Nie jesteś zalogowany.
up: czyli załapałeś się zarówno na pierwszą, jak i na drugą turę
A poważnie - musiałam sobie nie odnotować, że ci wysłałam, zwalam na późną porę
Ty dulowaty userze!
A mi szczęście nie dopisało bo na 2-gą turę też się nie załapałem.
nono, zarejestrowałeś się 16 stycznia, tego samego dnia, kiedy powstał temat.
Skąd mam wiedzieć, że nie jesteś Heniem czy innym rikuo?
Ty dulowaty userze!
specjalnie robiłem konto aby się załapać:
dorzucam MALa z prawie identycznym nickiem: http://myanimelist.net/profile/nono1504
dorzucam profil na ansi: http://animesub.info/osoba.php?id=35214
Ostatnio edytowany przez nono19 (2014-01-23 14:19:00)
Wysłałem sms'a aby przypomnieć sobie hasło do poczty więc piszę już z właściwego konta. Mam nadzieje że teraz nie powinno być podejrzeń co do mojej osoby teraz ten nick jest identyczny z tymi podanymi powyżej a konto długo było nieużywane bo nie pamiętałem hasła.
To trzeba było do jakiego moda albo admina pisać, a nie od razu burdel robić.
Sorry Sorry po prostu nie sądziłem że wynikną takie problemy z tego że założyłem nowe konto w dniu założenia tematu. Gdybym nie musiał to bym nie przypominał nawet passów do tego konta ale sytuacja mnie do tego zmusiła. Jeszcze raz przepraszam za niedogodności z mojej strony którymi mogli zostać uraczeni inni przeglądający forum.
Sorry Sorry po prostu nie sądziłem że wynikną takie problemy z tego że założyłem nowe konto w dniu założenia tematu. Gdybym nie musiał to bym nie przypominał nawet passów do tego konta ale sytuacja mnie do tego zmusiła. Jeszcze raz przepraszam za niedogodności z mojej strony którymi mogli zostać uraczeni inni przeglądający forum.
Wiesz, dawne nieodwiedzanie forum nie zwalnia od przestrzegania regulaminu. Tam masz jasno napisane, że można posiadać jedno konto. Za złamanie tego punktu można zaliczyć warna a w radykalnych przypadkach bana.
Na razie otrzymujesz ostrzeżenie ustne ale proponuję odświeżyć sobie treść regulaminu.
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Już mam bana dostałem od kane. Sąsiad podał passy i korzystam teraz z jego internetu. Tylko jak pisałem powyżej nie pamiętałem hasła do konta z którego teraz piszę, ale sytuacja mnie zmusiła (czyt. założenie konta w dniu założenia tematu sugerował iż mogę być kimś ze stron online bo przecież po to jest ta lista i kod aby do nich nie przeciekło). Więc jak już wspomniałem zmuszony przez sytuacje złapałem za telefon wykorzystałem ostatnie zaskórniaki na koncie i wysłałem sms'a o przypomnienie hasła do poczty. Mając już pocztę przypomniałem hasło do konta.
Nono, data utworzenia konta nie jest 100% zapewniaczem, że jesteś osobą wiarygodną. Oczywiście nie mnie oceniać.
@nono1504
Nie przejmuj się, też nie załapałem się na napisy.
Może następnym razem fortuna nas wybierze;)
Poproszono mnie o zabranie głosu w tym temacie, z czystego obowiązku zadość uczynię tej prośbie.
Krótko i na temat: nie podobają mi się takie pomysły - napisy dla wybranych, dlaczego? Ponieważ:
- nie wierzę w skuteczność takiego rozwiązania - jest odwrotnie proporcjonalne do ilości osób "wtajemniczonych"
- ANSI z założenia ma być otwarty, "od fanów dla fanów" - nie trzeba się rejestrować/płacić aby pobrać napisy
Ale oczywiście napisy należą do jego autora i ma z nimi prawo zrobić co zechce. Rozumiem też "wnerw" na tak zwane "online"
Imperare sibi maximum est imperium
Ach ten Dżubej
Ty dulowaty userze!
