#121 2014-01-16 23:56:46

coellus
Użytkownik

Odp: [RTT] Lista wybrańców losu i fortuny - zapisy

Khelu, dżubej, inne misie pysie z pysznym bólem dupy, czytajta FAQ w pierwszym poście.

Q: Po co to wszystko? Gdzie się podziało „od fanów dla fanów”?
A: Ustąpiło miejsca „od fanów dla wybranych fanów”.

Q: Co to ma być? Poszaleliście?
A: Nikt ci nie każe ściągać akurat naszego wydania.

I tyle w temacie.
Swoją drogą jesteście tak przewidywalni, że z góry dało się przewidzieć wasze reakcje :3

Ty dulowaty userze!

#122 2014-01-17 00:04:13

Shinuta
Użytkownik

coellus napisał:

Khelu, dżubej, inne misie pysie z pysznym bólem dupy, czytajta FAQ w pierwszym poście.

Q: Po co to wszystko? Gdzie się podziało „od fanów dla fanów”?
A: Ustąpiło miejsca „od fanów dla wybranych fanów”.

Q: Co to ma być? Poszaleliście?
A: Nikt ci nie każe ściągać akurat naszego wydania.

I tyle w temacie.
Swoją drogą jesteście tak przewidywalni, że z góry dało się przewidzieć wasze reakcje :3

Jak napisałem wcześniej, udostępniło przez takie wybryki jak wy, grupkę ludzi (mała grupkę) której ego podskoczyło wyżej niż są warci.
Całe szczęście, że są jeszcze normalni ludzie, nie tacy jak wy. I łaski nikomu nie robicie, jeśli myślicie tak płytko jak wojna online=ansi to serio żałosne. Myślisz, że innych obchodzi to wszystko? Nie, po prostu obejrzą po angielsku, a w zamian co wy dostaniecie? Wyższe ego?, Tu się mylisz, może i będziesz w swej małej grupce internetowych przyjaciół podziwiana. Jednak dla większości będziecie, hejceni, wyśmiewani, mieszani z błotem. A dla całokształtu fanów, to się nawet o was nigdy nie dowiedzą, bo forum to tylko bardzo mała cząstka ogółu. A ludzi nie obchodzi, kto tłumaczy, są napisy się obejrzy, nie ma - to co innego się obejrzy, tyle.

Ostatnio edytowany przez Shinuta (2014-01-17 00:07:02)

722396467d834906med.jpg
We will continue to exist, we haven't finished what we have to do yet.

#123 2014-01-17 00:06:01

Quithe
Użytkownik

W razie potrzeby, macie zielone światło, żeby tu sobie odpowiednio posprzątać smile A daję tu o tym znać, żeby potem nie było, że "usuwacie niewygodną prawdę i pójdziemy ze skargą (do admina którego nie ma!)!".

myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA smile

#124 2014-01-17 00:06:30

LordCrane
Użytkownik

Dżubej, Dżubej... Kończ waść, wstydu sobie oszczędź.

#125 2014-01-17 00:07:17

coellus
Użytkownik

Meh, niech zostanie, wesoło się czyta smile_lol

Ty dulowaty userze!

#126 2014-01-17 00:07:33

megamas
Użytkownik

Shinuta napisał:

Jak napisałem wcześniej, udostępniło przez takie wybryki jak wy, grupkę ludzi (mała grupkę) której ego podskoczyło wyżej niż są warci.
Całe szczęście, że są jeszcze normalni ludzie, nie tacy jak wy. I łaski nikomu nie robicie, jeśli myślicie tak płytko jak wojna online=ansi to serio żałosne. Myślisz, że innych obchodzi to wszystko? Nie, po prostu obejrzą po angielsku, a w zamian co wy dostaniecie? Wyższe ego?, Tu się mylisz, może i będziesz w swej małej grupce internetowych przyjaciół podziwiana. Jednak dla większości będziecie, hejceni, wyśmiewani, mieszani z błotem. A dla całokształtu fanów, to się nawet o was nigdy nie dowiedzą, bo forum to tylko bardzo mała cząstka ogółu. A ludzi nie obchodzi, kto tłumaczy, są napisy się obejrzy nie, ma to co innego się obejrzy, tyle.

