Nie jesteś zalogowany.
Mi to tam nie przeszkadza że to już 174 ep... nie moge sie doczekać kiedy ściągne następny wtedy będzie
Nie bylo mnie sporo czasu na forum ale widze ze nic sie nie zmienilo i wciaz te same tematy o naruto jakie byly pol roku temu sa i teraz
A tak zeby nie bylo offtopa
Nie sciagam juz naruto od okolo 135 epka bo nudne sie zrobilo i zapychacze mnie dobijaja :| tak fajna serie tak spieprzyc to jest masakra ;/ Do czasu ataku na konohe rewelacja ale pozniej coraz gorzej az wkoncu dno...
już nie miały się skończyć zapychacze[cholera]??
ten ostatni epek[deprecha] to się nie bede wypowiadał....
Naruto is dead hahahahahahahahaha
No w sumie to już powinno się to kończyć... Już za dużo tych odcinków z serii "nic się nie dzieje"[blee] Ale ja i tak oglądam bo chociaż czasami jest śmiesznie[hehe] Czekam na 175 epka[jezor]
Od czasu ataku na Konohe nie ma nic ciekawego? Jak dla mnie to misja odbicia Saska zanim dotrze do Orochimaru nie była taka nudna, niektóre zapychacze też dobre były. Też nie moge się doczekać powrotu do fabuły, ale jakoś jestem w stanie oglądać te bzdziejne epki(chociażby po to by móc powiedzieć że jest beznadziejny).
ale ktoś wie ile epów jeszcze tych zapychaczy bedzie?
bo to już mnie naprawde zaczyna wkurzać[klnie]
ech ... DB w openingu kazdego ep pisze ile jeszcze zostalo ... jeszcze 5
naruto 174 smierdzi chu[cenzura][cenzura]em :D
Miejmy nadziej że to ostatnie 5 z tych zapychaczy bo te już są nudne i nic w nich ciekawego nie ma a epek 174 aż szkoda gadać
Przynajmniej z morałem ten ostatni:P
Taa, 'pieniÄ dze szczÄĹcia nie dajÄ '. Ja cieszÄ siÄ na kolejne episode - wystÄ pi w nich Hinata.
czy to jest jakiś plus?? może[brakslow] ale wątpie w to że bedzie sięcoś wię cej dziać trzeba jednak przewegetować te 5 epów[blee]
Ja wlasnie wymienilem sie za Naruto:D wiec niedlugo zabiore sie za ogladanie:P
Ogladam ostatnio od poczatku cala serje i nie pisal bym ale zastanawia mnie jedno w jednym z odcinow niepamietam kturym byl motyw ze sakura obciela sobie wlosy w filmiku z gry Final Fantasy 7 lub 9 tez byl taki motyw i tu pytanie do was, dlaczego ?? czy to jest rodzaj jakies motywacji cy co ?? co to oznacza ?? bo do konca nie moge tego zrozumiec.
A ja wiem tak mi sie wydaje jest to sposub motywacji stania się bardziej męskim to znaczy mniej dzewczęcym tak mi się przynajmniej wyadje bo w FFIX ona była księżniczkoą i chciała udowodnić że morze walczyć i dlatego ścieła włosy bo przeciesz wojownicy to męszczyxni a nie panienki z długimi włosami. I u Sakury mi się wydaje że to samo boło.
To moja teoria.
Jeszcze może być sporo zapychaczy. Po necie chodzą plotki o 25 koleinych...oby to nie była prawda, bo inaczej daruję sobie ogądanie dopóki anime nie wróci na tor mangi.
W Finalu 9obcięla sobie włosy Garnet. Piękna gra... aż się łezka kręci w oku... te czasy z szaraczkiem:D. To nie tyle jest symbolem motywacji, co przemiany. Sakura postanowiła już nigdy nie kryć się za Naruto i Saskem, a Garnet poznała chyba prawdę o królowej czy coś tam takiego i sie zbuntowała (nie jestem pewien to było lata temu). Więc tu chodzi raczej o przemianę duchową:D
Tyle ze Garnet się jakoś udało a Sakurze nie[blee]
Tyle ze Garnet się jakoś udało a Sakurze nie[blee]
a czytasz mange?