Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Konnichiwa, ma ktoś może linki do płyt Orange Range, lub Yui?
Jeśli by ktoś się nie orientował: pierwszy zespół nagrał Opening do Bleacha, genialny kawałek "Asterisk" i "Viva Rock", to bodajże z Naruto.
Pani Yui nagrała jeden ending Bleacha "Life", miała też fajną piosenkę "Tokyo" (czy coś w tym stylu).
Jeśli ktoś by miał linki, albo torrenty (byleby z seedami ) to byłbym bardzo wdięczny
Chciałbym tylko odświeżyć żeby się w spisie na głównej stronie znalazło... Tak, wiem, okropne z mojej strony, ale mi na tym zależy ;p
Ja wiem tylko gdzie możesz teledyski zobaczyć i śćiagnać też znam stronkę. Ale nie wiem czy tu na forum można tak stronki podawać[ej]
Zell: można, ponieważ te płyty w polsce są niedostępne.
Nuito: dzięki, znam ją, ale mi konkretnie chodzi o płyty tych zespołów. Na tej stronce Orange Range ma tylko 2 utowry, Yui chyba 3...
No wiem że na strone www.youtube.com jest pełno takich teledysków ale nie wiem jak je ściągać[baka]
A co do płyt to nie wiem poszukaj tytułów i ściągaj na DC++ albo torrentach(Ale rada:P)
Polecam http://mullemeck.serveftp.org/jps_beta/ … d24d5abb93
Tu sa wszystkie plyty single i teledyski OR , musisz sie tylko zarejestrowac. co jakis czas udostepniaja na nowo .
tu masz linka bezposrednio doOrange Range
A tu do strony gdzie jest od groma soundtracków op i ed
Soundtracki
dodam tyle że nie trzeba sie rejestrować
Ostatnio edytowany przez stean (2006-03-18 12:21:19)
Strony 1