Nie jesteś zalogowany.
Skoro nie dodajesz napisów to po co "publikujesz/publikujecie" coś na ANSI?
By poinformować tych, którym mogą dać suby, bo ich darzą zaufaniem, że coś wydali. Nie będą musieli dostawać masę spamu z pytaniami, czy coś wydali. Nie wszyscy sprawdzają po stronach grup - tutaj więcej osób otrzyma info.
Ale wiesz, ksel, że nikogo to nie interesuje, co ty robisz ze swoimi wypocinami, nie?
Tyle samo, co każdego przeciętnego fana będą interesować wypociny RTT, jak będą tak dalej robić.
Albo nie, zrobi sobie taką pedo koszulkę, gdzie dziewczynka będzie się wypinać i tam to umieść. To jest odpowiednie miejsce.
Ja tam nie będę się wypowiadał co do twojego gustu. :]
Ja wiem, że Crane zluzował i pozwolił wam się wyszaleć, jego temat, nie ma sprawy, ale na Boga, nie wałkujmy tych samych tematów po sto razy, bo się żyć odechciewa.
A co, nie było do przewidzenia, że tak się skończy podawanie takiego info? Już lepiej zamiast tematu po prostu by wysyłali linki jedynie znajomym i tyle.
To kiedy wydacie suba z DRM?
dulu napisał:Ale wiesz, ksel, że nikogo to nie interesuje, co ty robisz ze swoimi wypocinami, nie?
Tyle samo, co każdego przeciętnego fana będą interesować wypociny RTT, jak będą tak dalej robić.
Dziękujemy za troskę, ale sądząc po liczbie zgłoszeń, na razie nam to nie grozi. Nie chcę też być złośliwa, ale obawiam się, że chętnych na nasze zamknięte wydania jest raczej więcej niż na twoje otwarte. To też o czymś świadczy.
Ty dulowaty userze!
Dziękujemy za troskę, ale sądząc po liczbie zgłoszeń, na razie nam to nie grozi. Nie chcę też być złośliwa, ale obawiam się, że chętnych na nasze zamknięte wydania jest raczej więcej niż na twoje otwarte. To też o czymś świadczy.
A ilu odmówicie? Bo ja żadnemu. :]
Ilu odmówimy? Nie wiem. Ale jeśli ja nie wiem, to tym bardziej ty się tego nie dowiesz.
Ty dulowaty userze!
On chyba sporo hentajów wydał, dziwi się, że ma mało odbiorców. Czy się mylę?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Kochani, po co tyle złośliwości. Love & peace!
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
dulu napisał:Ale wiesz, ksel, że nikogo to nie interesuje, co ty robisz ze swoimi wypocinami, nie?
I? Przecież nic ci do tego.
dulu napisał:Albo nie, zrobi sobie taką pedo koszulkę, gdzie dziewczynka będzie się wypinać i tam to umieść. To jest odpowiednie miejsce.
Ja tam nie będę się wypowiadał co do twojego gustu. :]
Śmiało. Chętnie poczytam.
dulu napisał:Ja wiem, że Crane zluzował i pozwolił wam się wyszaleć, jego temat, nie ma sprawy, ale na Boga, nie wałkujmy tych samych tematów po sto razy, bo się żyć odechciewa.
A co, nie było do przewidzenia, że tak się skończy podawanie takiego info? Już lepiej zamiast tematu po prostu by wysyłali linki jedynie znajomym i tyle.
To kiedy wydacie suba z DRM?
Było, dlatego był też czas na narzekanie. Autor powiedział basta, jednak niektórzy nie umieć czytać. W żadnym wypadku, to jest miejsce na zamieszczanie takich informacji. No i niech siundeny wiedzą, że nie dla psa kiełbasa, nie dla kota sadło.
Dobra, Shinuta, faktycznie już mi nie odpiszesz, bo od tej pory każdy twój post poleci.
Swoje wywody o tłumaczach przenieś do tego tematu i skończ dyskusję.
Ty dulowaty userze!
To może przydałaby się dyskusja na temat prywatnych subów i ustalenie oficjalnego stanowiska ansi w tej sprawie.
To niech sobie założy temat i niech bombarduje Kane'a PW w tej sprawie.
Ty dulowaty userze!
Dżubej, idź stąd i już nie wracaj. Od tej pory KAŻDY twój post, choćby nie wiem, jak mądre rzeczy w nim napisałeś (chociaż to mało prawdopodobne), będzie leciał.
EDIT. Mów do słupa, a słup dupa.
Pierwsza wersja listy gotowa, sprawdźcie maila, gdzie znajdziecie klucz na MEGA do drugiego filmu kinowego Code Geass: Akito The Exiled (sam link znajdziecie w odpowiednim temacie). Nie znam dokładnych danych, ale wydaje mi się, że niecałe 60% osób, które sie zgłosiły, zostało przyjęte na listę. Podjąłem też decyzję, że nawet jeśli warunki z pierwszego posta nie zostaną spełnione, to film udostępnimy wszystkim, zanim wydamy trzeci film, czyli najpewniej za rok.
Radzę też sprawdzać folder spam, gdyż wiadomość z linkiem mogła i tam wylądować.
Ja tam jeszcze będę posyłać, bo miałam lekki poślizg z wysyłką w związku z problemami z kompem, ale większość faktycznie już otrzymała film.
Ty dulowaty userze!
Specjalnie założyłem konto aby móc tutaj się wpisać na listę ale widocznie zostałem wzięty za jakiegoś uploadera ze stron online który zrobił specjalnie konto albo po prostu nie dopisało mi szczęście. No nic, póki co mam co oglądać.
Nie wiem jak ty ale według mnie istnieje takie coś jak powszechna wolność słowa tak więc mogę wyrażać swoją opinie niezależnie od tego czy są one pozytywne czy negatywne i niezależnie od tego czy mój post spodoba się osobie A i C a niespodoba B i D. Czy napisałem coś obraźliwego czy coś co godziło by w godność tej grupy(nie sądzę). Więc nie rozumiem twojego podejścia do tego postu, wyraziłem opinie i tyle. Mam wiele subów od tej grupy do sporego grona serii i wiem że ich napisy= jakość dlatego nie mam i nie miałem zamiaru ich hejtować. Przeczytaj zawsze 2 razy post i zastanów się czasem jaki miał on cel zanim prosisz o usunięcie postu. Nieraz lepiej ugryźć się w język i powstrzymać słowa aniżeli wypowiedzieć jedno lub 2 zbędne zdania.
Ostatnio edytowany przez nono19 (2014-01-22 17:56:55)
nono19, on mówił o swoim poście, nie o twoim.
Ty dulowaty userze!
No to wychodzi na to że ja zrypałem, tak to jest jak człowiek od razu po pobudce odpala neta i spogląda czy coś doszło w tym temacie.
Na to wychodzi że załapałem się w tych 40 %.