Nie jesteś zalogowany.
Od jutra otwieram ponownie listę, jak ktoś się nie załapał za pierwszym razem, to zapraszam teraz (dziś żadnych zgłoszeń nie przyjmuję).
Jeśli ktoś mi pisał na PW między zamknięciem listy a jej ponownym otwarciem, niech się zgłosi ponownie (najwcześniej jutro), bo nie chce mi się szukać w tym spamie, który dostaję codziennie, odkąd się zaczęła lista.
To samo się tyczy postów w temacie - jeśli ktoś pisał wcześniej w temacie, niech się upomni jeszcze raz.
Pino i Rinmotion zapraszam osobno na PW do mnie, bo chyba musimy porozmawiać o wyłudzaniu filmu.
Ty dulowaty userze!
Prosił bym o wpisanie na listę wybrańców losu.
Ja się ostatnim razem nie załapałem byłbym wdzięczny jakby tym razem się udało
Szczerze proszę o bogini Fortuny, spojrzyj na mnie swym łaskawym okiem, wpisz mnie na listę wybrańców losu.
Również proszę o dopis.
"Udzielenie odpowiedzi to uczucie wyższości na chwilę. Nieudzielenie żadnej to uczucie wyższości na całe życie"
Też prosiłbym o dopisanie do listy.
Proszę o dodanie mnie do listy.
Proszę o dopisanie do listy wybrańców losu i fortuny.
Zwracam się z uprzejmą prośbą o dopisanie mojej skromnej osoby do listy.
Przypominam, że prośby o wpisanie na listę, które zostały napisane już po ogłoszeniu, że lista jest tymczasowo zamknięta, są nieważne, o czym zresztą napisałem. Osoby, które się wtedy zgłosiły, muszą zapisać się po raz drugi. Nikomu nie chce się przegrzebywać tylu postów, żeby wyłuskać prośbę danej osoby, którą napisała, mimo że informowaliśmy, że do czasu otwarcia listy nie ma to najmniejszego sensu, bo i tak nie będzie się ona liczyć.
zgłaszam się ponownie z prośbą
Też proszę o dopisanie na listę.
Ponownie proszę o do pisanie mnie do listy
Ostatnio edytowany przez Hells1ty (2014-01-27 14:29:29)
Zatem ponawiam prośbę o dopisanie do listy.
Takie pytanie, wszystkich informujecie czy dostali się na listę czy też może odpisujecie tylko szczęśliwcom?
Proszę o dopisanie do listy.