Nie jesteś zalogowany.
@UP
Ta, wkradł się pokemon, ale chyba nie będzie mi się chciało upać tego jeszcze raz. xD
Leń
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Besamir napisał:@UP
Ta, wkradł się pokemon, ale chyba nie będzie mi się chciało upać tego jeszcze raz. xDLeń
Weź go Bes wywal z listy, jeśli na niej wisi.
Czwarty odcinek rozesłany.
Dzięki za odcinek i info w sprawie Nisekoi bodzio zdrówka.
A już nieraz mu mówiłem, żeby nie pił tego ruskiego spirytusu.
Dzięki za odcinek i zdrowia życzę bodziowi:)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Przyłącz się do akcji "Nie wspieram onlajnów".
żeby się nie powtarzać w koło z podziękowaniami za każdy odcinek, podziękuje od razu za całą serie którą tłumaczysz
Ostatnio edytowany przez nero177 (2014-02-07 22:14:04)
Ja podziękuje jak skończy się seria
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
A ja podziękuje ja wyjdą hardki pierwszych odcinków, bo jestem zbyt leniwy by łączyć ansi z mkv
A ja podziękuje ja wyjdą hardki pierwszych odcinków, bo jestem zbyt leniwy by łączyć ansi z mkv
hardki wychodzą na bieżąco
czy ktoś też miał problemy z pobraniem 5 epizodu v2?
cały czas mam wyświetlany komunikat na Mega: "Temporary error, retrying"
edit: jednak nie jest wszystko ok, rusza, pobierze ileś tam %, ponownie pojawia sie komunikat( tak do 98 %) i zawiecha pod koniec
P.S przepraszam za post pod postem, zapomniało mi się.
Ostatnio edytowany przez nero177 (2014-02-09 12:26:55)
Ja niestety też mam taki problem.A jak się już pobiera to z prędkością 20-70kb/s i sie w połowie zetnie.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Przyłącz się do akcji "Nie wspieram onlajnów".
Z tym plikiem jest chyba coś nie tak. Pobierałem coś innego z Mega i szło jak złoto.
U mnie raz idzie lepiej przez przeglądarkę, raz przez Jdownloadera. Nie wiem czemu tak.
Natomiast u mnie to wgl nie odpala, jest podobnie i komunikat :"Temporary error, retrying" -.- ... Teraz sprawdzałem 6 odcinek który został rozesłany i podobnie -.- Czyżby wina była po mojej stronie ?
Mega ma problemy. U mnie idzie 6 kb/s. Nie lepiej wrzucać po prostu suby?
U mnie MEGA działa bez problemu. Aczkolwiek mam zainstalowane jakieś rozszerzenie do chrome'a.