Polecam maść na ból dupy, na allegro tanie były.

Be a man – the Madao way.

#127 2014-01-17 00:12:22

Shinuta
Użytkownik

megamas napisał:
Shinuta napisał:

Całe szczęście, że są jeszcze normalni ludzie, nie tacy jak wy. I łaski nikomu nie robicie, jeśli myślicie tak płytko jak wojna online=ansi to serio żałosne. Myślisz, że innych obchodzi to wszystko? Nie, po prostu obejrzą po angielsku, a w zamian co wy dostaniecie? Wyższe ego?, Tu się mylisz, może i będziesz w swej małej grupce internetowych przyjaciół podziwiana. Jednak dla większości będziecie, hejceni, wyśmiewani, mieszani z błotem. A dla całokształtu fanów, to się nawet o was nigdy nie dowiedzą, bo forum to tylko bardzo mała cząstka ogółu. A ludzi nie obchodzi, kto tłumaczy, są napisy się obejrzy nie, ma to co innego się obejrzy, tyle.

Polecam maść na ból dupy, na allegro tanie były.

Polecam tobie  chłopcze, wyjść na dwór i zaznać życie.
Kocham te boty, nie mają nic do powiedzenia, ale piszą aby napisać. Polska mentalność durnej młodzieży...

Serio, do takiego stanu się, aż stoczyło to forum? Że tylko potraficie takie komentarze dawać? Uwielbiałem tą stronę, uwielbiałem, ale to minęło  jak takie osoby się pojawiły, jak ta osoba.  Nic tu nie idzie już napisać na poziomie, bo tylko trolle.

Ostatnio edytowany przez Shinuta (2014-01-17 00:13:53)

722396467d834906med.jpg

#128 2014-01-17 00:14:10

megamas
Użytkownik

Shinuta napisał:

Polecam tobie  chłopcze, wyjść na dwór i zaznać życie.
Kocham te boty, nie mają nic do powiedzenia, ale piszą aby napisać, polska mentalność durnej młodzieży...

Serio, do takiego stanu się, aż stoczyło to forum? Że tylko potraficie takie komentarze dawać? Uwielbiałem tą stronę, uwielbiałem, ale to minęło  jak takie osoby się pojawiły, jak ta osoba.

Czyżbyś nie wiedział, że cierpisz na tę chorobę? A chłopcem to sobie możesz swojego partnera seksualnego nazywać.  bzdura

Be a man – the Madao way.

#129 2014-01-17 00:14:59

coellus
Użytkownik

Wiesz, dżubej, ty mógłbyś zastąpić Pieńkowską w "Wiadomościach", dodawałbyś więcej dramaturgii do newsów.

Ty dulowaty userze!

#130 2014-01-17 00:15:37

marek2fgc
Użytkownik

Nie rozumiem jednego. Tak bardzo się wysilacie komuś przekazać, że jest gorszy od innych i jest wyśmiewany. Czasem to nie nazywa się powiększeniem własnego ego? Wysilacie się ukazać czyjąś głupotę, a z waszych postów wynika, że mieliście wiele czasu na uświadomienie ich, że kroczą złą drogą, jednak woleliście poczekać na to, aż nie będzie odwrotu. Zamiast reagować i działać, wolicie poczekać, aż narzekać będzie można. Typowa polska mentalność.

Odnoszę się nie tylko do Shinuty.

Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-01-17 00:20:03)

#131 2014-01-17 00:19:27

Shinuta
Użytkownik

Lepsza szczera prawda, niż życie w cieniu internetu jak ty coellus. oczkod

marek2fgc napisał:

Nie rozumiem jednego. Tak bardzo się wysilacie komuś przekazać, że jest gorszy od innych i jest wyśmiewany. Czasem to nie nazywa się powiększeniem własnego ego? Wysilacie się ukazać czyjąś głupotę, a z waszych postów wynika, że mieliście wiele czasu na uświadomienie ich, że kroczą złą drogą, jednak woleliście poczekać na to, aż nie będzie odwrotu. Zamiast reagować i działać, wolicie poczekać, aż narzekać będzie można. Typowa polska mentalność.

Odnoszę się nie tylko do Shinuty.

