Nie jesteś zalogowany.
Zna ktoś piosenkę (tytuł) z Hajime no Ippo - Rising odcinek 5 (od 10 min) bo szukam i nie mogę sobie przypomnieć a jakieś znajome mi sie to wydaje.
Oh, żałosny cieniu związany w ciemnościach patrzący z pogardą na ludzi, sprawiając iż cierpią, twa dusza pogrążyła się w karmie grzechu. Chcesz się przekonać czym jest śmierć?
Na kanale doszliśmy do odmiennych wniosków, więc może wy nas naprostujecie.
1. Kenshiro jest maskotką coellus.
2. coellus jest maskotką Kenshiro.
Gdzie leży prawda?
Może to i to.
Pośrodku.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Prawda nie istnieje.
Ty dulowaty userze!
W tym roku Akademia nominowała dwa japońskie filmy animowane.
Kaze Tachinu w kategorii animacji długometrażowych oraz Tsukumo w kategorii animacji krótkometrażowych.
To chyba pierwsze nominacje dla anime od 2009 roku, kiedy nominowane zostało Tsumiki no ie (i zdobyło statuetkę).
Ostatnio edytowany przez Camizi (2014-01-17 10:22:29)
Będzie się ktoś reflektował na Urusei Yatsura, epki po 170mb? Bo i tak koduję dla siebie. Epy będą wyglądać tak:
https://www.dropbox.com/s/p3u72baq8skjq … a%2001.mkv
Pewnie, że tak. Ja jestem na tak.
Przygarnę.
Dobra, to będę wrzucać w jakichś paczkach i odstępach. Info będzie na: http://justawaygintama.wordpress.com/
Zeżarłeś ziarno?
Zeżarłeś ziarno?
Czego się spodziewasz przy zjechaniu z 2GB do 170mb?
Filtr Chodakowska.
Filtr Chodakowska.
E, ledwo dwa + ustawienia kodeka.
Znów ja, ale cóż. Poleci ktoś jakiś znośny hotel/motel w Krakowie? W sumie muszę tam jechać na cały jeden dzień, a ode mnie to prawie 7h samochodem w jedną stronę.
Polecam jamę pod smokiem
A poważnie to hosteli/hoteli tu jest wręcz nadmiar, więc pytanie, co cię interesuje - cena, odległość od centrum czy co konkretnie.
Ty dulowaty userze!
Polecam jamę pod smokiem
A poważnie to hosteli/hoteli tu jest wręcz nadmiar, więc pytanie, co cię interesuje - cena, odległość od centrum czy co konkretnie.
Jasne, że cena.
coellus napisał:Polecam jamę pod smokiem
A poważnie to hosteli/hoteli tu jest wręcz nadmiar, więc pytanie, co cię interesuje - cena, odległość od centrum czy co konkretnie.Jasne, że cena.
To w kartonie na przystanku, ale może być chłodno.
bodzio napisał:coellus napisał:Polecam jamę pod smokiem
A poważnie to hosteli/hoteli tu jest wręcz nadmiar, więc pytanie, co cię interesuje - cena, odległość od centrum czy co konkretnie.Jasne, że cena.
To w kartonie na przystanku, ale może być chłodno.
Poleca też PKP na drugi dzień na pewno będziesz w domu MOŻE?