Nie jesteś zalogowany.
Wiec wrocilem dzisiaj od WhiteDevila. Nie bylo nas duzo ale to chyba okazalo sie atutem (ci co byli pewnie sie zgodza)
Wracajac do meritum sprawy. Chcemy zorganizowac zlocik w wakacje. Jak na razie miejsce nie zostalo wybrane (byc moze bedzie jeszcze raz u WD). W kazdym razie zastanawiam sie nad Obrą (wies lub male miasteczko, jak zwal tak zwal) kolo leszna. chcialbym aby zlot trwal od 3 do 4 dni. jesli macie inne propozycje smialo dawajcie tylo musicie pamietac o jednym ze w tam gdzie proponujecie zlot musi byc osoba ktora to zorganizuje
Może być i umnie , zapomniałeś dodac Utsukushii/Zant że jest tam (Obra)niedaleko jeziorko i pole namiotowe , że pierwsze będzie planowane ognisko i picie sake . Ale wszystko to narzie same wspaniałe pomysły.
jak na razie dalem zarys zawsze mozna cos dodac
A moze podlaczyc sie pod jakis zlot ?:P np. taki zlot graczy Ragnaroka jest na jeziorem co roku , w tym bedzie juz 3 edycja . Miejsce znajduje sie nad Toruniem , pole namiotowe przy jeziorze :] termin prawdopodobnie sierpien , aby kazdy mogl miec szanse przyjeciac ,czyt. studenci .
Im wiecej ludzi tym chyba lepsza zabawa , a gracze ragnaroka to w 80% fani anime :p
Nie wszyscy studenci, niektrzy mają praktyki[baka]
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
jinto ja raczej wolalbym odrebna impreze zreszta lepiej jest jak jest osob 20 niz 50
Wraz ze stronami http://senpuu.net i www.sinsofalchemy.pl organizuje juz po raz drugi zlot anime i nie tylko na mazurach. Odbywa sie on pod koniec lipca w miejscowości Mrągowo. Jeśli kots byl by chetny zapraszam
Wiecej info pod LINKIEMlub u mnie na GG ktore znajdziecie w profilu
PS. na gg wiecznie ukryty jestem
Pomysł fajny. Szkoda tylko, że nie będę mógł uczestniczyć w żadnym z nich
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-03-07 09:57:29)
Ja jestem za jak zwykle .Na pewno bedzie zabawa na sto dwa [yahoo] więc już sie doczekać nie moge tylko kiedy ja oglądne te wszystkie anime
hahaha , z checia checia sie zabralbym wszedzie .. moze skoczymy ekipą do Bydgoszczy na reANIMAtion , a po tym konwencie wezmiemy nasza ekipe i wyjademy w inne miesce tez tak na 3 dni :D:D:D w sumie to jestem chetny to pmocy i do samego konwentu pzdr!
W sumie zlot to bardzo dobry pomysł, jestem za, na terenach Wielkopolski jestem w stanie dojechać :d miejscowosc obra mi pasuje
hmmm zerknijcie na temat o zlocie u WhiteDevila ktory juz sie osbyl tyle osob sie deklarowalo..... coz ja na pewno wiem ze ci co byli u WD postaraja sie przybyc na kolejny sped
nie możecie tego zloty zorganizować bliżej Podlaskiego ??? Bo ja bym chętnie się przejechał ale przez pół polski jechać to jakoś mi się nie patrzy :/
albo w SZCZECINIE ?:)
pa3cja, miszczu moglbym nawet zorganizowac na ksiezycu,ale sa pewne problemy a mianowicie nie mieszkam tam i nie znam nikogo kto moglby mi pomoc w organizowaniu ;D
jesli pomoglibyscie w organizacji to mozna by bylo zorganizowac w szczecinie albo na podlasiu
Ja popieram podlasie, jednak raczej inc nie zorganizuje:P
To jest oczywiste Zant, że przyjedziemy:D. Nie wiem jak ja wyrobię na te płyty... Ja też jestem za mniejszą ilością osób. Przykładem może być zlot u WD(wielkie dzieki za pomysł i realizację[respekt]) gdzie było nas raptem 7 osób. W głównej mierze polegał on na sekwencji określonych czynności(patrz wątek na forum). W trakcie kopiowania toczyly się rozmowy na różne tematy(związane z anime) jednak mam niedosyt. Poznaliśmy się tylko trochę(to są moje odczucia). Jakkolwiek gdyby następny zlot miałby trwać trzy lub lepiej cztery dni to dwa dni pewnie byśmy przegrywali płytki a ostatni dzień(dni) przeznaczyć na dalsze poznawanie się, wymianę opinii na temat anime bez przerywników typu: "podaj kolejną płytę...", "co to za błąd?! aha. dysk już pełny...":D etc. Nie twierdzę, że nie da sie porozmawiać podczas przegrywania płyt, ale biorąc pod uwagę ilość kompów to takich przeryników może być całkiem sporo. Najlepszy byłby zlot z max 15 osobami na te trzy, cztery dni, taki bardzo integracyjny, tak jak WD napisał: "ognisko i picie sake" bo nic tak nie łączy ludzi jak wspólne zainteresowania i sake:P(Homines soli animalium non sitients bibimus...). Ale się rozpisałem...[oops]. To jest moja opinia. Zgodzicie się z nią lub nie, ale liczę na komentarze.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez Wersus (2006-03-07 20:42:52)
Ja się nie wypowiadam, organizowałam w tamtym roku konwent fantasy i wspomnienia ciągle zywe Ale z chęcią by się gdzies wpadło... niewazne gdzie bo mieszkam na dokładnym środku Polski i wszędzie mam podobnie
Koło leszna ? Mi pasi.. , ogólnie na taki zlocik to by sie i na kraniec polski pojechalo. Od tego są przecież wakacje.
jakbym mial z kim jechac to moge nawey w kosmos poleciec ... ale kto sie ze mna z katowic zabierze ?:(