Edit: marku, ja nie ukazuje im tego ,że są gorsi, ja to stwierdzam na podstawie tego co wyczyniają.

722396467d834906med.jpg

#132 2014-01-17 00:21:56

Yagami_Raito8920
Użytkownik

Znowu ci nie dali posadki moda na Shitdenie, Shinuś.
Teraz przyszedł wylać swoje żale.

-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
96gaix.jpg
dobre, lepsze, radzieckie!

#133 2014-01-17 00:22:37

kishida
Użytkownik

Hej, oburzeni. Zacznijmy od tego, że swoimi wywodami sytuacja wydania napisów się nie zmieni, ba, ta sytuacja będzie się pogłębiać. Druga sprawa, że nie zastanawiacie się nad przyczyną i skutkiem.

Dlaczego powstaję kolejna lista dla wybranych? Ponieważ niektórzy mają dość robienia za białych murzynów. Skutek? Powstają listy, kryptoansi itp.

Jak można zmienić sytuację? Wylewając swoją frustrację z tego powodu? Chyba to nie pomoże. Może warto zamiast tego łazić po forach, stronach i przytaczać fakty i przedstawić obecną sytuację, że korzystanie z onlajnów doprowadziło do tej sytuacji. W końcu na ansi siedzi 10% fanów, a wy obracacie się w jakimś centrum.  smile

Trzeba pamiętać, że wy, wielcy fani jesteście przyczyną, wy korzystacie z onlajnów, a nie przede wszystkim właściciele onlajnów. Jest popyt, jest podaż, więc grzechem by było nie podnieść pieniędzy, które leżą na ziemi, jakimi są onlajny.  smile

Tak więc proponuję nie żalić się, nie obrażać, tylko pogodzić się z obecną sytuacją, lub próbować ją zmienić (na lepsze).

Ostatnio edytowany przez kishida (2014-01-17 00:23:43)

#134 2014-01-17 00:22:45

coellus
Użytkownik

Shinuta napisał:

No nie żeby coś, ale ja to mam w głębokim poważaniu. Jeśli ktoś tu przeżywa internety, to raczej ty smile_lol

Ty dulowaty userze!

#135 2014-01-17 00:25:26

Shinuta
Użytkownik

coellus napisał:
Shinuta napisał:

No nie żeby coś, ale ja to mam w głębokim poważaniu. Jeśli ktoś tu przeżywa internety, to raczej ty smile_lol

Widzę właśnie. oczkod Tak to przeżywam, że spać nie mogę aż. napisałem porządnie na temat cop wy odwalacie, a teraz odpisuje na twe strasznie niskiego poziomu głupoty, pisząc równie niskiego poziomu głupoty. ;p
Bo inaczej się z ludźmi twojego pokroju nie da.

722396467d834906med.jpg

#136 2014-01-17 00:25:53

seba609
Użytkownik

Ile razy macie jeszcze zamiar wałkować ten sam temat?

Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.

#137 2014-01-17 00:27:05

coellus
Użytkownik

Oj, dżubej, dżubej. Śmiechowy jesteś. Ale jest z ciebie jakiś pożytek, poza dostarczaniem rozrywki, rzecz jasna. Reklamę nam robisz (chociaż pewnie sam tego nie chciałeś smile_lol ).

Ty dulowaty userze!

#138 2014-01-17 00:27:25

dvx25
Użytkownik

To i ja się zgłoszę, a co.

#139 2014-01-17 00:28:41

Sunlounger
Użytkownik

Witam i proszę o dopisanie do listy.

#140 2014-01-17 00:29:39

Shinuta
Użytkownik

coellus napisał:

Oj, dżubej, dżubej. Śmiechowy jesteś. Ale jest z ciebie jakiś pożytek, poza dostarczaniem rozrywki, rzecz jasna. Reklamę nam robisz (chociaż pewnie sam tego nie chciałeś smile_lol ).

Jaki dzubej? Skąd ty znasz ta nazwę? Który to tam za głośno papla dziobem  xd Reklamę, miło mi, liczę na jakiś profit, za wykorzystanie mej osoby. ;p

722396467d834906med.jpg

Stopka forum

© Animesub.info 2024