Nie jesteś zalogowany.
Jako ze dzisiaj nasze panie maja swoje swieto chcialbym zyczyc im wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet ! trzymajcie sie laski i jeszcze raz wszystkiego naj naj w tym Waszym dniu
Ubiegłeś mnie
No cóż.. również życzę wam wszystkiego naj i naj i jeszcze raz naj.
Wszystkiego naj naj i spełnienia marzeń.
Zdrowia , Szczęścia - by w życiu zawsze sie wam układało no i byście nigdy sie nie poddawały Naj Naj Naj...[cmok][cmok][cmok][cmok]
Ostatnio edytowany przez Tion (2006-03-08 09:47:01)
Nie moge zostawic tego tematu tak po prostu...
Mimo, iż was nie cierpie i nienawidze, nie daże was sympatia i nic z tych rzeczy, musicie wiedzieć, że życze wam wszystkiego najpiękniejszego co się może w życiu przytrafić, najmilszych i emocjonujących przeżyć , zdrowia, motywacji do możliwe, że ciężkiej pracy i życze wam wszystkiego co jest zaliczane za pozytywne, w stopniu najwyższym aby się spełniło i miało miejsce w waszych życiach! DLa dziewczynek ;*:*:*;*
Z okazji Dnia Kobiet pragnę złożyć Wam życzenia,
wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia,
by w każdym dniu roku uśmiech na twarzy Waszej gościł
tak samo często, jak w tym dniu.
Bądźcie zawsze szczęśliwe, złym losom nieznane,
uprzejme, czułe, tkliwe, przez wszystkich kochane.
dołanczam się do życzeń wszystkiego naj naj naj
Arry: nie, po prostu ich obecność mnie denerwuje, tak jakoś nie cierpie przebywać z dziewczynami
Nie dość, że nie ma o czym gadać, to ich ciągłe piski i nieciekawy humor mnie troche... irytują:<
I ogólnie, nawet najładniejsze i najmilsze nie dają rady mojemu charakterkowi.. rozmowa to 20 słów i ja już chcę ją kończyć..
Taki już jestem, z czasem pewnie się to zmieni, dla tej przyszłej mojej jedynej
PS. nie jestem szowinistą!!!
Ostatnio edytowany przez n0need (2006-03-08 10:07:12)
Wszystkiego najlepszego!
Tylko dlaczego jak sie porzeglonda rózne fora to jest was tak mało (jakieś 80% jeśli nie więcej to faceci).
Dolaczam sie do zyczen:D
Duch_84 bo 80% dziewczyn woli pobiadolić o byle czym , powynudzać się , znaleść chłopaków by z nimi zerwac po 10dniach bo (aj jakie one poszkodowane) : ) a tylko 20% naprawde potrafi sobie zagospodarowac Czas , znalesc hobby ^^ chyba mam racje ta ? :X
ale i tak je kochamy
_
T
Ostatnio edytowany przez Tion (2006-03-08 10:36:44)
też się do rzyczeń przyłącze:P
wszystkiego najlepszego Anime wspaniałegodobego jego oglądania i wiele serji do przeglądania;)
Z wiadomej okazji kobiecego święta, życzę wszystkim kobietom, zielonych światełek na waszej drodze życia, słońca które rozpromieni wasze życie, spełnienia w miłości, życze także wytrwałości (nie tylko przy wolnym ściąganiu Anime), także życzę uśmiechów, które napędzają męskie serca, masy życzliwych ludzi wokół, słodyczy jaką jest uczucie szczęścia, oraz życzę szybkiego wypuszczania kontynuacji ulubionych tytułów Anime, ogromnych transferów, i zrozumienia ze strony ludzi stojących obok, wobec tego hobby.
Całuski, cukiereczki, ciasteczka i wszystkiego naj, naj.
Raise the flag of piracy, sing the song of victory
Glorious in battle are we
We've never known defeat, we never will retreat.
We live to hear the cannon roar,
And terror is our sempahore
życzę im aby z każdym dniem były coraz to piękniejsze[cmok]
Dużo radości z życia i przedewszyskim adoratorów[papa]
to chyba jedno z ładniejszych świąt[madrala]
PS. nie jestem szowinistÄ !!!
ZapomniaĹeĹ dopisaÄ, Ĺźe 'mÄskim' szowinistÄ
to chyba jedno z Ĺadniejszych ĹwiÄ t[madrala]
Bo Stalinowskie
A Ĺźe bardzo lubiÄ przedstawicielki przeciwnej pĹci (a zwĹaszcza jednÄ ) doĹÄ czam siÄ do ĹźyczeĹ kolegĂłw
Imperare sibi maximum est imperium
Również się dołączam do życzeń!
Wszystkiego naj..[cmok]