Nie jesteś zalogowany.
co do tej wiezy to nieskromnie chcialbym powiedziec ze okolo polowa lub wiecej bylo moja wlasnoscia ;P
nieprzejmuj sie, bylo nas 5 i okazalo sie ze cale nasze kolekcji są h_ja warte , i tak postaralismy sie od Zanta przegrać wszystko . Aha no i wszystko co miał zant oczywiście to czyściutkie DVDrip-y WSZYSTKIE rozdzielczośc bodajrze 700x400
Zant widze ze obaj patrolujemy temacik . 1 minuta różnicy )
Ostatnio edytowany przez WhiteDevil (2006-03-07 00:32:32)
poprawka minimum 512x384 ;P
ale to prawda same dvdripy posiadam
a jak te pijafki sie dorwaly to nawet mi klawiatury nie chcialy dac na chwile. jakby ktos niezorientowany wpadl do pokoju z kompami to pomyslalby ze tam roboty siedza wlozyc plyte do napedu kopiowac wlozyc do pudelka wlozyc do naped i tak 30 godzin ;P
w niedzielę było to już opanowane do perfekcji:D...
var
dvd:integer;
begin
dvd:=0;
repeat
if hdd<4.5GB then writeln('Wymień dysk!')
else
begin
dvd:=dvd+1;
writeln('Włóż płytę nr ',dvd);
writeln('Wciśnij F7 i wpisz nr płyty.');
writeln('Wciśnij ctrl+a, a następnie F5.');
writeln('Wyciągnij płytę po skończonym kopiowaniu.');
end;
until dvd=420;
writeln('Gratulacje!!! Właśnie przegrałeś ~2TB.');
end.
hehe. oto co umiem z pascala:P
forum kasuje spacje na początku każdej lini[klnie], wszystko sie zlało:(
Ostatnio edytowany przez Wersus (2006-03-07 09:38:36)
HEhehe WERSUS tak działał mój muzg przez pnad 30 godzin odkąd zobaczyłem kolekcje Zanta .
~utsukushii , nigdy nie nie wybrazalem sobie takiej ilosci anime ... pewnie masz blade lacze i kompletujesz anime od ladnych paru lat ... ja to robie dopiero od roku ... w kazdym razie ja chce miec taka kolekcje w domu <-- tak wygladalem jak ten filmik zobaczylem... jeszcze raz
zdziwisz sie anime zbieram od 3 lat a lacze mam teraz slabe niestety tylko 60/20 mbit coz zaluj ze nie byles a miales doslownie rzut beretem
...no ja tez zaluje ale nigdy nie szwedalem sie po forum animesub ... ten temat zobaczylem przez przypadek szukajac napisow do nowego naruto i bleacha ;/ i to sie na mnie zemscilo ... [cytuj]a lacze mam teraz slabe niestety tylko 60/20 mbit [/quote]...powiadasz ze slabe ?! to sie zamien ja mialem 2mbit/128kbit i sie cieszylem jak glupi...moglem ssac anime ... a tera kolnet wykupil compulessa(mialem compuless) a compuless mial umowe na dsl z tpsa...kolnet postanowil byc tylko radiowka [fuj]i tera mam kolneta 256/256 kbit z gubieniem pakietow juz se chyba nigdy nie zagram w Ragnaroka plus to ze mam chujowa lokacje i nie ma tam rzadnego innego neta oprocz kolnet i shitostrada ... nie mam jak ssac anime ...jakbym mial takie lacze jak ty to bym byl w siodmym niebie ... ale coz zycie ... w kazdym razie jakby byl nastepny taki zjazd w okolicach bielska to sie na to pisze ;] .( mam nadzieje ze bede mial duzo hasju na plytki ):D pzdr
Ostatnio edytowany przez Und3ad (2006-03-07 19:41:25)
jak na razie sa plany aby cos zorganizowac w okolicach wroclawia
hmm...to daleko...troszke za daleko ;/...shit...ale life is brutal:(
prawie 300km ;p
no jak ~utsukushii przyjechal 300 km z podlem wielkosci 50x50x100 cm o wadze 20kg to my bez problemu mozemy to samo zrobic (chyba ? )
poprawka pudlo wazylo 28
no w sumie przy tej wadze juz 8kg w ta lub w tamta ma roznice
to się dopiero nazywa cieżka praca pirata:D
wersus tylko dolicz ze ja mialem wybita kosc w nadgarstku i naciagniete sciegno achillesa to wtedy bedziesz wiedzial ze to nie przelewki
co tu duzo mowic wieszkosc ludzi okazala sie leniwa...
ale chyba nie żałujesz?
wieszkosc ludzi okazala sie leniwa...
chodzi ci o to, że nie przyjechali?
dokladnie gdyby nawet przeliczyli ze za prad wyjdzie im wiecej niz za dojazd (sciagniecie 40dvdkow z neta) ale coz.... moze aura byla niesprzyjajaca albo ktos mial kamyk w bucie albo go glowa bolala nie wiem
ale ty chyba nie zalujesz ;P
Teraz dopiero widzą co stracili. Jak mówi stare polskie przysłowie: "Polak mądry po szkodzie". W sumie na ten zlot dotarli tylko ci, którym najbardziej zależało na tym żeby poznać innych animemaniaków i powymieniać się kolekcjami. W sumie nie wierzyłem w to, że przywieziesz te 420 płyt, ale przywiozłeś[respekt]. Było to dla mnie miłym zaskoczeniem, a jak usłyszałem, że to są same dvd-ripy8-D a w dodatku można zmieniać...(jak byście przyjechali to wiedzielibyście co:D). Żałuje tylko tego, że nie mam nagrywarki hdd-dvd:D.
Ostatnio edytowany przez Wersus (2006-03-08 11:53:36)
hehe chcesz to ci mogę sprzedać moją :]