Nie jesteś zalogowany.
kiideny napisał:minika1004 napisał:Bardzo wolno, ale się pobiera. (Zobaczymy czy do końca)
Dziękuję
Niech wam Bóg w dzieciach wynagrodzi.To jest chyba raw (jeśli to ma znaczenie).
Jesteś pewny, że to raw. Bo to robi różnice. (Miałem zamiar to obejrzeć.)
Z facebooka SMC można przeczytać, że 22 sierpnia było gotowe i czekają na QC
kiideny napisał:Szukam Bishoujo Senshi Sailor Moon Sailor Stars Memorial
Z góry dziękuję za pomoc.
Nie ma tam tego
Tak to jest raw. Do tej pory SMC wydało tylko cztery części memoriali plus trzy odcinki Hero Club do serii Stars
Tak to jest raw. Do tej pory SMC wydało tylko cztery części memoriali plus trzy odcinki Hero Club do serii Stars
Szkoda
Zapomniałem sprecyzować, że chodzi o wersje z napisami.
Jeszcze raz dziękuję.
Posiada ktoś, [basaka]_Angelic_Layer_-16-_PL od razu zaznaczam link na mega nie działa.
I to od tak 3 miesięcy. Więc może ktoś jest w posiadaniu i zechce się podzielić?
Nieaktualne podziękowania dla użytkownika: sabaton
Ostatnio edytowany przez 117 (2014-02-18 00:48:14)
Dobry.
Poszukuję Valvrave'a Wyzwoliciela od grupy [OKW]. Mam tu na myśli te 6 (bodajże) odcinków pierwszej serii, które były ogólnodostępne (tak, mam na myśli wydanie trollerskie). Przygarnę hardy lub skrypty (z czcionkami xD).
Z góry dziękuję.
Witam.
Poszukuję Okusama wa Joshikôsei w wersji DVD od grupy [Millenium]
Witam.
Niestety nie mogę sprawdzić, bo nie jestem w domu.
Witam.
Albo wersja po angielsku od Lime
http://bakabt.me/128809-okusama-wa-josh … -lime.html
Do wywalenia...
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-02-22 22:11:10)
Siema, poszukuję softsubu tych OVA Naruto - Jonin vs Genin i Cross Roads. Albo plików samych angielskich napisów. Chcę przetłumaczyć te OVA, jednak chciałbym przy tym uniknąć tłumaczenia z hardsuba.
Poszukuję sezonów 7-9 Pokemonów z polskimi napisami na jakimś znośnym serwisie. (Samymi napisami tez nie pogardzę)
Z góry dziękuję.
Czy ktoś wie gdzie można zdobyć History's Strongest Disciple Kenichi TV seria. Bo wujek google nie jest zbyt skory do pomocy, a standardowe miejsca z możliwością pobrania (torrenty) są po prostu martwe albo całkowity brak choćby jednego odcinka.
Z góry dziękuje za pomoc.
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1818218
Ostatnio edytowany przez Camizi (2014-02-28 11:49:04)
Kenichi pierwszy ddl (różnie jest z pobieraniem)
Kenichi drugi ddl (dostępne darmowe pobieranie, po przepisaniu kodu, bez rejetracji)
W piątek, w pracy już się nie myśli... Czy tez myśli się o sobotniej imprezce, a tam dll czy ddl to wsio rybka.
I szyyyychta .
Ostatnio edytowany przez sabaton (2014-02-28 16:28:26)
Kenichi pierwszy dll (różnie jest z pobieraniem)
Kenichi drugi dll (dostępne darmowe pobieranie, po przepisaniu kodu, bez rejetracji)
DDL, nie dll (nie myl "Direct Download Link" z bibliotekami )
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-02-28 15:39:13)
Rosyjska strona i rejestracja, nie dla mnie (unikam rosyjskich stron). Z DDL pierwszy próbuje po cichu zainstalować coś nie bardzo miłego (Norton zgłasza alert i to bardzo ciekawy) ostatecznie może ten drugi. Znalazłem na kickass ale jest problem z peerami i nie wiem czy będzie w całości. Dzięki za pomoc i poświęcony czas.
Ostatnio edytowany przez shakkin (2014-02-28 17:13:39)
Rosyjska strona i rejestracja, nie dla mnie. Z DDL pierwszy próbuje po cichu zainstalować coś nie bardzo miłego (Norton zgłasza alert i to bardzo ciekawy) ostatecznie może ten drugi. Znalazłem na kickass ale jest problem z peerami i nie wiem czy będzie w całości. Dzięki za pomoc i poświęcony czas.
Wiesz, co to jest translator google? Dajesz tłumaczenie na angielskie i wsio.
Zawsze można skorzystać z irca i xdcc... Proste i szybkie. Kilka kliknięć i wszystko ładnie się ściąga.
http://www.exiled-destiny.com/botlist.html info co i jak.
Poszukuję do ściągnięcia 49 odcinek Gundam Age BD. Nie zależy mi na jakości, tylko na samym wideo, bym mógł zrobić do niego synchronizację. Więc jeśli ktoś ma na kompie jakiś rip, to bardzo bym prosił o skonwertowanie tego odcinka do małego rozmiaru i wrzucenie go gdzieś (w ostateczności będę targał 1,6GB z rapidgatora).
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-02-28 18:27:43)