Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
A ja osobiście uważam wyniki za podsumowanie dziwacznej drogi, jaką ostatnio podąża ANSI.
Bez obrazy dla kogokolwiek, ale chyba zżeramy własne ogony. Nazwijcie mnie synem anarchii, ale chyba dążymy do tego, żeby tworzyć hermetycznie zamknięte kółka wzajemnej adoracji, tudzież, mówiąc dosadniej, wzajemnego lizania części "i ty mnie". Z ANSI zaczyna się robić minisekta - kto nie myśli tak jak my, to wyp...! Nie wiedzieć czemu staliśmy się tacy sami, jak wyśmiewane swego czasu "Baka Fansubs".
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Nie będę oryginalny - dziękuję za wszystkie głosy oddane na mnie, a także na grupę, której jestem członkiem. Miło mi.
A ja osobiście uważam wyniki za podsumowanie dziwacznej drogi, jaką ostatnio podąża ANSI.
Bez obrazy dla kogokolwiek, ale chyba zżeramy własne ogony. Nazwijcie mnie synem anarchii, ale chyba dążymy do tego, żeby tworzyć hermetycznie zamknięte kółka wzajemnej adoracji, tudzież, mówiąc dosadniej, wzajemnego lizania części "i ty mnie". Z ANSI zaczyna się robić minisekta - kto nie myśli tak jak my, to wyp...! Nie wiedzieć czemu staliśmy się tacy sami, jak wyśmiewane swego czasu "Baka Fansubs".
Dlatego nawet nie zawracałem sobie gitary tym całym plebiscytem... W sumie nikomu to nie potrzebne. Tyle w temacie, peace.
Gratuluję wszystkim.
Dziękuję wszystkim za głosy na mnie. Pozdrawiam cieplutko.
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
Dawajcie wyniki, chcę wiedzieć xD
wyniki są na 4 stronie
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6