Nie jesteś zalogowany.
Sir_Ace napisał:Shinuta napisał:(...)
Potrafiłbyś w max 30 słowach wyrazić, o co ci właściwie chodzi? Widać, że masz ciężki ból dupy, ale nieszczególnie rozumiem z jakiego powodu...
Max 30 słów?
Tępię wojnę i ego niektórych tutaj osób (jednostek, nie ogółu), i nie popieram tego co robią.
Próbując im zwrócić uwagę jakimi wartościami się powinni kierować "od fanów dla fanów".
W cztery litery sobie wsadź te wartości. Było wałkowane wiele razy, dlatego przestań błaznować.
Ostatnio edytowany przez Sasha1 (2014-01-17 22:07:15)
Widzę, że temat nieźle się rozkręcił. 196 postów w tak krótkim czasie. Oby tak dalej
Dżubej się postarał. Trzeba przyznać, że poza nim tylko KiRA potrafił tak rozkręcić dramę o byle co.
Ty dulowaty userze!
coellus napisał:
Dżubej się postarał. Trzeba przyznać, że poza nim tylko KiRA potrafił tak rozkręcić dramę o byle co.
A jak. Nasz strach na wróble musi się jakoś wyróżniać z tłumu. Bo pozostać niezauważonym to kara boska dla niego
INNYMI SŁOWY ZAPISY NA LISTĘ TYMCZASOWO WSTRZYMANE. WSZELKIE ZAPISY (AŻ DO PONOWNEGO EWENTUALNEGO JEJ OTWARCIA) BĘDĄ IGNOROWANE. KTO NIE ZDĄŻYŁ, TEN TRĄBA.
Ale ze mnie trąba
Sry za offtop, ale strony 2-9 ominąłem
Zapewne lista zostanie jeszcze raz otwarta przed wydaniem filmu, więc bez obaw.
LordCrane napisał:INNYMI SŁOWY ZAPISY NA LISTĘ TYMCZASOWO WSTRZYMANE. WSZELKIE ZAPISY (AŻ DO PONOWNEGO EWENTUALNEGO JEJ OTWARCIA) BĘDĄ IGNOROWANE. KTO NIE ZDĄŻYŁ, TEN TRĄBA.
Ale ze mnie trąba
Sry za offtop, ale strony 2-9 ominąłem
Podpowiem: strony 1-4 to zgłoszenia na listę, 5-11 drama
Ty dulowaty userze!
Tępię wojnę i ego niektórych tutaj osób (jednostek, nie ogółu), i nie popieram tego co robią.
Próbując im zwrócić uwagę jakimi wartościami się powinni kierować "od fanów dla fanów".
A kto ty, motyla noga, jesteś, że chcesz obcym ludziom dyktować wartości? Autorytet od czego? Sam kojarzę cię głównie z roli przydupasa Kiry. Wpadasz i jęczysz jak stara baba, z finezją 13 latka wdajesz się w trollowe dysputy (po to powstało przedsięwzięcie, ale takiej zdobyczy organizatorzy się pewnie nie spodziewali), a sprawa podobno w ogóle cię nie dotyczy. Ni cholery nie rozumiem...
Oj, Ejsu, Ejsu. Tu się mylisz (co do celów przedsięwzięcia).
Cel był (jest) jeden, ale bynajmniej nie ten.
Co do reszty - opisałeś jak ulał
Ostatnio edytowany przez coellus (2014-01-17 23:04:52)
Ty dulowaty userze!
A kto ty, motyla noga, jesteś, że chcesz obcym ludziom dyktować wartości? Autorytet od czego? Sam kojarzę cię głównie z roli przydupasa Kiry. Wpadasz i jęczysz jak stara baba, z finezją 13 latka wdajesz się w trollowe dysputy (po to powstało przedsięwzięcie, ale takiej zdobyczy organizatorzy się pewnie nie spodziewali), a sprawa podobno w ogóle cię nie dotyczy. Ni cholery nie rozumiem...
Mnie fansubbing nie interesuje od lat już, nawet w najmniejszym stopniu. Anime oglądam rzadko, bo to dla mnie tylko rozrywka od czasu do czasu. Więc mało trafny strzał.
