Nie jesteś zalogowany.
Zakładanie takich tematów nie tylko łamie zasady "od fanów dla fanów", a także moim zdaniem regulamin aniesub.
Takim sposobem zezwoliłeś na zakładanie tematów "napisy lub softsuby dla losu i fortuny".
Chętnie mogę zacząć robić takie tematy, taki żartobliwy "spam", ponieważ nikt z tej gruby tych wersji by nie zobaczył.Nie jestem przeciwny robieniu napisów dla "elity", ale od tego jest email lub GG itp. A NIE ANIMESUB!
Nie zgadzam się z tym tematem i jako człowiek, który jest "małą częścią animesub" - Proszę o usunięcie tego tematu!
Dlatego zaproponowałem dyskusję w sprawie prywatnych subów...
Na mitycznym ANFO była taka dyskusja, jak bodajże jakaś grupa dała info o hardu tylko dla ~10 znajomych. I właśnie też się obawiano jakiś fakesubów .
Ło Jezusie Maryjo.
Łapcie skriny tego "nieistniejącego" wydania.
Zresztą obawiam się, że całkiem sporo osób będzie w stanie potwierdzić, że film jednak istnieje. Nie wiem, do ilu osób poszło to wydanie, ale znakomita większość się na nie załapała.
Ostatnio edytowany przez coellus (2014-01-24 11:29:50)
Ty dulowaty userze!
Czy ktoś gdzieś kwestionował istnienie tego funsuba?
Jedynie zwrócono uwagę na możliwość fakesubów.
Nie jestem przeciwny robieniu napisów dla "elity", ale od tego jest email lub GG itp. A NIE ANIMESUB!
Nie zgadzam się z tym tematem i jako człowiek, który jest "małą częścią animesub" - Proszę o usunięcie tego tematu!
A potem coellus miałaby informować na majlu/gg czy ktoś chce? I właściwie kogo, skoro chętnych poznała po tym temacie? Widzę, kolega w życiu idzie za zasadą: "czego oko nie widzi, tego sercu nie żal"
Po obejrzeniu skrobnę coś na temat wydania w odpowiednim temacie, by nie było niedomówień.
Czy ktoś gdzieś kwestionował istnienie tego funsuba?
Jedynie zwrócono uwagę na możliwość fakesubów.
No to przy okazji ucięłam wam możliwość dalszych spekulacji.
A jeśli chcecie spekulować ogólnie, załóżcie sobie osobny temat i tam spekulujcie.
Ty dulowaty userze!
Jest jeszcze opcja na ukłon przed boginią Fortuny?
user ze mnie prawdziwy (np MAL: http://myanimelist.net/profile/LukiSumi) i wielki wielbiciel ANSI
tylko mało gadatliwy
O co chodzi z tymi linkami na MALa? To daje +5 do prawdomówności?
O co chodzi z tymi linkami na MALa? To daje +5 do prawdomówności?
Profil na siundenie, -15 do prawdomówności
A teraz na poważnie.
Lista jest zamknięta. Do kiedy? Nie wiem, na razie obsłużyłam ponad 100 osób i chciałabym sobie odetchnąć chwilę.
Ty dulowaty userze!
Jeszcze poprosimy dowodzik i nr konta bankowego.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Nie wiem, na razie obsłużyłam ponad 100 osób i chciałabym sobie odetchnąć chwilę.
Pracowita z ciebie dziewoja.
Oj, chłopaki, chłopaki... A wam tylko jedno w głowie
Ty dulowaty userze!
Czyli chcesz powiedzieć, że ręcznie wysyłałaś ponad 100 maili o tej samej treści?
Kiepska z ciebie spamerka, oj kiepska...
Czyli chcesz powiedzieć, że ręcznie wysyłałaś ponad 100 maili o tej samej treści?
Kiepska z ciebie spamerka, oj kiepska...
Faim, weź ty się może już nie odzywaj.
Nie, nie klepałam do każdego z osobna maila, choć wysyłałam partiami, ale tak czy siak zbiorowo, poprzez ukrytą kopię, żeby nie pokazywać innym całej listy mailingowej. Dlatego moje maile trafiały do spamu. Większym problemem było pisanie do każdego PW na ansi o podanie maila i prześwietlenie pi razy drzwi poszczególnych delikwentów.
Jeszcze jakieś durne pytania?
Ty dulowaty userze!
Mojego zapewne podał Ci Bes lub bodzio? Kolejne durne pytanie
Przynajmniej nie musiałaś wysyłać PW.
Ostatnio edytowany przez Yagami_Raito8920 (2014-01-24 16:22:31)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Mojego zapewne podał Ci Bes lub bodzio? Kolejne durne pytanie
Nope
Ty dulowaty userze!
Nie wiem, na razie obsłużyłam ponad 100 osób i chciałabym sobie odetchnąć chwilę.
To ja mam na swojej 141 owieczek, ale jakoś średnio chciało mi się wszystkich prześwietlać. Chociaż pewnie w wolnej chwili machnę jakąś kontrolę wyrywkową albo ot tak wywalę parę osób (mam już nawet kilka na celowniku).
coellus napisał:Nie wiem, na razie obsłużyłam ponad 100 osób i chciałabym sobie odetchnąć chwilę.
To ja mam na swojej 141 owieczek, ale jakoś średnio chciało mi się wszystkich prześwietlać. Chociaż pewnie w wolnej chwili machnę jakąś kontrolę wyrywkową albo ot tak wywalę parę osób (mam już nawet kilka na celowniku).
To ja też gdzieś tyle, ale jak ktoś był podejrzany, to nawet nie pisałam PW.
Ty dulowaty userze!
[...] Dlatego moje maile trafiały do spamu.
Wcale nie trafiały do spamu, ja mam normalnie w folderze "Odebrane".
Jak ktoś ma subskrypcję na wszystkich możliwych stronach i filtr z dupy ustawiony, to wszystko wyląduje w spamie, co nie jest na białej liście.
Wiem o co najmniej 2 osobach, którym wylądowało to w spamie, Gerard i Hunter Killer. Być może było ich więcej, ale znaleźli sobie i nie zgłaszali.
Ty dulowaty userze!