Nie jesteś zalogowany.
No więc tak, wszystkie klienty gry dostały update do przedpremierowej wersji rosa. Loot 2.0, zmienione skille, ect.
Po wprowadzeniu nowego patcha napotkano masę niedoróbek, które zaowocowały wszelakim poszukiwaniem przez graczy najtańszych sposobów na jak najszybsze wbicie Lvli Paragon (mistrzowskich). Pierwszy z tych przykładów, który już ma nerfa to skrzynie (nie pamiętam nazwy), na których summonowała się taka liczba mobów, że jeden gracz zdołał przez 36h, do czasu fixa wbić lvl od 255 do 340... Insane... (Ja też na tym troszkę skorzystałem). Wiązał się z tym też problem, że można było nowej postaci nabić 60 lvl w około 2 minuty.
Nowe hotfixy dalej nie zniechęcają: Akt I, Tourment 6, zadanie z kowalem Hedrickiem(??), któremu trzeba utłuc żonkę. 2-3 minuty, 9 mln expa.
Ostatnio edytowany przez Dx51 (2014-03-15 16:30:41)
Mają to też znerfić. Dzięki wykorzystaniu tego sposobu można szybko wylevelować postacie do 60lvl. Jednak czym to jest wobec tych setek milionów doświadczenia Udało mi się tylko raz przypadkiem trafić na kapliczkę. Szkoda, że o tym wcześniej nie wiedziałem...
Bardzo dobrze, że wprowadzili ten patch miesiąc przed premierą rosa, ponieważ mają trochę czasu na "załatanie" największych błędów. Przynajmniej nie będzie powtórki z premiery podstawki.
Ostatnio edytowany przez korniszon1 (2014-02-28 20:02:19)
No i co z tego? Smart drop i tak ci nie da nowego legendara którego możesz założyć jako lepszy item.
https://www.youtube.com/watch?v=juT-1ew-ffc
Przy moim equ zacznę RoS zaledwie z 200 lvl. Jeszcze tylko kilka dni.
Ile ten rape of Souls będzie miało aktów? Jeden jak zwykle na 1-2 godziny grania? ; p
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Tanis napisał:Ile ten rape of Souls będzie miało aktów? Jeden jak zwykle na 1-2 godziny grania? ; p
Analogicznie jak w przypadku Lord of Destruction (dodatku do Diablo 2) - jeden dodatkowy akt.
Czyli 2 godziny rozgrywki za 100zł ;]
Jeśli będzie tak dobry jak LoD, to ani jednej wydanej złotówki nie będę żałował. W sumie mimo że się na podstawce zawiodłem, i tak nie żałowałem kupna.
Ostatnio edytowany przez reddd (2014-03-19 16:35:55)
"Przy moim equ zacznę RoS zaledwie z 200 lvl. Jeszcze tylko kilka dni."
Nie jest to może wynik na miarę Kingkongora ale nie taki najgorszy. Mój stan konta to obecnie 99 ale to pewnie po części wina hc i wolniejszej gry.
"Ile ten rape of Souls będzie miało aktów? Jeden jak zwykle na 1-2 godziny grania? ; p"
Gracze marudzili na te same lokacje więc wprowadzili tym razem w nowym akcie losowe generowanie lokacji. Jak oglądałem filmiki z bety to była jedna taka lokacja, która przypominała labirynt. Więc pewnie trochę dłużej zajmie
"Czyli 2 godziny rozgrywki za 100zł ;]"
Trochę więcej niż 100 zł . Zresztą kilka dni temu ceny trochę urosły w górę.
"Jeśli będzie tak dobry jak LoD, to ani jednej wydanej złotówki nie będę żałował. W sumie mimo że się na podstawce zawiodłem, i tak nie żałowałem kupna. "
Również nie żałowałem kupna. Wprost przeciwnie bardzo wysoki poziom mi się bardzo podobał Gra nie będzie tak dobra jak lod, ponieważ d3 jest mocniej pocięte i zawartość została zaplanowana na więcej niż jeden dodatek
Druga sprawa, że obie gry ciężko porównywać...
Dziwne, że nikt jeszcze nie napisał ale już jest prawie pewne, że będą laddery Nie było co prawda oficjalnej informacji ale wszystko wskazuje na to, że zostaną dodane. Nie robili by sobie raczej żartów.
Hunter Killer napisał:Tanis napisał:Ile ten rape of Souls będzie miało aktów? Jeden jak zwykle na 1-2 godziny grania? ; p
Analogicznie jak w przypadku Lord of Destruction (dodatku do Diablo 2) - jeden dodatkowy akt.
Od kiedy to długość wątku fabularnego jest wyznacznikiem czasu poświęcanego na grę w Diablo.
Ostatnio edytowany przez marc99 (2014-03-19 17:57:15)
Dzisiaj premiera dodatku. Komuś udało się kupić w promocyjnej cenie - 79,99 zł?
Dzisiaj premiera dodatku. Komuś udało się kupić w promocyjnej cenie - 79,99 zł?
Gdzie taka cena? Oo Ja kupiłem za 99,90
Wolfram napisał:Dzisiaj premiera dodatku. Komuś udało się kupić w promocyjnej cenie - 79,99 zł?
Gdzie taka cena? Oo Ja kupiłem za 99,90
Jeszcze ci mogą oddać te 20zł (jeśli kupiłeś w empiku). Poczytaj tutaj
Ja kupiłem RoS za 250 i nie płacze ofc EK :x
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Jeżeli ktoś z was kupił dodatek, a nie gra w Hearthstone, to chętnie przyjmę kod z bonusem
"Jeżeli ktoś z was kupił dodatek, a nie gra w Hearthstone, to chętnie przyjmę kod z bonusem smile"
Podobno maksymalnie można 5 kodów aktywować na jedno konto.
Jakby ktoś chciał się podzielić kodem to również z chęcią przyjmę