzy na mnie łaskawie i dopisze do listy. Będę bardzo wdzięczna za dostęp do wszelkich Waszych wydań.
Witam ja również chciałbym zgłosić swój akces do przyszłych napisów i o ile na Code Geass mi nie zależy, bo po prostu tego anime nie lubię to chciałbym być na liście ze względów na przyszłe projekty.
Nie przypominam sobie, abym dopisywał w "Co kto tłumaczy" kogokolwiek do tego OVA, tym bardziej nikogo z RTT (pamiętałbym).
Ostatnio edytowany przez patryksawcio (2014-01-16 21:13:35)
Pytanko mam, bo chyba nie napisaliście o tym - lista ta dotyczy TYLKO tego filmu, czy może także innych projektów wydanych w przyszłości? Film CG mnie nie interesuje, dlatego pytam.
EDIT: Doczytałem w postach wyżej, że lista dotyczy także przyszłych projektów, także prosiłbym zapisać i mnie.
Ostatnio edytowany przez Mammoth (2014-01-16 21:15:00)
Kuogami napisał:ps. Lord wyczytałem w innym temacie, że zgłosiłeś swój akces do tłumaczenia OVA anime Tonari no Kaibutsu-kun. Chciałem przy okazji zapytać kiedy mniej więcej można liczyć na napisy?
WUT? Nawet nie kojarzę tytułu takiej bajki.
Lordzie aby nie zaśmiecać tego tematu, który jest od czegoś innego wysłałem ci wiadomość na pw.
Proszę o dopisanie do listy wybrańców losu i fortuny.