Skoro cię to nie interesuje to nie udzielaj się!!!!!
Dziecko ośmieszasz się tylko swoimi wywodami oraz na siłę próbujesz zwrócić na siebie uwagę, widać w domu nikt nie ukazuje tobie czułości.
Shinuta napisał:Mnie fansubbing nie interesuje od lat już, nawet w najmniejszym stopniu. Anime oglądam rzadko, bo to dla mnie tylko rozrywka od czasu do czasu. Więc mało trafny strzał.
Skoro cię to nie interesuje to nie udzielaj się!!!!!
Dziecko ośmieszasz się tylko swoimi wywodami oraz na siłę próbujesz zwrócić na siebie uwagę, widać w domu nikt nie ukazuje tobie czułości.
Mogę się udzielać, bo wy jako ludzie jesteście burakami zadufanymi w sobie, a klepki na przestrzeni lat wam pozjadało.
I fajnie za dostałem linka do tego tematu, krótka rozrywka 2 dniową, beke z was mam, poważnym już tu nie ma sensu być (bo wy zapatrzone niczym boty w ścianę, a lepiej już w tą prawdziwą ścianę grochem rzucać bo prędzej odpowie śladem niż wy), skoro same niepoważne osoby tu siedzą Pomarudziłem wam, powiedziałem co do powiedzenia miałem, zobaczyłem ze siedzą tu tak samo niekompetentne osoby co 2 lata temu i tyle mi wystarczy. ;p Teraz możecie sobie pisać co chcecie, bo ja już stąd znikam, więc swe teksty walcie dalej w ściana.
Zapomniałem, że aktualnie tu siedzi plebs 17-21 lat, czyli dzieciarnia. Amen.
Dobrze., że z tymi normalnymi osobami z ansi, które tez odeszły mam kontakt poza ansi, ;p
A ludziom zarejestrowanym 2011 + powiem tyle, młode i jeszcze takie bezrozumne człowieczki jak czytałem co po niektórych tu wasz wypowiedzi.
Tak nieco niemiły byłem, ale jak ktoś jest cwaniakiem i do tego niemiły dla mnie to z mostu powiem o tej osobie jaka jest.
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2014-01-18 00:32:49)
Może za pale lat pojawi się równie durny temat buraków z neta. x?D Bay.
Za parę minut znowu wrócisz. Co za hipokryta.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
My też ci dziękujemy. Takiej śmiesznej szopki już tu dawno nie mieliśmy.
skoro same niepoważne osoby tu siedzą
Same niepoważne osoby tu siedzą, a fansubbing taki srsbsnss o/
Ty dulowaty userze!
Shinuta napisał:skoro same niepoważne osoby tu siedzą
Same niepoważne osoby tu siedzą, a fansubbing taki srsbsnss o/
Kilka osób, które pozjadało rozum nie zniszczy fansubbingu, może jedynie lekko nadszarpnąć go, ale tylko lekko "więc" nie ma czym się przejmować, jak mówiłem, pomarudziłem na wasza grupę, nic się nie zmieni, każdy ma to gdzieś tak na prawdę, ja też i tyle. Amen. Z pokojem dziewczyno.
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2014-01-18 00:37:16)
To jak nie ma się czym przejmować, to po co lamentujesz jak stara baba?
Ty dulowaty userze!
To jak nie ma się czym przejmować, to po co lamentujesz jak stara baba?
Kilka postów wyżej masz na to odpowiedź.
A tobie dziewucho trollować polecam dalej, najlepiej ci w tym idzie, takie to mądre, ale jednocześnie wręcz przeciwne, słaby trolling, spadł ci poziom, jednak mimo to nadal najlepsza rzecz jaką potrafisz. ;p
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2014-01-18 00:29:43)
Aha, czyli błazenada dla samej błazenady.
Maciuś z Klanu approves.
Ty dulowaty userze!
Ponoć prawdziwego faceta poznaje się po tym jak kończy, a nie jak zaczyna, ale ty, dżubej, kończysz i kończysz, jednak skończyć nie możesz. I nie, to nie żadna pochwała... I nie, nie mam się czym szczycić.
Ale się z tego telenowela zrobiła.