Nie jesteś zalogowany.
Nie wiem w jakim punkcie jest manga, może ich kusić dopisać własne zakończenie. A wychodzi ona teraz w miarę normalnie? Czy też autor nadal jest chory/naśladuje Miurę?
Manga stoi w takim miejscu, że na spokojnie można dobić z animu i zakończyć.
A sam Hunter ma przerwę, od dłuższego czasu nie ma nowych rozdziałów.
Ostatnio edytowany przez Sasha1 (2014-03-17 21:42:51)
Do końca tego arcu zostało koło 35 chapterów, następny ma ich koło 20, kolejny ma ich na razie aż 1.
I niestety Yoshihiro Togashi bawi się w Miurę, ostatni chapter HxH wyszedł chyba 2 lata temu.
Do końca tego arcu zostało koło 35 chapterów, następny ma ich koło 20, kolejny ma ich na razie aż 1.
I niestety Yoshihiro Togashi bawi się w Miurę, ostatni chapter HxH wyszedł chyba 2 lata temu.
W grudniu 2012 wyszły jeszcze aż dwa rozdziały o Kurapice.
Fajnie by było, gdyby dał im te swoje ostatnie bazgroły - Madhouse na pewno by sobie lepiej z tym poradził (rysunki autora, szczególnie te z chapków około 300+... brrrr... ).
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Moje zainteresowanie HxH nie zmalało ani trochę. Szkoda tylko, że z czasem dochodzi trochę więcej innych obowiązków i człowiek zostawia hobby na wolne chwile, których jest coraz mniej. Marzec będzie stał pod znakiem huntera i postaram się przetłumaczyć jak najwięcej epizodów, które, po przejściu etapów poprawek, będą systematycznie się ukazywać. Normalnie bym nie brał więcej serii na siebie, kiedy z wcześniejszymi się nie wyrabiam, ale Ping Pong to najbliższy mi sport, więc myślę, że dobrze się czuję w ten klimat i łatwo będzie się tłumaczyło. Na Cyklistę też przyjdzie pora.
Szykuje się jakaś świąteczna paczka?
Jest już gotowa większa seria napisów. Jak znajdę trochę wolnego czasu, to ją udostępnię. Najprawdopodobniej za tydzień.
Jakieś postępy z tą większą serią napisów?
Mogę zdradzić, że mam gotowe napisy do 103 epka. Na ich wrzucenie potrzebuję dłuższej chwili. Niestety, nie zdążyłem tego zrobić przez święta, kiedy był czas. Teraz pewnie następna okazja podczas weekendu.
Obiecana paczka wrzucona. Od 99 do 103 epka. Linki znajdziecie sami na stronie.
Obiecana paczka wrzucona.
Paczka zjedzona, ale nie czuję się najedzony. Czekam na więcej.
Można się spodziewać jeszcze czegoś przed wakacjami?
Tak. Coś na pewno będzie.
Kiedy można spodziewać się jakichś napisów?
Wygląda na to, że w najbliższym czasie nic się nie pojawi. Olek zapewne nie ma czasu.
Coś tam skrobię, ale tempo jest wakacyjne.
Będą może w najbliższym czasie jakieś napisy?
Miały być już dawno temu, ale nie zdążyłem przed końcem wakacji. Kinówka jest w zasadzie pierwsza w kolejności, więc jak ona wyjdzie, to następne będą napisy. Kiedy? Może w przyszłym tygodniu. Póki co czekam na rozluźnienie napiętego grafika.