Nie jesteś zalogowany.
Ten jak i poprzedni odcinek w wersji v2 nie chce się ściągać. Inne rzeczy z mega u mnie idą. Te dwa konkretne pliki nie chcą
U mnie MEGA działa bez problemu. Aczkolwiek mam zainstalowane jakieś rozszerzenie do chrome'a.
Jak się nazywa to rozszerzenie??
Ostatnio edytowany przez haitani (2014-02-14 19:46:42)
Nazywa się MEGA. Nie pamiętam już, skąd ściągałam, ale była o nim mowa gdzieś na forum. Na pewno przyspiesza ładowanie stron.
Było dostępne wcześniej tylko na MEGA, teraz można go znaleźć w sklepie Chrome (trzeba pamiętać, żeby uprzednio odinstalować ręcznie starszą wersję). Jest też wersja dla Firefoxa.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-02-14 20:15:09)
No dobra, nie wiem czy to zasługa tego dodatku ale teraz zasuwa aż miło.
Dla FF też jest ten dodatek. To praktycznie trzymana lokalnie wersja strony MEGA i coś ala-klient/menadżer pobierania. Nie wiem czy coś to daje oprócz szybszego ładowania plików/folderów, bo ja też mam czasem problemy z transferami na MEGA (raz idzie full łączem, raz wolno).
Poza tym, na początku tygodnia było głośno o masowych atakach ddos w Europie:
http://www.itnews.com.au/News/372033,wo … urope.aspx
Podejrzewam, że efekty nadal mogą być odczuwalne dla niektórych, biorąc pod uwagę opieszałość ISP i administratorów sieci.
Mi też po zainstalowaniu dodatku poszło raz dwa
"Late jest nasz"
Mi natomiast, nawet po zainstalowaniu dodatku, Mega robi psikusy. Raz zawiesiło się na 2 godziny na 78% później pokazywało Temporary error, retrying. Teraz mi się znów zawiesiło, na 19%. Wcześniej problemów z Mega nie miałem, więc cholera wie, co jest przyczyną. Poczekam do jutra i znów spróbuję pobrać, bo dziś nie dam chyba rady.
Edycja: A teraz, po odświeżeniu, ściągnęło mi z prędkością, 3 Mb/s. Cholerne Mega, gra sobie na ludzkich nerwach.
Ostatnio edytowany przez sebainter (2014-02-14 23:48:05)
Czy ktoś mógłby łaskawy i wysłać mi 1szy odcinek bo ni motyla noga nie chce się spatchować -.-.
W folderze znajduje tylko 9 plików czcionek i plika ansi, kompletnie to nie wygląda jak w przykładzie Bessa.
Edit Dół: Thx.
Ostatnio edytowany przez Ma3y (2014-02-15 00:26:08)
Do oglądania z napisami w .ansi służy ten program
http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=258361
Ostatnio edytowany przez wtas (2014-02-14 23:49:50)
Seria została zakończona. W pierwszym poście znajdziecie link do folderu na mega ze wszystkimi odcinkami. W planach jest także OVA, która zostanie jednak rozesłana mailem i nigdzie indziej nie upubliczniona.
Nie liczcie także na publiczne linki do Nourin.
Dzięki za tłumaczenie tego tytułu. Bardzo mi się spodobała ta komedia. Fajnie, że jeszcze będzie OVA i będziesz tłumaczyć.
Dzięki za tłumaczenie tego tytułu.
Dzięki za tłumaczenie.
"Late jest nasz"
Dzięki za przetłumaczenie tego tytułu. Dosyć fajnie się ją oglądało.
Pozdro
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Chciałabym serdecznie podziękować za przetłumaczenie tej serii. Przyjemnie się ją oglądało. Z cierpliwością oczekuję na OVA.
Pozdrawiam. : )
Dzięki za fajną robotę dla całkiem przyzwoitej komedii.
Dzięki za napisy, fajnie się oglądało.
Dziękować. Może były 2,3 zjedzone litery jak tu:
"Nie będziemy mogli zostać, jeśli ktoś się nas dowie."
Lecz to na 12 epków, tak więc napisy były bardzo dobrze dopracowane.
Dzięki za bardzo dobre napisy. Teraz czekamy na subki do kolejnej lekkiej i przyjemnej serii
dziękuje za tłumaczenie, fajna lekka seria, akurat żeby rozerwać się po pracy :}