Poproszono mnie o zabranie głosu w tym temacie, z czystego obowiązku zadość uczynię tej prośbie.
Krótko i na temat: nie podobają mi się takie pomysły - napisy dla wybranych, dlaczego? Ponieważ:
- nie wierzę w skuteczność takiego rozwiązania - jest odwrotnie proporcjonalne do ilości osób "wtajemniczonych"
- ANSI z założenia ma być otwarty, "od fanów dla fanów" - nie trzeba się rejestrować/płacić aby pobrać napisyAle oczywiście napisy należą do jego autora i ma z nimi prawo zrobić co zechce. Rozumiem też "wnerw" na tak zwane "online"
Zakładanie takich tematów nie tylko łamie zasady "od fanów dla fanów", a także moim zdaniem regulamin aniesub.
Takim sposobem zezwoliłeś na zakładanie tematów "napisy lub softsuby dla losu i fortuny".
Chętnie mogę zacząć robić takie tematy, taki żartobliwy "spam", ponieważ nikt z tej gruby tych wersji by nie zobaczył.
Nie jestem przeciwny robieniu napisów dla "elity", ale od tego jest email lub GG itp. A NIE ANIMESUB!
Nie zgadzam się z tym tematem i jako człowiek, który jest "małą częścią animesub" - Proszę o usunięcie tego tematu!
Idź pluń onlajnom w twarz, oni są odpowiedzialni za taki stan rzeczy.
Po drugie, temat po drugim naborze zapewne zostanie zamknięty i przeniesiony do archiwum, więc bez spiny.
Po trzecie, obwiniaj dżubeja za zrobienie z tego tematu kolejnej doramy.
Jak nie masz nic więcej do powiedzenia, spakuj grabki i łopatkę i do widzenia
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Ja sobie tak czasami myślę, jak to jest, że dopiero ta lista mailingowa podziałała na ludzi jak płachta na byka.
Bodzio to opatentował przecież. W ślad za nim ruszył Besamir, Camizi, Demonis Angel i być może ktoś jeszcze, kogo pominęłam.
RTT zakłada listę mailingową. Największy buldóp od roku jak nic
Ty dulowaty userze!
@Tenguken Niestety idea od fanów dla fanów jest martwa, mimo, że mi to nie podoba się. Chyba tylko w polsce są niezgody z tego co wiem i w francji coś było. Jestem ciekaw ilu tłumaczy ma zgody na skrypty ang grup Niewinni jak zwykle najwięcej cierpią, ale trzeba z tym pogodzić się.
Ostatnio edytowany przez Witax (2014-01-24 03:10:22)
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Jestem ciekaw ilu tłumaczy ma zgody na skrypty ang grup.
Większość anglojęzycznych grup nie ma nic przeciwko wykorzystaniu ich napisów do przekładów na inny język. Przerabiane już w wiadomym temacie.
Tak właściwie nie wiem, co to miało wnieść.
Ostatnio edytowany przez reddd (2014-01-24 03:28:59)
Witax napisał:Jestem ciekaw ilu tłumaczy ma zgody na skrypty ang grup.
Większość anglojęzycznych grup nie ma nic przeciwko wykorzystaniu ich napisów do przekładów na inny język. Przerabiane już w wiadomym temacie.
Tak właściwie nie wiem, co to miało wnieść.
Taki mały troll z mojej strony ofc wiem, że było o tym wiadomo gdzie
Ostatnio edytowany przez Witax (2014-01-24 03:42:03)
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Ja sobie tak czasami myślę, jak to jest, że dopiero ta lista mailingowa podziałała na ludzi jak płachta na byka.
Bodzio to opatentował przecież. W ślad za nim ruszył Besamir, Camizi, Demonis Angel i być może ktoś jeszcze, kogo pominęłam.
RTT zakłada listę mailingową. Największy buldóp od roku jak nic
Bo chodziło o jakieś popularne animu? Bo założyliście specjalny temat? Tak zgaduję.