Nie jesteś zalogowany.
Mamy dla Was bardzo ciekawą propozycję! Niedawno działalność rozpoczęła nowa strona z dramami. Na DramaQueen możecie znaleźć projekty sprzed kilku lat, jak i najnowsze produkcje. Ekipa DramaQueen to grupa zgranych ludzi, z których wszyscy są inni, ale łączy ich wspólny cel: szerzenie kultury Azji w Polsce. I robią to najlepiej jak potrafią, poprzez zaangażowanie w dzielenie się dramami, w ich tłumaczenie i regularne ich udostępnianie. Możecie być pewni, że oglądania dram nie będą Wam przerywać irytujące reklamy, a dostęp do każdego odcinka jest całkowicie darmowy. Warto też wspomnieć, że wszystkie projekty są w jakości HD, co jest zdecydowanym atutem. Jeśli jeszcze nie czujesz się przekonany – po prostu odwiedź stronę i sam przekonaj się, jak przejrzyście jest zbudowana. Ciesz się razem z jej twórcami dorobkiem Azji. Możemy zapewnić, że każdy znajdzie coś dla siebie. Fani sportu? Japońska drama „Buzzer Beat”. Fani „Ostrego dyżuru”? Oto jest: „Emergency Man and Woman”. Gwarantujemy: kto raz przekroczy progi dramaqueen.pl już zawsze będzie stałym jej bywalcem. Zapraszamy!
Będą jakieś Super Sentai/Kamen Rider itp?
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
+1
seba609 napisał:Będą jakieś Super Sentai/Kamen Rider itp?
+1
RIDER KICK!!! +2
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
I ode mnie +1. Reńdżersi zawsze mile widziani.
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Na początku mojej kariery miałem okazję korekcik napisy do Shinkengersów [wciąż dostępne na ansi], ale tłumacz zniknął i nie wrócił ;> W ogóle jakbyście wywalili z takim Riderem Black, to pomyślałoby się o jakimś małym pomniku
Ostatnio edytowany przez seba609 (2014-02-20 22:44:50)
Póki co dodajemy serie wydawane od roku 2009, ponieważ są dostępne w jakości HD.
Ciekawą opcją byłaby seria Unofficial Sentai Akibaranger [2012-2013] - trochę nietypowe podejście do tematu "supasentaj". Dostępne angielskie softy w HD. Ale spoko, już gitary nie zawracam
Ostatnio edytowany przez seba609 (2014-02-20 22:59:05)
Spokojnie, każda propozycja jest dobra. Jeśli znajdzie się uploader, chcący uploadować tę serię, nie ma problemu.
Pozdrawiam
Napisy moglibyście trochę wyżej umieszczać, a nie prawie dolna krawędź ekranu
Jaka od razu dolna krawędź ekranu?!Wydaje mi się, że jest dobrze, jeszcze nikt nie narzekał. o_O
KieR, dzięki, na Ciebie zawsze można liczyć, jeśli chodzi o wsparcie, przyjacielu. xD
Ostatnio edytowany przez nagisa (2014-02-20 23:58:50)
- Napisy stosunkowo zbyt nisko (czcionkę też można by odrobinę zwiększyć).
- Wielokropki (to powszechne w angielskich subach, ale w polskim przekładzie powinno się tego unikać).
- Brak łamania linii w odpowiednich miejscach (długie zdania na całość ekranu kiepsko się czyta).
Ciekawą opcją byłaby seria Unofficial Sentai Akibaranger [2012-2013] - trochę nietypowe podejście do tematu "supasentaj". Dostępne angielskie softy w HD. Ale spoko, już gitary nie zawracam
Jak zrobiłem subki do pierwszego odcinka, to nawet nikt na forumku nie napisał, że ssały...
Ciekawe czy chociaż jedna z tych kilku osób, które to pobrały zanim skasowałem z dysku jeszcze to ma.
Haha, ciekawy screen. Wezmę to pod uwagę i poproszę uploaderów, aby lekko podwyższyli napisy, jeśli to przeszkadza.
Pozdrawiam
5% margines to takie minimum żeby można było mówić o wygodzie oglądania .
Ale i tak nie jest źle, przynajmniej nie dajecie jaskrawych kolorów .
Zdecydowanie stawiamy na proste czcionki. Dziękuję za opinie. ^^
Uwielbiam Was Jesteście pier******** do szpiku kości
A pozytywnie chociaż? xD
no ba
nie widziałem nic bardziej popier******* chyba nigdy zakochałem się
Gwarantujemy: kto raz przekroczy progi dramaqueen.pl już zawsze będzie stałym jej bywalcem.
Odradzam, to jakieś voodoo, wciąga jak chodzenie po bagnach
Nie wiem co macie w głowach i po czym, bo normalni nie możecie być, szacun Ale nie wyobrażam sobie scenarzystów
Ostatnio edytowany przez Dambo (2014-02-22 04:37:55)
Haha, fajnie, to cieszę się bardzo. Dziękuję. Dodam, że poszukujemy tłumaczy.
Witajcie, jako że jestem po seansie filmu azjatyckiego, który wstawiliśmy wczoraj na stronę, pomyślałam, że warto byłoby się nim podzielić. Co prawda +18, ale naprawdę przyjemnie spędziłam czas przed komputerem, oglądając.
Fabuła o tyle ciekawa, że skupia się wokół kobiety, która postanawia pobawić się w sex-telefon, dzwoniąc do swojego partnera w celu polepszenia relacji między nimi. Jednak okazuje się, że dodzwoniła się pod zły numer... I to tylko kilka pierwszych minut ( chyba 5 min) filmu. Komedia + erotyka + romans. Polecam