Nie jesteś zalogowany.
Jak byłaby szansa też proszę o dopisanie na listę.
Takie pytanie, wszystkich informujecie czy dostali się na listę czy też może odpisujecie tylko szczęśliwcom?
A czy to ważne, jak nasz system działa? Grunt, że działa
Ogólnie nie odpisuję wszystkim, tylko tym, komu uznam za stosowne, bo za dużo tego, żebym odpisywała wszystkim.
Zgłaszali się do mnie ludzie z pytaniem, czy dostali się na listę. Ja z reguły odpisywałam, że nie, a dalej było różnie, części udało się mnie przekonać, że nie jest Heniem, część nie próbowała lub jej się to nie udało.
Zgłaszali się też do mnie ludzie, którym film wysłałam, a którym z różnych powodów nie doszło. Nie wiem dlaczego, ze 3-4 przypadki co najmniej były.
Ale ogólnie jak dostaniesz PW ode mnie, to znaczy, że jest spore prawdopodobieństwo, że klucz dostaniesz.
Ostatnio edytowany przez coellus (2014-01-27 14:52:54)
Ty dulowaty userze!
Proszę o wpisanie mnie na listę wybrańców losu i fortuny.
Może tym razem mi się poszczęści
Również o to poproszę.
"Nine-Tails, you are merely a momentary life, a temporary existence of coalesced energy, energy that once was a single, ultimate form! Obey!"
Bardzo bym prosił o dopisanie mnie do listy.
Proszę o dopisanie mnie do listy
Proszę o dopisanie mnie do listy
I'm not doing shit today!
Również byłbym wdzięczny za dopisanie do listy.
Również byłbym wdzięczny za dopisanie do listy.
Przecież ty film dostałeś.
Ty dulowaty userze!
Proszę o dopisanie do listy.
Może przenieście ten spam na PM, bo jednak drugi tydzień to przesada...
FAiM, po prostu nie czytaj, nikt ci nie każe. A bądź co bądź jest to dział grupy i chyba po coś jest.
Ty dulowaty userze!
Ich podforum, ich temat. Co Ci przeszkadza? Każe Ci ktoś tutaj zaglądać?
SPAM, SPAM... gdzie? Ja tu nie widzę żadnego spamu.
"Udzielenie odpowiedzi to uczucie wyższości na chwilę. Nieudzielenie żadnej to uczucie wyższości na całe życie"
Oj misie, misie, zarówno jeden jak i drugi, wy tak nie przeżywajcie
Ty dulowaty userze!
FAiM napisał:Może przenieście ten spam na PM, bo jednak drugi tydzień to przesada...
I przestać budować sobie ego na bandzie frajerów błagających o napisy? Please.
Frajerem to chyba sam jesteś. Po drugie primo, błaganie a proszenie to dwie różne rzeczy. Jeśli nie nauczono Cię proszenia o coś, to... gratuluje.
"Udzielenie odpowiedzi to uczucie wyższości na chwilę. Nieudzielenie żadnej to uczucie wyższości na całe życie"
Cordo, wyprzedziłeś mnie z tą odpowiedzią.