Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam!
Właśnie oglądnąłem serie OT i moją uwagę przykuł utwór z 11 odcinka, który pojawia się w tle, kiedy Mizuho próbuje uratować Kei'a z "oddalenia". Są na jej statku kosmicznym a ona, no cóż nie da się ukryć w piękny sposób potwierdza to co do niego czuje.
Jests to taki piękny i spokojny utwór. Wzięło mnie na niego, ale nie znam jego tytułu.
Może ktoś zna i poratuje.
Z góry wielkie dzięki.:D
Też lubie ten kawałek co tu dużo gadać to jest moja ulubiona seria anime (romantyczne) a piosenka nosi nazwe sora ha kataranai a sciągnąć ją możesz http://gendou.com/
Ostatnio edytowany przez Armagedon (2006-02-15 01:33:44)
Jeszcze nie oglądałem, ale zapewne chodzi o:
Inoue Kikuko "Sora Wa Takaranai" (4:12)
pozdro
No, pozostaje mi tylko powiedzieć
DOUMO ARIGATOU
A kto nie widział tej serii to niech ją koniecznie obejrzy!!
Polecam
Ostatnio edytowany przez nuito (2006-02-15 01:41:27)
Muzyka Disco Relax hehehehe no w szczególnosci Onegai Teacher (openig)
Nie bede juz sie wiecej rozwodził ale dla mnie to chłam nawet czyms eurpejskim mi to zaletwało ale nie przypomina sobe czym.
Ostatnio edytowany przez Xa0 (2006-03-07 20:17:13)
~Xa0 Jeśli nie zauważyłeś tu nie chodzi o opening z OT tylko zupełnie inną piosenkę z tej serii.
Muzyka Disco Relax hehehehe no w szczególnosci Onegai Teacher (openig)
Nie bede juz sie wiecej rozwodził ale dla mnie to chłam nawet czyms eurpejskim mi to zaletwało ale nie przypomina sobe czym.
Jak dla mnie muzyka z OT jest jedną z lepszych, a w szczególności opening. Podobnie w Onegai Twins także opening jest bardzo fajny i wpada w ucho. Skoro ci się nie podoba to rozumiem to ale uszanuj innych i nie wyzywaj tego od Disco Relax czy chłamu.
Jak dla mnie muzyka z OT jest jedną z lepszych, a w szczególności opening. Podobnie w Onegai Twins także opening jest bardzo fajny i wpada w ucho. Skoro ci się nie podoba to rozumiem to ale uszanuj innych i nie wyzywaj tego od Disco Relax czy chłamu.
Mam podobne zdanie do ciebie ~pawel198804
Dobrze powiedziane!!!Popieram, jak ktoś czegoś nie lubi to niech nie obraża.
Onegai teacher jeszcze nie ogladalem, dopiero się zabieram za ta serię, ale obejrzalem juz Onegai Twins Opening z tej serii jest po prostu wysmienity Jak slucham tego utworu to poprostu jest mi tak, lekko i chce sie zyc
Uuu Dabek to troche skopałeś sobie sytuację Trzeba było najpierw obejrzeć Onegai Teacher, a potem Twins bo wtedy oglądając Twins miałbyś dwa razy większe gnicie bo wiedziałbyś jak niektóre postacie zachowywały się w Onegai Teacher, a jak zachowują się w Twins
true true
A tak nawiasem jak oglądam teraz panią "przewodniczącą" rady uczniowskiej to ze śmiechu nie moge na krześle usiedzieć z tym jej "hi hi hi" :-D:-D
A ja tam lubie pania (Onegai Teacher i Twins) nuczycielke. Moze do mnie wpasc na lekcje ustnego
Strony 1